Top 10: Tα καλύτερα σκεύη μαγειρικής για το 2016

Νο10: Γκριλιέρα μαντεμένια τετράγωνη με λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι 25x25 εκατ, Skeppshult

25 χρόνια εγγύηση, αυτό και μόνο αποτελεί λόγο για να βρίσκεται στη κορυφή! Κατασκευασμένη από μαντέμι, ένα αθάνατο υλικό, αυτή η γκριλιέρα ήρθε κυριολεκτικά για να μείνει. Με λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι κατάλληλη για κάθε τύπο εστίας, μπαίνει άφοβα στο φούρνο ακόμα και στο τζάκι πάνω στα κάρβουνα.

Νο9: Τηγάνι κεραμικό αντικολλητικό 28 εκατ. Meteor, Tefal

Ίσως το υπέρτατο στη κατηγορία του, το Meteor πάει τα τηγάνια σε άλλους γαλαξίες καθώς η καινοτόμος σύνθεση του υλικού κατασκευής είναι "από άλλο πλανήτη". Κεραμική επίστρωση ενισχυμένη με πυρόλιθο! Ο πυρόλιθος το καθιστά σουπερ ανθεκτικό και του προσφέρει αντοχή στις χαρακιές. Ακόμα, διαθέτει thermospot για να ξέρουμε πότε έχει φτάσει σε κατάλληλη θερμοκρασία για να μαγειρέψουμε. 

Νo8: Τηγάνι αντικολλητικό 28 εκατ. Protect Alux Premium, Fissler

Αυτό το απίθανο τηγάνι, είναι ειδικά κατασκευασμένο για τηγάνισμα πιο ευαίσθητων τροφίμων, τα οποία δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τόσο εύκολα με τα κοινά αντικολλητικά τηγάνια. Το μυστικό βρίσκεται στο χυτό αλουμίνιο καθώς και στην επίστρωση Protectal Plus. Κατάλληλο για κάθε είδους εστία!

 Νο7: Κρεπιέρα αντικολλητική 26 εκατ. Magic, Fest

Κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας αλουμίνιο το οποίο διαχέει την θερμοκρασία ομοιόμορφα και αντικολλητική επίστρωση υπόσχεται ατέλειωτες στιγμές απόλαυσης φτιάχνοντας αυθεντικές κρέπες μαζί με τα παιδιά, με φίλους, ανά πάσα στιγμή της ημέρας χωρίς μεγάλο κόπο και προετοιμασία.

Νο6: Χύτρα ταχύτητας 8 λτ. 26 εκατ. με σουρωτήρι και τρίποδο Vitavit comfort, Fissler

Μια χύτρα όχι σαν όλες τις άλλες. Διότι ανήκει σε μια νέα γενιά όπου η χύτρα αποτελεί το πλέον ασφαλές σκεύος μαγειρέματος. Διαθέτει οπτική και ακουστική ένδειξη που μας διαβεβαιώνει πως έχουμε κλείσει σωστά το καπάκι. Επίσης διαθέτει δύο σκάλες μαγειρέματος, για ευαίσθητα λαχανικά και μια για κρέας κ.α. Διαθέτει και χρωματικές ενδείξεις για τη κατάλληλη ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Νο5: Wok αντικολλητικό με ξύλινη λαβή 34 εκατ, Dexam

Μαγειρική από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου! Εδώ έχουμε ένα μοναδικό σκεύος που εκτός του ότι είναι ελαφρύ & ανθεκτικό λόγω της κατασκευής του απο τυποποιημένο ανθρακούχο ατσάλι που εξασφαλίζει και την ομοιόμορφη και γρήγορη διανομή της θερμότητας, διαθέτει και μια μοναδική αντικολλητική επίστρωση. Επίσης είναι PFOA free προσφέροντας μας υγιεινό μαγείρεμα.

Νο4: Σκεύος ατμού από μπαμπού 25 εκατ, Dexam

Το απόλυτο σκεύος για υγιεινό μαγείρεμα. Άλλο ένα είδος που προέρχεται από την κινεζική παράδοση το οποίο έχει αποκτήσει παγκόσμιες διαστάσεις. Το μπαμπού είναι το πλέον υγιεινό υλικό για το μαγείρεμα συν του ότι από μόνο του μπορεί να δώσει έναν εξωτικό χαρακτήρα στη καθημερινότητα.

Νο3: Wok βαρέως τύπου από ανθρακούχο χάλυβα 34 εκατ, Dexam

Wok για σπιτικό κινέζικο και όχι μόνο. Το υλικό κατασκευής του, ο ανθρακούχος χάλυβας είναι ένα σουπερ ανθεκτικό υλικό το οποίο έχει την ιδιότητα να διαχέει τη θερμότητα γρήγορα και ομοιόμορφα. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικά εργαλεία καθώς ο πάτος δε χαράσσεται. Ένα σκεύος που με τη κατάλληλη συντήρηση, προσφέρει υψηλές επιδόσεις.

Νο2: Πέτρα ψησίματος για πίτσα με βάση χρωμίου και εργαλείο κοπής, Dexam

Και ποιός δεν αγαπάει την πίτσα. Γιατί όμως να μη την απολαμβάνουμε ψημένη όπως θα έπρεπε; Η πέτρα ψησίματος θα δώσει το ζυμάρι την απαραίτητη κρούστα και λόγω του οτι μας προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας, θα πετύχουμε ομοιόμορφο, τέλειο, ψήσιμο. Συνοδεύεται απο ένα εργαλείο κοπής για απευθείας κοπή και σερβίρισμα.

Νο1: Ταψί αντικολλητικό 41x29 εκατ. Coral Flame, Tefal

Ένα σκεύος απαραίτητο για κάθε κουζίνα, με αντικολλητική επίστρωση που θα σας απαλλάξει από λαδόκολλες και ώρες πάνω από το νεροχύτη. Ψήστε πίτες, κρέας, ψωμιά, γλυκά χωρίς να φοβάστε την περίπτωση να κολλήσουν στο πάτο του ταψιού.