Monthly Archives: Οκτώβριος 2016
-
Αν ξεκινάς τις σπουδές σου στην τέχνη της μαγειρικής, θα χρειαστεί να προμηθευτείς ρούχα, μαχαίρια και εργαλεία απαραίτητα για την εκπαίδευση και την πρακτική σου. Στο COOZINA θα βρεις ποιοτικό εξοπλισμό που θα τον χρησιμοποιείς για χρόνια.
-
Είτε είστε εργένηδες που εργάζεστε ατέλειωτες ώρες, είτε φοιτητές που δεν πολυκαταλαβαίνετε από μαγειρική, δεν σημαίνει πως πρέπει να τρέφεστε αποκλειστικά με ετοιμα φαγητά ή fast-food. Μετά τις πρώτες απόπειρες μαγειρικής όλα θα είναι παιχνίδι.
-
Υποδεχτείτε το Φθινόπωρο παρέα με μια φανταχτερή πορτοκαλί κολοκύθα! Το COOZINA σας συστήνει αυτό το μέχρι πρόσφατα περιφρονημένο λαχανικό που όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω κρύβει πολλά ευεργετικά μυστικά.
-
Συνήθως το διάλειμμα για φαγητό στη δουλειά διαρκεί από 10' έως 30'. Σε αυτό το διάστημα μπορείς να απολαύσεις ένα γεύμα που αντικαθιστά το πρωινό (breakfast) και δεν το λες και μεσημεριανό (lunch). Με άλλα λόγια είναι ένα brunch, μια συνήθεια που έχει αρχίσει να αποκτά φανατικό κοινό και στην Ελλάδα. Σας το συστήνουμε μετά συνταγών.
-
Άραγε η γεύση του κρασιού επηρεάζεται από την θερμοκρασία στην οποία σερβίρεται; Υπάρχουν ιδανικές θερμοκρασίες στις οποίες θα πρέπει να σερβίρετε κάθε είδος; Η απάντηση είναι φυσικά ναι! Κι όμως είναι πολύ εύκολο να μάθετε κι εσείς τις σωστές θερμοκρασίες για κάθε είδος οίνου.