Χριστουγεννιάτικες δώρο-προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους!

Πολύχρωμη ισοθερμική θήκη για σάντουιτς


Ένας έξυπνος τρόπος που θα μάθει τους μικρούς μας φίλους, το πόσο σημαντική είναι η σωστή συντήρηση της τροφής μας. Υπάρχει πιο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει αυτό το μάθημα από ένα από τα αγαπημένα τους σνακ; Μια χρωματιστή θήκη που διατηρεί αναλλοίωτο το σάντουιτς χάριν στο πολυεστερικό ισοθερμικό της υλικό. Ιδανικό δώρο και για γονείς.  

Τσάντα ισοθερμική μεταφοράς φαγητού


Πολύ καλό για να ολοκληρωθεί το σχολικό σετ, σε συνδυασμό με τη σχολική τσάντα. Γιατί να αποθηκεύουν το φαγητό στη σχολική τσάντα η οποία δεν είναι κατάλληλη για τρόφιμα συν του ότι μπορεί να χυθεί κάτι και να καταστρέψει βιβλία και τετράδια; Θα το λατρέψουν καθώς βγαίνει σε πολύχρωμα καρτουνίστικα σχέδια.

Μπωλ πρωϊνού και κουτάλι


Μια χαρούμενη φατσούλα θα χαρίσει στα παιδιά το πιο γλυκό τους πρωινό, καθώς θα την βλέπουν στο μπολ και στο κουτάλι με τα οποία θα τρώνε το πρωινό τους. Επίσης είναι ένα καλό τρικ για απελπισμένους γονείς που έχουν βαρεθεί να παρακαλάνε τα παιδιά τους να φάνε τα δημητριακά τους, ίσως η φατσούλες να τα δελεάσουν!

Ποδιά λαιμού ρυθμιζόμενη


Παιδική ποδιά για να μπουν στο πνεύμα της κουζίνας μέσα από μαγειρικά παιχνίδια, χωρίς να καταστρέψουν όμως όλα τους τα ρούχα. Επειδή ξέρουμε πόσο απρόσεκτα μπορούν να γίνουν τα παιδιά με το φαγητό και όχι μόνο, ας πάρουμε κάτι στα μέτρα τους.

Κουπ-πάτ μεταλλικά 26 λατινικά γράμματα σε κουτί


Είτε έχουν ξεκινήσει της ξένες γλώσσες είτε όχι, αυτό το κουτί με τα κουπ-πάτ λατινικά γράμματα είναι ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό δώρο καθώς συνδυάζει την εκμάθηση ζαχαροπλαστικής με τις ξένες γλώσσες. Μαθαίνουν να κόβουν μπισκότα ή άλλες ζύμες και ταυτόχρονα μαθαίνουν τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου και γιατί όχι τον σχηματισμό ζυμαρένιων λέξεων.

Σακάκι σεφ παιδικό λευκό 100% βαμβακερό


Για εκκολαπτόμενους σεφ, για να μυήσουμε τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της μαγειρικής, χρειαζόμαστε και λίγη θεατρικότητα, οπότε τι καλύτερο από το να τα βάλουμε να υποδυθούν τους επαγγελματίες μάγειρες, φορώντας ένα αληθινό σακάκι σεφ. Επιπλέον το 100% βαμβακερό υλικό του, τους παρέχει ασφάλεια και άνεση μέσα στην κουζίνα.  

Κούπα Cinderella & Sleeping Beauty


Ένα κοριτσίστικο δώρο, μια παιδική κουπίτσα με τη Σταχτοπούτα και την Πεντάμορφη της Disney. Θα ενθουσιάσουν τα κορίτσια που αγαπούν τα παραμύθια με πριγκίπισσες κι έτσι θα πίνουν με ευχαρίστηση το γάλα τους σερβιρισμένο στο παραμυθένιο τους κύπελλο.

Φαγητοδοχείο παιδικό με σχέδια


Άλλο ένα καλό δώρο για παιδιά και γονείς, το οποίο θα διδάξει στους μεν την αξία του σπιτικού φαγητού και της σωστής του συντήρησης και  θα διευκολύνει τους δε στην αποθήκευση των σπιτικών σνακ που ετοιμάζουν για τα μικρά τους, για το σχολείο και για οποιαδήποτε δραστηριότητα. 

Παιδικές μουσικές σπάτουλες σερβιρίσματος


Ένα δώρο που σίγουρα θα λατρέψουν πολλά παιδιά καθώς συνδυάζει τη μουσική με το παιχνίδι. Θα σερβίρουν τους φίλους τους, στο παιδικό πάρτι και όχι μόνο. Θα μάθουν τη χαρά του μοιράσματος και θα κόψουν μόνα τους την πρώτη τους τούρτα. 

Φόρμα κοπής σάντουιτς, καρδzούλες


Για καθημερινό παιχνίδι στην κουζίνα, η συγκεκριμένη φόρμα κοπής σε σχήμα καρδιάς δεν είναι μόνο για σάντουιτς αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την κοπή προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Ένας όμορφος τρόπος να απασχολήσουμε δημιουργικά τα παιδιά. 

