Top 10: Τα κάλυτερα είδη ζαχαροπλαστικής για το 2017!

Νο10: Φλόγιστρο μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτο με ασφάλεια

Καραμελοποίηση ζάχαρης, κρεμ μπρουλε, μαρέγκα, τσιγάρισμα και άλλες χρήσεις σε συνδυασμό με την κατασκευή του με κλείδωμα ασφαλείας και η την πρακτικότητα του, αφου γεμίζει ακριβώς όπως ένας αναπτήρας...Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κατάφεραν να δώσουν σ' αυτό το φλόγιστρο μια θέση στο Top 10 σας!

Νο9: Πινέλο ζαχαροπλαστικής 19 εκατ. με ξύλινη λαβή

Ένα αγαπημένο κλασσικό εργαλείο για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, το πινέλο μας βοηθά στην επάλειψη ταψιών π.χ. με βούτυρο ή λάδι αλλά και των δημιουργιών μας! Σίγουρα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο Top 10.

Νο8: Ταψί για muffin και cupcakes αντικολλητικό 12 θέσεων


Δεν απορούμε πώς αυτό το μοναδικό ταψάκι περιλαμβάνεται στο Top-10 σας, αφού όπως φαίνεται απο τις φετινές σας αγορές, σίγουρα λατρεύετε τα muffins και τα cupcakes! Σε ποιόν δεν αρέσουν άλλωστε; Κατασκευασμένο απο υψηλής αντοχής ατσάλι, αντικολλητικό με ευκολία στον καθαρισμό και 5 χρόνια εγγύηση!

Νο7: Κουπ-πατ μίνι μεταλλικά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, σετ 24 τμχ. σε κουτί


Το μοναδικό αυτό σετ απο κουπ-πατ έρχεται σε ένα πρακτικό κουτί αποθήκευσης που το καθιστά ιδανικό για δώρο σε όλος τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής. Τα διάφορα σχέδια και μεγέθη των κουπ-πατ που περιλαμβάνονται στο σετ, κερδίζουν επάξια μια θέση στο Top-10 σας!

Νο6: Τσέρκι ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτο στρογγυλό ρυθμιζόμενο 16-30 εκατ.

Μεγάλο, μεσαίο ή μικρό κέικ; Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει ένα τσέρκι με μεγάλη εμβέλεια! Η κατασκευή του απο ανοξείδωτο ατσάλι & οι ποικίλες εφαρμογές του λόγω της μοναδικής του ρύθμισης το καθιστούν άξιο για μια θέση στο Top. 10

Νο5: Κουπ-πατ 26 λατινικά γράμματα και 10 αριθμοί σε πλαστικό δοχείο


Ένα εργαλείο για δημιουργίες με λέξεις και αριθμούς, ιδανικό για γιορτές, γενέθλια και άλλα. Πιό σημαντικό όμως είναι οτι οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δημιουργήσουν, να παίξουν και να μάθουν με αυτά τα πανέμορφα κουπ-πατ!

Νο4: Κουπ-πατ μεταλλικά δεινόσαυροι σετ 5 τμχ.

Απ' ότι φαίνεται, σας αρέσουν πολύ τα κουπ-πατ! Στο Νο. 4 έχουμε διασκεδαστικά κουπ-πατ σε σχέδια δεινοσαύρων, ένα ακόμα σετ που θα προσφέρει σε εσάς αλλά και τους μικρούς μας φίλους αξέχαστες στιγμές χαράς, δημιουργίας και διασκέδασης

Νο3: Τσέρκι ανοξείδωτο παραλληλόγραμμο ρυθμιζόμενο 24x20 - 45x37.5 εκατ.


Το πλέον αγαπημένο σας ρυθμιζόμενο τσέρκι, το μήκος και το πλάτος του ρυθμίζονται ξεχωριστά δίνοντας σας διάφορες επιλογές για να πειραματιστείτε! Κατασκευασμένο απο ανοξείδωτο ατσάλι για μεγάλη αντοχή & αξιοπιστία

Νο2: Κορνέ γαρνιρίσματος μύτες σετ 8 τμχ, με σακούλα, σύνδεσμο και κουτί φύλαξης


Λίγο πρίν το νούμερο 1 έχουμε ένα σετ που περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε τις γλυκές σας δημιουργίες. 1 επαναχρησιμοποιούμενη σακούλα γαρνιρίσματος 25 εκατ. 1 πλαστικό σύνδεσμο για να κρατάει τις μύτες στη θέση τους και 6 ανοξείδωτες μύτες. Όλα αυτά μαζί με τις οδηγίες χρήσης σε ένα κουτί φύλαξης! Ιδανικό για δώρο

Νο1: Σακούλες ζαχαροπλαστικής επαναχρησιμοποιούμενες σετ 30 τμχ. 40.6x19.5 εκατ.

Για όσους ασχολούνται με τη ζαχαροπλαστική, αυτές οι επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες είναι απαραίτητες. Η συσκευασία περιέχει 30 ανθεκτικές και επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες σε πρακτικό μέγεθος και σε συνδυασμό με την πρακτική συσκευασία του & την προσιτή τιμή του αυτό το πακέτο αποτελεί το Νο1!