000000
Μηχανή παρασκευής ζύμης και ζυμαρικών χειρός Ιταλική με διπλό κόπτη 150 χιλ. iPasta SP 150
bestseller προσφορά video
Μηχανή παρασκευής ζύμης και ζυμαρικών χειρός Ιταλική με διπλό κόπτη 150 χιλ.
Αγορά
€59.00
50.15
iPasta SP 150
Μηχανή παρασκευής ζύμης και ζυμαρικών χειρός Ιταλική με διπλό κόπτη 150 χιλ.

Κωδικός COOZINA : 601109
Κωδικός brand : 100
IMPERIA


Περιγραφή
Η επιχρωμιωμένη, ιταλικής κατασκευής, μηχανή ζυμαρικών Imperia είναι σταθερή και ανθεκτική. Μπορείτε να φτιάξετε φύλλο ζύμης σε 6 διαφορετικά πάχη, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να κοπεί σε δύο ειδών ζυμαρικά: ταλιατέλες 2χιλ.(tagliatelle) και φετουτσίνι 6,5χιλ.(fettuccine) με τον ενσωματωμένο διπλό κόπτη που διαθέτει.

Χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα Imperia (πωλούνται χωριστά), μπορείτε να φτιάξετε μεγάλη ποικιλία πιάτων με ζυμαρικά: spaghetti, capelli d'angelo, tagliatelle, trenette, fettuccine, lasagnette, pappardelle, reginette, raviolini, ravioli, cavatelli, gnocchetti sardi και rigatelli.

Η μηχανή ζυμαρικών Imperia είναι εκπληκτικά απλή στη χρήση, διαθέτει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών και σας επιτρέπει να φτιάξετε σπιτικά ζυμαρικά σε μόνο λίγα λεπτά!

Για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων γρήγορα και χωρίς προσπάθεια, χρησιμοποιείτε αποκλειστικά το μοτέρ Imperia PastaFacile, το οποίο συνδέεται στη μηχανή και τη δουλεύει με σταθερή ταχύτητα, απελευθερώνοντας τα χέρια σας.

IMPERIA Ο Ιταλικός οίκος IMPERIA ιδρύθηκε το 1932, ξεκινώντας από μία μικρή βιοτεχνία παρασκευής μηχανών ζυμαρικών. Σήμερα ο οίκος εξάγει σε 77 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει αποκτήσει μία δυνατή εταιρική ταυτότητα και η επωνυμία του έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας στα οικιακά προϊόντα.

Η σημερινή γκάμα περιλαμβάνει 25 μηχανές παρασκευής ζυμαρικών, κάθε μία πό τις οποίες εγγυώνται αλάνθαστη ποιότητα φρέσκων ζυμαρικών. Η σειρά για τα ζυμαρικά έχει εμπλουτιστεί και με άλλες μικρές συσκευές κουζίνας, όπως τρίφτες τυριού, μηχανές ντομάτας και κρεατομηχανές.

Η παραγωγή όλων των προϊόντων γίνεται 100% στην Ιταλία, επομένως όλα τα προϊόντα είναι αυθεντικά Ιταλικά, Made in Italy. Εγγύηση 5 χρόνων.


Σχετικά άρθρα
Top 10: Οι καλύτερες μηχανές & μικροσυσκευές για το 2016
Top 10: Οι καλύτερες μηχανές & μικροσυσκευές για το 2016

Οι μηχανές και οι μικροσυσκευές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας μας, αφού μας προσφέρουν ευκολία και απλότητα, αλλά και το "κάτι παραπάνω" όποτε χρειάζεται. Το Top 10 παρακάτω, βασίζεται στις δικές σας επιλογές για το 2016. Δείτε το.

Οδηγός αγοράς
Πώς να φτιάξετε φρέσκα, λαχταριστά ζυμαρικά με τις δικές σας πρώτες ύλες
Πώς να φτιάξετε φρέσκα, λαχταριστά ζυμαρικά με τις δικές σας πρώτες ύλες
Απολαύστε φρέσκα ζυμαρικά, φτιαγμένα με τα χεράκια σας, από τα καλύτερα υλικά που θα επιλέξετε οι ίδιοι. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό μας βήμα βήμα και κατακτήστε όλες τις απαιτήσεις της παρασκευής σπιτικών ζυμαρικών.
Συμβουλές μαγειρικής

Στην ίδια κατηγορία