shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Αντλία αεροστεγούς φύλαξης ηλεκτρική για δοχεία και καπάκια Status άσπρη Vacuum Pump

Κωδικός COOZINA
623010
Κωδικός BRAND
159300
59,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Εξαντλημένο
Αντλία αεροστεγούς φύλαξης ηλεκτρική για δοχεία και καπάκια Status άσπρη Vacuum Pump Αντλία αεροστεγούς φύλαξης ηλεκτρική για δοχεία και καπάκια Status άσπρη Vacuum Pump Αντλία αεροστεγούς φύλαξης ηλεκτρική για δοχεία και καπάκια Status άσπρη Vacuum Pump Status Vacuum Containers
Αντλία αεροστεγούς φύλαξης ηλεκτρική για δοχεία και καπάκια Status άσπρη Vacuum Pump

Αντλία αεροστεγούς φύλαξης ηλεκτρική για δοχεία και καπάκια Status

Ένα επαγγελματικό εργαλείο κουζίνας, σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται με τα ειδικά δοχεία και καπάκια για αεροστεγή φύλαξη. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι η ευκολία στη χρήση.

Η χρήση της συσκευής είναι απαραίτητη για να δημιουργήσετε αρνητική πίεση χρησιμοποιώντας τα ειδικά δοχεία ή καπάκια. Χρησιμοποιώντας τη βάση της συσκευής μπορείτε να την τοποθετήσετε στον πάγκο ή ακόμα και στον τοίχο της κουζίνας σας (περιλαμβάνονται βίδες)

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ
Η ηλεκτρική αντλία αεροστεγούς φύλαξης της STATUS είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε δοχείο ή καπάκι για αεροστεγή φύλαξη. Δημιουργεί αρνητική πίεση αφαιρώντας τον αέρα από το δοχείο, το μπουκάλι ή το μπωλ. Είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει με κάθε αξεσουάρ της STATUS.
Τρόφιμα με μεγάλη υγρασία δεν ξηραίνουν, τραγανές τροφές δεν μουλιάζουν, ξηρές τροφές δεν σκληραίνουν –αφού είναι προστατευμένες από τον αέρα και το οξυγόνο που τις επηρεάζει.


 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

  • Τοποθετήστε την συσκευή πάνω από το δοχείο ή το καπάκι με κλίση προς τα δεξιά και πιέστε απαλά
  • Πατήστε το κουμπί (Start/Stop), και έπειτα η αντλία θα σταματήσει να δουλεύει από μόνη της μόλις τελειώσει η διαδικασία
  • Σε περίπτωση λανθασμένης χρήσης η αντλία θα σταματήσει να λειτουργεί μετά από 1 λεπτό

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή βεβαιωθείτε ότι είναι απόλυτα στεγνή
  • Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, υγρό πανί για να καθαρίσετε τη συσκευή, μη χρησιμοποιήσετε τίποτα που μπορεί να χαράξει ή να βλάψει την επιφάνεια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των τροφίμων περιορίζεται η σπατάλη, μειώνονται τα έξοδα στα ψώνια και στο φαγητό απο έξω, ενώ εξασφαλίζεται επιπλέον κέρδος από τις οικονομικότερες, μεγαλύτερες συσκευασίες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για την αντλία και τα δοχεία αεροστεγούς φύλαξης της STATUS:

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND STATUS
ΤΥΠΟΣ ΑΝΤΛΙΑ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Αντλία αεροστεγούς φύλαξης ηλεκτρική για δοχεία και καπάκια Status άσπρη Vacuum Pump
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.