Monthly Archives: Δεκέμβριος 2016

  1. Οι οδηγοί αγοράς που διαβάστηκαν περισσότερο το 2016

    Οι οδηγοί αγοράς που διαβάστηκαν περισσότερο το 2016

    Η έρευνα αγοράς είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία. Γι’ αυτό στο COOZINA, προσπαθούμε μέσα απο διάφορους οδηγούς, να σας καθοδηγούμε στη καλύτερη δυνατή επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτοί είναι οι οδηγοί αγοράς που διαβάστηκαν περισσότερο φέτος, σύμφωνα με εσας! Δείτε τους.

  2. Top 10: Οι καλύτερες μηχανές & μικροσυσκευές για το 2016

    Top 10: Οι καλύτερες μηχανές & μικροσυσκευές για το 2016

    Οι μηχανές και οι μικροσυσκευές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας μας, αφού μας προσφέρουν ευκολία και απλότητα, αλλά και το "κάτι παραπάνω" όποτε χρειάζεται. Το Top 10 παρακάτω, βασίζεται στις δικές σας επιλογές για το 2016. Δείτε το.

  3. Top 10: Tα καλύτερα σκεύη μαγειρικής για το 2016

    Top 10: Tα καλύτερα σκεύη μαγειρικής για το 2016

    Τηγάνια, γκριλιέρες, wok και άλλα σκεύη μαγειρικής, όλα ξεχωριστά και όλα για ένα σκοπό, να μας προσφέρουν το καλύτερο γεύμα στο τραπέζι μας. Υπάρχουν όμως και εκείνα που έχουν κάνει τη διαφορά για εσάς. Αυτά είναι που κατάφεραν να μπούνε στο Top 10 μας, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας αγορές! Δείτε τα.

  4. Top 10: Tα καλύτερα εργαλεία μαγειρικής για το 2016

    Top 10: Tα καλύτερα εργαλεία μαγειρικής για το 2016

    Τα εργαλεία μαγειρικής, το καθένα με τις δικές του χρήσεις, μας διευκολύνουν καθημερινά στη μαγειρική μας. Χρήσιμα και πάνω απ' όλα απαραίτητα,  αποτελούν βασικό κομμάτι της ζωής μας στη κουζίνα. Εσείς, μέσα απο τις αγορές σας, ξεχωρίσατε μερικά και εμείς δημιουργήσαμε ένα Top 10 σύμφωνα με τις επιλογές σας.

  5. Top 10: Τα καλύτερα είδη για τον καφέ & το τσάι για το 2016

    Top 10: Τα καλύτερα είδη για τον καφέ & το τσάι για το 2016

    Η παρασκευή & το σερβίρισμα των αγαπημένων σας ροφημάτων γίνεται με όσους τρόπους όσα και τα προϊόντα που συντελούν σ’αυτά. Ακολουθεί ένα top 10 προϊόντων για τον καφέ και το τσάι που ετοιμάσαμε για εσάς, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας αγορές.

  6. Ένα εορταστικό πιάτο - έκπληξη: Χοιρινή κορώνα με γέμιση!

    Ένα εορταστικό πιάτο - έκπληξη: Χοιρινή κορώνα με γέμιση!

    Μια ξεχωριστή επιλογή, εορταστικού και όχι μόνο κυρίως πιάτου, είναι η χοιρινή κορώνα. Μια λιχουδιά που μπορεί να ικανοποιήσει, όχι μόνο τον ουρανίσκο αλλά και τα μάτια. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτό το πιάτο έκπληξη. Ακολουθεί βήμα, βήμα η συνταγή!
  7. Γιορτινές σούπες: η ζεστασιά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

    Γιορτινές σούπες: η ζεστασιά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

    Αναρωτιέστε τι θα μαγειρέψετε για το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων και πως θα είναι πλουσιότερο γευστικά; Τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά να συμπεριλάβετε ως πρώτο πιάτο μια αχνιστή σούπα, βάλσαμο ενάντια στο τσουχτερό κρύο, που δημιουργεί γιορτινή ζεστασιά.
  8. Top 10: Τα καλύτερα μαχαίρια μαγειρικής για το 2016

    Top 10: Τα καλύτερα μαχαίρια μαγειρικής για το 2016

    Δεν είναι μυστικό, τα μαχαίρια είναι το πάθος μας, όπως και το δικό σας. Κάθε μαχαίρι στα ηλεκτρονικά ράφια του COOZINA έχει το σκοπό και τη χρήση του, αλλά σίγουρα είναι κάποια που ξεχωρίζουν, σύμφωνα με τις αγορές σας. Δείτε τα.

  9. Yγιεινή διατροφή και στις γιορτές: Σπιτικές συνταγές για χριστουγεννιάτικα γλυκά χωρίς ζάχαρη!

    Yγιεινή διατροφή και στις γιορτές: Σπιτικές συνταγές για χριστουγεννιάτικα γλυκά χωρίς ζάχαρη!

