Top 10: Τα κάλυτερα είδη καφέ & τσάι της χρονιάς που πέρασε!

No10. Σουρωτήρι τσαγιού μπάλα 6.5 εκατ.


Πρακτικό, μικρό & χρήσιμο, αυτό το σουρωτήρι κέρδισε επάξια τη θέση του στο Top 10 σας. Απλά βάζετε τα φύλλα και τα αποξηραμένα φρούτα που επιθυμείτε για το τσάι σας έπειτα κλείνετε και το βάζετε μέσα στην κούπα σας. Τέλος, προσθέτετε βραστό νερό και σε λίγα λεπτά έχετε ένα απολαυστικό τσάι!

No9. Φλυτζάνι cappuccino 230 ml Easy bar


Ένα όμορφο φλυτζάνι με λιτό σχεδιασμό, ιδανικό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας cappuccino. Ιδανική χωρητικότητα, στυλ και ποιότητα απο την αγαπημένη σας Bormioli Rocco!

No8. Αφροποιητής χειρός ανοξείδωτος με βάση με μπαταριες Professional


Το όνομα στους αφροποιητές είναι Aerolatte! Και αυτό γιατί πρόκειται για μία εταιρία που εξειδικεύεται σε αξεσουάρ καφέ. Ο συγκεκριμένος αφροποιητής κέρδισε μια θέση στο Top 10 σας όχι μόνο λόγω της αποτελεσματικότητας και του μεγέθους του αλλά και της κατασκευής του απο ανοξείδωτο ατσάλι που τον καθιστά ανθεκτικό αλλά και ιδανικό για επαγγελματίες του είδους!

No7. Εστία υγραερίου - γκαζάκι ελ Γκρέκο Micro II

Ελ Γκρέκο, η ιδανική εστία υγραερίου για τον αγαπημένο μας ελληνικό καφέ. Η campingaz σίγουρα είναι απο τους μετρ του είδους αφού σας παρέχει μια αξιόπιστη εστία υγραερίου και ένα γκαζάκι με άριστη ποιότητα κατασκευής για να παρασκευάζετε καθημερινά τον απολαυστικό, αρωματικό, ελληνικό καφέ σας. Σίγουρα μια καλή επιλογή σας για το Top 10!

No6. Καφετιέρα φίλτρου 3 φλυτζάνια

Απλή, εύκολή στη χρήση και με διαχρονικό, κομψό σχεδιασμό. Αυτή είναι η μοναδική καφετιέρα φίλτρου της Chemex! Κατασκευασμένη από βοριοπυριτικό μη πορώδες γυαλί, που δεν απορροφά τις οσμές ή χημικά κατάλοιπα. Αυτή η καφετιέρα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε καφέ, που ακόμη και αν τον αποθηκεύσετε στο ψυγείο, να τον αναθερμάνετε χωρίς να χάσει τη γεύση του! 

No5. Καφετιέρα κλασσική για espresso με μηχανισμό για καϊμάκι, 4 φλυτζάνια. Brikka

Η καφετιέρα Brikka της γνωστής σε όλους μας Bialetti, σας επιτρέπει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας espresso και σε αντίθεση με τις απλές καφετιέρες - μπρίκια espresso, διαθέτει μοναδικό μηχανισμό για καϊμάκι που σας προσφέρει ένα καλύτερο πιό ποιοτικό αποτέλεσμα! Έτσι και βρίσκεται επάξια στην 5η θέση του Top 10 σύμφωνα με τις αγορές σας!

No4. Ζυγαριά - χρονόμετρο προετοιμασίας καφέ ακριβείας V60


Ιαπωνική κατασκευή, ακρίβεια, πρακτικός σχεδιασμός και μέγεθος. Η ζυγαριά V60 της Hario αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τους επαγγελματίες του καφέ και όχι μόνο!

No3. Φόρμες για latte art σετ 6 τμχ


Και φτάσαμε στην τελική 3άδα! Δημιουργήστε σχέδια στον καπουτσίνο σαν επαγγελματίας barista και εντυπωσιάστε κάθε φορά, με αυτές τις μοναδικές φόρμες για latte art της αγαπημένης σας Aerolatte! Πρακτικές, κατασκευασμένες από κατάλληλο για τρόφιμα πολυπροπυλένιο, σε μοναδική μεταλλική θήκη, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων & εφαρμόζουν στα περισσότερα φλυτζάνια - κούπες. Επίσης, εκτός απο τον καφέ σας, μπορείτε να στολίσετε και τα κέικ σας με 6 πανέμορφα σχέδια! Σίγουρα καταλαβαίνουμε πως βρίσκονται τόσο ψηλά στο Top 10 σας!

No2. Καφετιέρα pour over σετ με κανάτα γυάλινη 700ml και φίλτρα V60


Στο No 2, ένα μοναδικό σετ για Pour Over, κατάλληλο για αρχάριους, για ένα καλό ξεκίνημα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη συγκεκριμένη πλέον διαδεδομένη, εύκολη και αποτελεσματική μέθοδο παρασκευής καφέ φίλτρου αλλά και για τους προχωρημένους του είδους! Χρησιμοποιήστε το σετ για το άριστο αποτέλεσμα αρωματικού, γευστικού, απολαυστικού καφέ φίλτρου.

No1. Καφετιέρα κλασσική για espresso, 3 φλυτζάνια. Moka Express

Αγαπημένη, διαχρονική, μοναδική. Η καφετιέρα Moka Express της Bialetti αποτελεί τη No1 επιλογή σας για την παρασκευή του αγαπημένου σας espresso. Κομψός σχεδιασμός, κατασκευή από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο & κομψό φινίρισμα. Φυσικά τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα, εσείς την επιλέξατε!