Monthly Archives: Μάρτιος 2016
-
H κρέπα είναι μια πολύ καλή βάση για κάθε είδους αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, καθώς αποτελεί ιδανική επιλογή για πρωινό, δεκατιανό, ελαφρύ βραδινό ή και επιδόρπιο. Πάρτε μια γεύση από τις αμέτρητες μεταμορφώσεις της κρέπας και διαλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σας προτιμήσεις.
-
Υπερβολές δεν γίνονται μόνο στα χλιδάτα ξενοδοχεία και στα γκουρμέ εστιατόρια, αλλά όπως θα διαπιστώσετε και στις οικιακές κουζίνες. Η νέα τάση προστάζει κουζίνες τεραστίων διαστάσεων, υπερεξοπλισμένες, με την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών και εταιριών κολοσσών του είδους.
-
Λουκουμάδες με μέλι και καρύδι, σκέτοι ή με πραλίνα όπως συνηθίζεται σήμερα. Αυτό το κλασικό πανηγυριώτικο επιδόρπιο είναι σύμφωνα με την παράδοση, σύμβολο ευτυχίας και γονιμότητας καθώς και ένα άκρως αφροδισιακό έδεσμα. Εμείς ανακαλύψαμε συνταγές, την ιστορία τους καθώς και πως μπορούν να γίνουν υγιεινοί, λιγότερο λιπαροί απλά και γρήγορα.
-
Το ψωμί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας καθώς η ύπαρξή του έχει ταυτιστεί με την επιβίωση της ανθρωπότητας πάνω στον πλανήτη Γη. Γι’ αυτό γεννήθηκε η τέχνη της αρτοποιίας που δεν είναι μόνο για επαγγελματίες αλλά για όλους μας. Ακολουθούν συνταγές για ζεστό, φρεσκοφουρνισμένο ψωμί.
-
15 Μάρτιος, 2016
Οι 4 πιο σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν τη γεύση του καφέ σας
Θέλετε καφέ που να ταιριάζει απόλυτα στα γούστα σας; Τότε δεν έχετε παρά να μάθετε κάποια πράγματα για αυτόν για να μπορείτε να ελέγχετε εσείς τι γεύση έχει ο καφές που πίνετε. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας πούμε κάποια πολύ σημαντικά και βασικά πράγματα πάνω στον αγαπημένο μας καφέ.