Monthly Archives: Οκτώβριος 2016

  1. Σπουδάζεις μαγειρική; Όλος ο εξοπλισμός σου στο COOZINA

    Σπουδάζεις μαγειρική; Όλος ο εξοπλισμός σου στο COOZINA

    Αν ξεκινάς τις σπουδές σου στην τέχνη της μαγειρικής, θα χρειαστεί να προμηθευτείς ρούχα, μαχαίρια και εργαλεία απαραίτητα για την εκπαίδευση και την πρακτική σου. Στο COOZINA θα βρεις ποιοτικό εξοπλισμό που θα τον χρησιμοποιείς για χρόνια.
  2. Συνταγές για πρωτάρηδες: 4 προτάσεις για να ξεκινήσετε να μαγειρεύετε απλά και εύκολα!

    Συνταγές για πρωτάρηδες: 4 προτάσεις για να ξεκινήσετε να μαγειρεύετε απλά και εύκολα!

    Είτε είστε εργένηδες που εργάζεστε ατέλειωτες ώρες, είτε φοιτητές που δεν πολυκαταλαβαίνετε από μαγειρική, δεν σημαίνει πως πρέπει να τρέφεστε αποκλειστικά με ετοιμα φαγητά ή fast-food. Μετά τις πρώτες απόπειρες μαγειρικής όλα θα είναι παιχνίδι.

  3. Κολοκύθα: Μια φθινοπωρινή βασίλισσα

    Κολοκύθα: Μια φθινοπωρινή βασίλισσα

    Υποδεχτείτε το Φθινόπωρο παρέα με μια φανταχτερή πορτοκαλί κολοκύθα! Το COOZINA σας συστήνει αυτό το μέχρι πρόσφατα περιφρονημένο λαχανικό που όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω κρύβει πολλά ευεργετικά μυστικά.

  4. Brunch: Ιδέες για να απολαύσεις ένα πρωτότυπο γεύμα με την παρέα σου!

    Brunch: Ιδέες για να απολαύσεις ένα πρωτότυπο γεύμα με την παρέα σου!

    Συνήθως το διάλειμμα για φαγητό στη δουλειά διαρκεί από 10' έως 30'. Σε αυτό το διάστημα μπορείς να απολαύσεις ένα γεύμα που αντικαθιστά το πρωινό (breakfast) και δεν το λες και μεσημεριανό (lunch). Με άλλα λόγια είναι ένα brunch, μια συνήθεια που έχει αρχίσει να αποκτά φανατικό κοινό και στην Ελλάδα. Σας το συστήνουμε μετά συνταγών.

  5. Κρασί: Το μυστικό βρίσκεται στη θερμοκρασία. Οδηγός για τις θερμοκρασίες σερβιρίσματος του κρασιού

    Κρασί: Το μυστικό βρίσκεται στη θερμοκρασία. Οδηγός για τις θερμοκρασίες σερβιρίσματος του κρασιού

    Άραγε η γεύση του κρασιού επηρεάζεται από την θερμοκρασία στην οποία σερβίρεται; Υπάρχουν ιδανικές θερμοκρασίες στις οποίες θα πρέπει να σερβίρετε κάθε είδος; Η απάντηση είναι φυσικά ναι! Κι όμως είναι πολύ εύκολο να μάθετε κι εσείς τις σωστές θερμοκρασίες για κάθε είδος οίνου.
Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.