Monthly Archives: Ιούνιος 2017

  1. Καλοκαιρινές, δροσιστικές, πολύχρωμες σαλάτες!

    Καλοκαιρινές, δροσιστικές, πολύχρωμες σαλάτες!

    Όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει, δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με βαρύ στομάχι γιατί δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την αποπνικτική ζέστη που νιώθουμε. Το καλοκαίρι θέλει φαγητά ελαφριά που ενυδατώνουν αποτελεσματικά τον οργανισμό μας. Τι καλύτερο λοιπόν από μια δροσερή σαλάτα που ξυπνάει τις αισθήσεις μας και μας γεμίζει ενέργεια για όλη τη μέρα;!

  2. Απόλαυση χωρίς ενοχές: 10 υπέροχα cocktails χωρίς αλκοόλ

    Απόλαυση χωρίς ενοχές: 10 υπέροχα cocktails χωρίς αλκοόλ

    Το καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά και ποιος μπορεί να φανταστεί καλύτερο τρόπο για χαλάρωση από ξέγνοιαστα απογεύματα με cocktails. Γιατί όμως να αφυδατώνουμε τον οργανισμό μας με αλκοόλ όταν μπορούμε να απολαύσουμε αυτά τα δροσιστικά & εξίσου γευστικά ποτά, χωρίς όμως το αλκοόλ; Ας πάρουμε κάποιες εύκολες ιδέες!!

  3. Μαγειρική...μετά μουσικής: Top 10 τραγούδια με θέμα το φαγήτο!

    Μαγειρική...μετά μουσικής: Top 10 τραγούδια με θέμα το φαγήτο!

    21 Ιουνίου παγκόσμια ημέρα μουσικής και το coozina το γιορτάζει με ένα λαχταριστό top 10, με τραγούδια που εμπνέονται από το φαγητό. Από τους θρυλικούς Rolling Stones και τους Beatles μέχρι τις άγνωστες Runaways και τους Bow Ow Ow! Το φαγητό εμπνέει, και η μουσική άλλωστε ένα μαγείρεμα είναι!

  4. Πως θα πετύχετε το καλύτερο ψήσιμο; 20 tips & tricks για BBQ!

    Πως θα πετύχετε το καλύτερο ψήσιμο; 20 tips & tricks για BBQ!

    Ο καλός ψήστης μπορεί ενστικτωδώς να καταλάβει αν το ψήσιμό του έχει πετύχει. Πρωτού όμως φτάσει σε αυτό το σημείο, έχει σίγουρα περάσει αρκετές ώρες πάνω από την πυρακτωμένη σχάρα αναζητώντας το ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα για οτιδήποτε προετοιμάζει. Ακολουθούν μικρές πρακτικές συμβουλές για κάθε ψήστη που σέβεται τον εαυτό του.

  5. Καυτές συνταγές...για καυτό καλοκαίρι!

    Καυτές συνταγές...για καυτό καλοκαίρι!

    Ένας διαφορετικός τρόπος για να δροσιστούμε τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού, είναι να το ρίξουμε στα καυτερά! Ναι, καλά ακούσατε, στα καυτερά. Κάναμε την έρευνά μας και διαπιστώσαμε το πως και το γιατί και είπαμε να συμπεριλάβουμε και καυτές συνταγές που θα σας παγώσουν για τα καλά.

  6. Διαγωνισμός Titanium Nowo by WOLL

    Διαγωνισμός Titanium Nowo by WOLL

    Στείλτε μας τη συνταγή σας με τη φωτογραφία της και μπορεί να είστε εσείς ένας ή μία από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν ένα καταπληκτικό αντικολλητικό τηγάνι από χυτό αλουμίνιο της σειράς Titanium Nowo της Woll!

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.