Παγούρι ανοξείδωτο


Για να έχουν παντού μαζί τους υγιεινό  νερό, το οποίο δεν θα αλλοιώνεται από πλαστικά και ακατάλληλα υλικά. Το μεταλλικό ανοξείδωτο παγούρι είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή μεταφορά νερού ή κρύων ροφημάτων. Βγαίνει σε ροζ και μπλε και καπάκι για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.

Φόρμα παρασκευής παγωτού γρανίτας 6 θέσεων


Χαρακτήρες από το Βόρειο Πόλο μεταμορφώνονται σε πολύχρωμες ζουμερές γρανίτες. Φτιάχνουμε το μείγμα με τους μικρούς μας φίλους κι έπειτα γεμίζουμε τις φόρμες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όλα τα παιδιά τρελαίνονται για παγωτό γρανίτα, πόσο μάλλον όταν έχουν σχήμα πολικής αρκούδας κ.α. 

Μηχανή παρασκευής ζύμης χειρός


Άλλο ένα αγαπημένο παιδικό φαγητό, τα μακαρόνια! Πως θα σας φαινόταν να μαθαίνατε όλοι μαζί την παρασκευή σπιτικών ζυμαρικών, με μια αυθεντική Ιταλική μηχανής ζυμαρικών; Είναι χειροκίνητη, εύκολη στη χρήση και πλένεται μόνο με νερό.

Φρυγανιέρα 2 θέσεων


Πόσοι δεν έχουμε ενθουσιαστεί από το πέταγμα που κάνει το φρυγανισμένο ψωμί πάνω στη φρυγανιέρα..! Φανταστείτε ένα μικρό παιδί. Η φρυγανιέρα, με τις ζεστές φέτες ψωμί είναι ένας έμμεσος τρόπος ώστε να εισαγάγετε το πρωινό πιο εύκολα, στην καθημερινή τους ρουτίνα. Περιέχει και πρόσθετη σχάρα για ζέσταμα κρουασάν ή στρογγυλά ψωμάκια, ότι πρέπει για ζεστά σνακ.

Συσκευή Hot-Dog


Ένα δώρο που θα ζηλέψουν ακόμη και οι ενήλικες. Σπιτικό hot dog, ώστε να τα απολαμβάνει όλη η παρέα ή οικογένεια. Παρακινήστε τα μικρά σας να καλέσουν τους φίλους τους και να τους φτιάξουν σπιτικά hot dog, αποφεύγοντας έτσι τα ετοιματζίδικα, τα οποία πολλές φορές είναι αμφιβόλου ποιότητας.

Συντριβάνι σοκολάτας


Με αυτό το σιντριβάνι, τα παιδιά σας θα κάνουν πάρτι κάθε μέρα! Σοκολάτα λατρεμένη απόλαυση για μεγάλους και ειδικά για μικρούς. Το σιντριβάνι σοκολάτας χωράει 500 γρ. ζεστής, λιωμένης σοκολάτας που περιμένει φρούτα, μπισκότα κ.α. να κολυμπήσουν σε αυτή. Είναι πολύ απλό στη χρήση, στο καθάρισμα και διαθέτει δύο χρόνια εγγύηση.

Συσκευή για μαλλί της γριάς


Το μαλλί της γριάς είναι συνώνυμο με παιδικές αναμνήσεις, χαρίστε τους αξέχαστες στιγμές με το αγαπημένο παιδικό γλύκισμα, μέσα από τη χαρά δημιουργίας. Η συσκευή παίρνει και χρώματα ζαχαροπλαστικής για μαλλί της γριάς σε ευφάνταστα χρώματα.

Παγωτομηχανή 1 λτ.


Ακόμη ένα γλύκισμα συνδεδεμένο με κάθε παιδική ψυχή. Το κρεμώδες παγωτό χωνάκι, σας το ζητάνε σχεδόν κάθε μέρα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Χαρίστε τους λοιπόν την παγωτομηχανή για να μάθουν να φτιάχνουν το δικό τους παγωτό μέσα σε μόλις 30΄.

Συσκευή ποπ-κορν


Πηγαίνει χέρι χέρι με το μαλλί της γριάς, με τη μόνη διαφορά πως το ποπ-κορν συνοδεύει και τις ταινίες. Δείτε μαζί το αγαπημένο τους animation και απολαύστε σπιτικό ποπ-κορν απ΄ τα χεράκια τους. Η συσκευή διαθέτει λάμπα για διατήρηση θερμοκρασίας και μπορείτε να προετοιμάσετε ποπ-κορν είτε με λάδι είτε με βούτυρο.  

Αυτές ήταν μόνο μερικές όμορφες προτάσεις, μέσα από το COOZINA, για παιδικά δώρα. Ότι κι αν τους χαρίσετε, κάντε το με ένα μεγάλο χαμόγελο και με πολύ αγάπη! Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!

#χριστουγεννα , #christmas