    Γιατί να στερούμαστε τα απολαυστικά γλυκά των Χριστουγέννων ή να επιβαρύνουμε την υγεία μας με αυτά; Αφού μπορούμε να τα έχουμε σπιτικά και υγιεινά, χωρίς να χάνουν σε καμία περίπτωση την υπέροχη γεύση τους. Απολαύστε μελομακάρονα, δίπλες και κουραμπιέδες χωρίς τύψεις!
  10. Γιορτινό ταξίδι γαστρονομίας: τα πιο γνωστά διεθνή χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά πιάτα!

    Γιορτινό ταξίδι γαστρονομίας: τα πιο γνωστά διεθνή χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά πιάτα!

    Αναρωτηθήκατε ποτέ πως γιορτάζονται τα Χριστούγεννα, σε άλλες χώρες; Για παράδειγμα, τι φαγητά τρώνε αυτή την άγια μέρα; Ας πάμε λοιπόν από την Αυστραλία μέχρι τη Γαλλία, γιατί σας έχουμε συγκεντρώσει τα πιο παραδοσιακά πιάτα που σερβίρονται ανά την υφήλιο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

  11. 7 αχνιστά χειμωνιάτικα ροφήματα για να απολαύσετε με τους αγαπημένους σας περιμένοντας το 2017!

    7 αχνιστά χειμωνιάτικα ροφήματα για να απολαύσετε με τους αγαπημένους σας περιμένοντας το 2017!

    Ο καλύτερος τρόπος για να ζεσταθούμε και να νιώσουμε πιο κοντά στις γιορτές είναι να μοιραστούμε ένα ζεστό ρόφημα με τους αγαπημένους μας. Οι συνταγές που ακολουθούν θα σας κάνουν να ξεχάσετε για λίγο τους κλασικούς καφέδες και το τσάι και θα σας ανοίξουν τους γευστικούς σας ορίζοντες.
  12. Υποδεχτείτε τον καινούριο χρόνο: 17 δώρα για το 2017!

    Υποδεχτείτε τον καινούριο χρόνο: 17 δώρα για το 2017!

    Ήρθε η ιδανική εποχή του χρόνου για να εκπλήξετε ευχάριστα τους αγαπημένους σας, χαρίζοντάς τους πραγματικά χρήσιμα δώρα, για ένα νέο έτος γεμάτο γεύση και κέφι! Ακολουθούν ιδέες για έξυπνα-πρακτικά δώρα που θα κάνουν πιο λειτουργικές τις κουζίνες των αγαπημένων σας.
  13. Τι δώρο να προτιμάει ενας επαγγελματίας σεφ;

    Τι δώρο να προτιμάει ενας επαγγελματίας σεφ;

    Τα δώρα δεν είναι μόνο για τους απλούς κουζινόφιλους αφού και οι επαγγελματίες έχουν ψυχή! Εδώ βέβαια ανέβαίνει το επίπεδο δυσκολίας, καθώς για να εκπλήξετε-εντυπωσιάσετε έναν σεφ θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο προϊόν υψηλής ποιότητας. Ας δούμε μερικές προτάσεις για υψηλά στάνταρ.

  14. Οικονομικά δώρα: πρακτικά αντικείμενα για να κάνετε δώρα σε όλους

    Οικονομικά δώρα: πρακτικά αντικείμενα για να κάνετε δώρα σε όλους

    Η πρακτική αξία κάθε δώρου κρίνεται από το κατά πόσο αυτό φάνηκε χρήσιμο στον άνθρωπο που χαρίστηκε. Πάρτε μια μικρή γεύση από τα πρακτικά μεν οικονομικά δε προϊόντα που μπορείτε να βρείτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα του COOZINA.
  15. Ιδέες για να δωρίσετε Gadgets για την πιο συγχρονη κουζίνα!

    Ιδέες για να δωρίσετε Gadgets για την πιο συγχρονη κουζίνα!

    Η τεχνολογία τρέχει με ραγδαίους ρυθμούς, έτσι δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη τη μαγειρική και κατ' επέκταση τις κουζίνες μας. Ακολουθούν προτάσεις για δώρα που όχι μόνο θα εκπλήξουν ευχάριστα τους αγαπημένους σας, αλλά θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.
  16. Μοναδικά δώρα για τους ξεχωριστούς σας ανθρώπους

    Μοναδικά δώρα για τους ξεχωριστούς σας ανθρώπους

    Οι ξεχωριστοί άνθρωποι αξίζουν ξεχωριστά δώρα. Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να εκδηλώσουμε την αγάπη μας μέσα από δώρα είναι φυσικά τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Κι αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι, παρακάτω θα βρείτε πολλές πρωτότυπες προτάσεις.
Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.