Monthly Archives: Ιούλιος 2016

  1. Αποφλοιωτής: τι πρέπει να γνωρίζουμε για ένα από τα βασικότερα εργαλεία στην κουζίνα μας

    Αποφλοιωτής: τι πρέπει να γνωρίζουμε για ένα από τα βασικότερα εργαλεία στην κουζίνα μας

    Κάθε κουζίνα επιβάλλεται να έχει τουλάχιστον έναν αποφλοιωτή, γνωστό βέβαια και ως peeler ή και ξεφλουδιστής. Το ξεφλούδισμα με μαχαίρι σπαταλά μεγάλη ποσότητα από τα υλικά μας και αφαιρεί θρεπτικά συστατικά από το σημείο που βρίσκεται κάτω από τη φλούδα, το οποίο περιέχει αρκετές συμπυκνωμένες βιταμίνες.
  2. 8 νέα μοναδικά gadgets για την κουζίνα σας

    8 νέα μοναδικά gadgets για την κουζίνα σας

    Gadgets, έξυπνα εργαλεία, σκεύη και μηχανές που δίνουν λύσεις σε εργασίες στην κουζίνα μας και τις κάνουν πιο απλές, περισσότερο ξεκούραστες και πιο ευχάριστες. Δείτε παρακάτω 8 επιλογές από τα καλύτερα νέα είδη στο COOZINA και απολαύστε το μαγείρεμα ακόμα περισσότερο!
  3. Τα αξεσουάρ του ψήστη: οι καλύτεροι βοηθοί στο ψήσιμο είναι τα σωστά εργαλεία

    Τα αξεσουάρ του ψήστη: οι καλύτεροι βοηθοί στο ψήσιμο είναι τα σωστά εργαλεία

    Κάποιος γίνεται καλός ψήστης, όχι μόνο με την γνώση για το κρέας και την προετοιμασία του, αλλά όταν διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία για την δουλειά αυτή. Αυτά θα είναι το δεξί του χέρι, ειδάλλως θα παιδευτεί πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε και ίσως χάσει ακόμα περισσότερο σε γευστικό αποτέλεσμα.
  4. Ανακαλύψτε τη Zoku: Φτιάξτε σπιτικές γρανίτες σε 10 λεπτά!

    Ανακαλύψτε τη Zoku: Φτιάξτε σπιτικές γρανίτες σε 10 λεπτά!

    Επιτέλους το καλοκαίρι είναι εδώ! Η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων, είναι συνδεδεμένη με μια παγωμένη λαχταριστή λιχουδιά, ότι πρέπει για τις καυτές μέρες που έρχονται. Αυτή η λιχουδιά δεν είναι άλλη από τη γρανίτα, την οποία θα μπορείτε να φτιάχνετε κι εσείς πανεύκολα, στο χώρο σας, σε χρόνο ρεκόρ. Ακολουθούν λαχταριστές συνταγές!

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.