Monthly Archives: Μάρτιος 2017

  1. 10 συχνά λάθη που «σκοτώνουν» τα τυριά: Πώς θα τα αποφύγετε;

    10 συχνά λάθη που «σκοτώνουν» τα τυριά: Πώς θα τα αποφύγετε;

    Η «κακοποίηση» του τυριού έχεις ως αποτέλεσμα την απώλεια πολύ μεγάλου ποσοστού από τη γεύση και την ποιότητά του. Γιατί λοιπόν να ξοδεύουμε για εκλεκτά τυριά αν δεν πρόκειται να τα απολαύσουμε το μέγιστο δυνατό; Ας μάθουμε τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όταν βάζουμε οποιοδήποτε τυρί στο σπίτι μας .
  2. Αποχαιρετήστε το χειμώνα ευχάριστα: 10 Χειμωνιάτικα cocktails

    Αποχαιρετήστε το χειμώνα ευχάριστα: 10 Χειμωνιάτικα cocktails

    Τα cocktails, η τάση που μετέτρεψε τα ποτά σε γαστρονομικές δημιουργίες, έχουν συνήθως συνδεθεί με το καλοκαίρι, τις διακοπές, να σερβίρονται σε ανοιχτά μπαρ και παραλίες. Ωστόσο υπάρχουν και οι εκδοχές cocktail οι οποίες φτιάχνονται από πιο «χειμωνιάτικα» ποτά που μπορούμε να τα απολαύσουμε άνετα μέσα στο καταχείμωνο.
  3. Τα 10 πιο παράξενα εστιατόρια στον κόσμο!

    Τα 10 πιο παράξενα εστιατόρια στον κόσμο!

    Ο χώρος της γαστρονομίας μετά την κατακόρυφη άνοδο που γνώρισε και συνεχίζει να γνωρίζει τα τελευταία έτη, κατακλύζεται συνεχώς από νέες τάσεις και καινοτομίες. Φυσικό κι επόμενο ήταν λοιπόν να μην μείνουν ανεπηρέαστα και τα εστιατόρια. Καλή η δημιουργική φαντασία, αλλά μερικοί ίσως το παράκαναν, διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί...
  4. Τέλεια γεύματα, κάθε φορά: 20+1 κορυφαία μαγειρικά μυστικά

    Τέλεια γεύματα, κάθε φορά: 20+1 κορυφαία μαγειρικά μυστικά

    Η μαγειρική είναι μια τέχνη που χρειάζεται αγάπη, μεράκι αλλά και εμπειρία που θα μας βοηθήσει να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια η εμπειρία προϋποθέτει χρόνο και αφοσίωση. Τα καλά νέα είναι πως συγκεντρώσαμε μερικά σημαντικά μαγειρικά μυστικά για να μην χρειαστεί να γεράσετε στις κουζίνες για να τα μάθετε.
  5. Πώς αναδεικνύεται η γεύση; Γευστικά tips για μοναδικά πιάτα!

    Πώς αναδεικνύεται η γεύση; Γευστικά tips για μοναδικά πιάτα!

    Δεν υπάρχουν μαγικά στην καλή μαγειρική, αλλά μερικά έξυπνα τρικ. Υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να αναδείξουν και εν τέλη να απογειώσουν την γεύση ενός πιάτου. Γιατί ως γνωστόν η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και η σωστή επεξεργασία των πρώτων υλών, όταν αυτές είναι ποιοτικές, εγγυάται τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
  6. Οι θησαυροί της θάλασσας: Πως επιλέγουμε φρέσκα θαλασσινά!

    Οι θησαυροί της θάλασσας: Πως επιλέγουμε φρέσκα θαλασσινά!

    Τα θαλασσινά δεν αποκαλούνται τυχαία θησαυροί της θάλασσας, διότι αποτελούν τεράστια πηγή ωφέλιμων συστατικών για τον οργανισμό. Το σημαντικότερο είναι να καταναλώνονται πάντα φρέσκα. Ας μάθουμε λοιπόν τα μυστικά ώστε να μπορείτε να ξεχωρίσετε την φρεσκάδα τους, με την πρώτη ματιά.
Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.