000000

ΠΟΤΗΡΙΑ

Ποτήρια νερού ή αναψυκτικού, ποτήρια κρασιού ή ποτού, ποτήρια κοντά, ψηλά, ποτήρια κρυστάλλινα, ποτήρια πλαστικά. Δεν το κρύβουμε, το ποτήρι είναι για εμάς αντικείμενο φετιχισμού.

Η υφή, το μέγεθος, το σχέδιο, το βάρος, η διαύγεια, το χρώμα κάθε ποτηριού είναι ακόμα περισσότερης καθοριστικής σημασίας για την απόλαυση του ποτού σας από ό,τι ίσως υποπτεύεστε. Αποκτήστε τα ποτήρια που ονειρεύεστε και απολάυστε κάθε στιγμή, κάθε ποτό με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα.

Στο COOZINA θα βρείτε εκατοντάδες επώνυμα ποτήρια για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Αν θέλετε κρυστάλλινα ποτήρια, το παραδοσιακό κρύσταλλο περιέχει μόλυβδο, αλλά η οι σύγχρονοι κατασκευαστές παράγουν κρύσταλλα υψηλής τεχνολογίας, χωρίς μόλυβδο (lead-free) που κρατάνε τις περισσότερες ιδιότητες του κρυστάλλου χωρίς όμως μόλυβδο και σε χαμηλότερο βάρος. Αν σας αρέσουν τα χρωματιστά ποτήρια, θυμηθείτε να τα πλένετε καλύτερα στο χέρι, καθώς στα περισσότερα θα ξεβάψει το χρώμα στο πλυντήριο πιάτων μετά από πολλά πλυσίματα.

Ο,τι ποτήρια και να αγοράσετε, μην ξεχάσετε να προσέξετε τη χωρητικότητα. Τα ποτήρια με σήμα REAL VIEW έχουν φωτογραφία τους δίπλα σε γνωστό μπουκάλι για να τα φανταστείτε καλύτερα στο πραγματικό τους μέγεθος. Σε κάθε περίπτωση ελέγξτε τη χωρητικότητα που αναγράφεται σε κάθε ποτήρι.

Προτάσεις
€27.90
€23.90
€27.90
€4.80
€8.00
bestseller real view bestseller προσφορά
ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΠΟΤΗΡΙΩΝ 88 προϊόντα
ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ 55 προϊόντα
ΠΟΤΗΡΙΑ ΟΥΙΣΚΙ 31 προϊόντα
ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ 13 προϊόντα
ΠΟΤΗΡΙΑ ΛΙΚΕΡ 17 προϊόντα
ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΠΥΡΑΣ 24 προϊόντα
ΠΟΤΗΡΙΑ COCKTAIL 8 προϊόντα
ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ 5 προϊόντα
ΚΑΝΑΤΕΣ - ΚΑΡΑΦΕΣ 45 προϊόντα
ΕΙΔΗ ΜΠΑΡ 49 προϊόντα
ΣΟΥΒΕΡ 41 προϊόντα
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
        προσφορά
€19.90
16.60
-17 %

        νέο είδος
6.60

        νέο είδος
6.60

        real view
1.10

        real view
2.10