Monthly Archives: Σεπτέμβριος 2016

  1. Φοιτητική ζωή: Ό,τι χρειάζεσαι για την κουζίνα του νέου σου σπιτιού!

    Φοιτητική ζωή: Ό,τι χρειάζεσαι για την κουζίνα του νέου σου σπιτιού!

    Η φοιτητική ζωή, σηματοδοτεί την αρχή της ανεξαρτησίας γιατί πολλοί θα πρέπει να στήσουν το δικό τους σπιτικό. Η κουζίνα έχει ίσως τη μεγαλύτερη σημασία για την καθημερινή ζωη. Ας δούμε λοιπόν μια λίστα με όσα θα χρειαστείτε

  2. Οδηγός αγοράς για παγούρια: τι πρέπει να προσέξετε και πώς να επιλέξετε το ιδανικό παγούρι για εσάς

    Οδηγός αγοράς για παγούρια: τι πρέπει να προσέξετε και πώς να επιλέξετε το ιδανικό παγούρι για εσάς

    Αν σκέφτεστε να αγοράσετε παγούρι, καλό είναι να γνωρίζετε από πριν κάποια πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή για εσάς επιλογή. Σίγουρα δεν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο παγούρι και να ανακαλύψετε ότι είναι περισσότερο βαρύ από ότι θα θέλατε, ότι δεν κρατάει τον καφέ σας ζεστό ή ότι δεν σας βολεύει στη μεταφορά.

  3. Αφροποιητής, χτυπητήρι ή μιξεράκι; Όπως και να το πεις, είναι χρήσιμο!

    Αφροποιητής, χτυπητήρι ή μιξεράκι; Όπως και να το πεις, είναι χρήσιμο!

    Φήμες λένε, πως για να πετύχει κανείς παχύρευστο, παγωμένο αφρόγαλα, που δεν χάνεται μέσα στον καφέ, θα πρέπει να έχει γνώσεις barista. Το μύθο αυτό έρχεται να καταρρίψει ο αφροποιητής, ένα μικροσκοπικό gadget, που μεταφέρεται παντού, για να παρασκευάζουμε πανεύκολα αφρόγαλα και όχι μόνο, με ελάχιστο χρόνο και χρήμα.
  4. Σαντιγί, σάλτσες, σόδα, σούπερ δημιουργίες; Σιφόν!

    Σαντιγί, σάλτσες, σόδα, σούπερ δημιουργίες; Σιφόν!

    Με την βοήθεια της τεχνολογίας, κάθε κουζίνα, μπορεί να μετατραπεί σε ένα εργαστήριο γευστικών πειραματισμών και πρωτότυπων δημιουργιών. Ευκαιρία λοιπόν να σας συστήσουμε σε αυτό το νέο σύγχρονο κουζινικό εργαλείο, μέσα από το άρθρο που ακολουθεί.

  5. Μούστος: πέρα από τις κλασσικές εφαρμογές

    Μούστος: πέρα από τις κλασσικές εφαρμογές

    Επειδή τώρα που ήρθε η εποχή του τρύγου, στο COOZINA ακούμε συνέχεια για μουστοκούλουρα και μουσταλευριές αποφασίσαμε να σας αποδείξουμε πως ο μούστος έχει πολύ πιο ενδιαφέρουσες μαγειρικές εφαρμογές από τις γνωστές. Ανακαλύψτε τώρα μοναδικές συνταγές με μούστο αλλά και τις μοναδικές θρεπτικές ιδιότητες του.
  6. Σάντουιτς: Το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, τώρα πιο γευστικό & ποιοτικό!

    Σάντουιτς: Το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, τώρα πιο γευστικό & ποιοτικό!

    Με τα κατάλληλα υλικά, το σάντουιτς μπορεί να μετατραπεί σε μια γαστρονομική εμπειρία. Γιατί λοιπόν αυτό το είδος φαγητού να μην είναι ποιοτικό; Αφού μπορεί να αποτελέσει κάλλιστα από μόνο του ένα πλήρες γεύμα για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.