Επαγγελματικό στυλ + Υψηλή αισθητική = Chaud Devant

Όταν το επαγγελματικό στυλ συνταντά την υψηλή αισθητική. Η Chaud Devant αποτελεί μια εταιρία που παρέχει επαγγελματικά ρούχα για κάθε μάγειρα και όχι μόνο! Η σειρές της Chaud Devant αποτελούνται απο προϊόντα ρουχισμού με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, σειρές για κάθε περίσταση και ένα ευρύ φάσμα απο υφάσματα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιό απαιτητικό επαγγελματία! Για να γνωρίσετε τη Chaud Devant και να βρείτε τι σας ταιριάζει, δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω!

BSX - Μοντέρνα, πρακτικά & οικονομικά!

Η σειρά BSX της Chaud Devant αποτελεί ένα συνδυασμό του παραδοσιακού με το σύγχρονο και περιλαμβάνει πρακτικά επαγγελματικά ρούχα ιδανικά για καθημερινή χρήση στην εργασία σας και με μοντέρνο σχεδιασμό προσφέροντας σας επαγγελματικό στυλ. Τα υφάσματα της σειράς προσφέρουν μια υπέροχη αίσθηση άνεσης!

Hilton Poco απο τη σειρά BSX

Chaud Devant - Η ομόνυμη, βασική συλλογή που όλοι θα αγαπήσουν!

H Chaud Devant προσφέρει άνεση, μοντέρνο στυλ και αλλά και ταυτόχρονα λιτό σχεδιασμό. Με μία μεγάλη γκάμα πρωτότυπων σχεδίων, δημιουργημένα απο άνετο ύφασμα, η Chaud Devant είναι μια απο τις καλύτερες επιλογές σας για καθημερινά επαγγελματικά ρούχα, που θα σας προσφέρουν το καλύτερο, πρακτικό αποτέλεσμα!

Modena από την ομόνυμη σειρά

 

Guzzi από την ομόνυμη σειρά

Beau Rocher - Το διαμάντι της Chaud Devant.

H Beau Rocher αποτελεί την απόλυτη επιλογή του επαγγελματία & είναι η πιο εκλεκτή συλλογή της Chaud Devant.  Η πολυτέλεια και η κομψότητα της σειράς σας προσφέρουν μια εκλεπτισμένη επαγγελματική εμφάνιση. Χαρακτηρίζεται από τη χρήση βαμβακιού υψηλής ποιότητας από λεπτά πλεκτά νήματα με φινίρισμα κατά της πτύχωσης και μαλακή αφή για μέγιστη άνεση. Το φινίρισμα αποπνέει επίσης πολυτέλεια. Από τα χειροποίητοα υφασμάτινα κουμπιά μέχρι τη σατέν εσωτερική επένδυση, τα σακάκια της σειράς δημιουργούν την απόλυτη κομψή και επαγγελματική εντύπωση.

Diamond από τη σειρά Beau Rocher

Ποδιές - Δερμάτινες & Denim!

Με την άφιξη των προϊόντων της Chaud Devant, 2 νέες κατηγορίες που αφορούν ποδιές είναι πλέον διαθέσιμες στο COOZINA! Αναφερόμαστε φυσικά στις δερμάτινες και τις denim - τζιν.

Δερμάτινες

Πρακτικές ποδιές, απο υψηλής ποιότητας δέρμα σε διάφορα σχέδια για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιό απαιτητικούς. Στυλ, ανθεκτικότητα και μοναδική εμφάνιση είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!

Δείτε τις δερμάτινες ποδιές!

Denim - Τζιν

Τι πιο όμορφο και κλασσικό απο ένα denim ρούχο; Ανθεκτικές ποδιές, με χαρακτήρα και στυλ, πληρούν τις προÏ‹ποθέσεις για να χαρακτηριστούν ο απόλυτος συνδυασμός της μόδας και του επαγγελματικού ρουχισμού. Σε διάφορες αποχρώσεις για να διαλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν!

Δείτε τις ποδιές denim - τζιν!