Monthly Archives: Αύγουστος 2017

  1. Επαγγελματικό στυλ + Υψηλή αισθητική = Chaud Devant

    Επαγγελματικό στυλ + Υψηλή αισθητική = Chaud Devant

    To COOZINA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να φιλοξενεί πλέον στα ηλεκτρονικά "ράφια" του μία απο τις καλύτερες εταιρίες επαγγελματικών ρούχων. Ας καλωσορίσουμε λοιπόν, τα μοναδικά σχέδια της Chaud Devant!
  2. Μαγειρέψτε εύκολα & γρήγορα: Τα βασικά εργαλεία & σκεύη για κάθε κουζίνα!

    Μαγειρέψτε εύκολα & γρήγορα: Τα βασικά εργαλεία & σκεύη για κάθε κουζίνα!

    Για να γίνει η μαγειρική μια εύκολη-γρήγορη διαδικασία, απλά θα πρέπει να διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε εργασία. Δεν χρειάζεται να τα αποκτήσουμε όλα μαζί, θα χτίσουμε σιγά σιγά το κουζινικό μας οπλοστάσιο. Πριν όμως τα αποκτήσουμε, ας μάθουμε ποιά εργαλεία και σκεύη χρειαζόμαστε για μια λειτουργική κουζίνα.
  3. Σπιτικά σνακ για το σχολείο: γευστικές & υγιεινές συνταγές για τους μικρούς μας φίλους!

    Σπιτικά σνακ για το σχολείο: γευστικές & υγιεινές συνταγές για τους μικρούς μας φίλους!

    Οι περισσότεροι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να τρέφονται υγιεινά και να προτιμούν το σπιτικό φαγητό, κάτι που γίνεται σχετικά εύκολα όταν είναι παρόντες. Τι συμβαίνει όμως στο σχολείο που κυριαρχούν πολλά ετοιματζίδικα και δεν είναι τόσο υγιεινά σνακς; Ο μόνος τρόπος να τα αποφύγουμε είναι να προετοιμάσουμε δικά μας «έξυπνα» σνακς.

  4. Top 10: Oι δέκα καλύτερες σχολές μαγειρικής στον κόσμο!

    Top 10: Oι δέκα καλύτερες σχολές μαγειρικής στον κόσμο!

    Σκέφτεστε σοβαρά να ασχοληθείτε επαγγελματικά με τη γαστρονομία; Η απλά θέλετε να διευρύνετε τις μαγειρικές σας γνώσεις συνδυάζοντας τες με ταξίδια; Τα πρακτικά μαθήματα που παραδίδουν επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε δημιουργικά τις μαγειρικές σας δεξιότητες. Ακολουθούν οι καλύτερες σχολές μαγειρικής σε όλο τον κόσμο

  5. Γιατί να διδάσκεται η μαγειρική στα σχολεία;

    Γιατί να διδάσκεται η μαγειρική στα σχολεία;

    Σχολείο, ένας χώρος μάθησης και διάδοσης γνώσεων! Όμως, λείπουν κάποια μαθήματα με πρακτικές γνώσεις που θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε εφόδια, τα οποία θα ακολουθήσουν τα παιδιά στην μετέπειτα ενήλικη ζωή τους. Δυστυχώς, η μαγειρική δεν έχει ενταχθεί ακόμη στο σχολικό πρόγραμμα, ας δούμε λοιπόν γιατί θα έπρεπε!

  6. Επιστροφή στα σχολεία: υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων για γονείς

    Επιστροφή στα σχολεία: υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων για γονείς

    Επιστροφή στα σχολεία και στα θρανία. Αυτό συνεπάγεται τα κεφάλια μέσα και για τους γονείς. Kαθημερινή προετοιμασία, πακετάρισμα φαγητού για να έχουν τα παιδιά κάτι υγιεινό, πριν το μεσημεριανό γεύμα. Φυσικά, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, ώστε τα τρόφιμα να έχουν μόνο τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και όχι παθογόνους μικροοργανισμούς.
  7. Παγωτό: H ιστορία της αγαπημένης μας καλοκαιρινής απόλαυσης!

    Παγωτό: H ιστορία της αγαπημένης μας καλοκαιρινής απόλαυσης!

    Η δροσιστκή γλυκιά απόλαυση που συνδέεται όσο τίποτα άλλο με τις παιδικές, ανέμελες αναμνήσεις, δεν είναι άλλη από το πολύχρωμο παγωτό. Δεν είναι τυχαίο πως μπορεί να μας φτιάξει το κέφι από την πρώτη μπουκιά. Ίσως γιατί έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία του ανθρώπου, ας δούμε λοιπόν την εξέλιξή του.

  8. Διακοπές & Γαστρονομία: Ελληνικοί προορισμοί για νέες γευστικές εμπειρίες!

    Διακοπές & Γαστρονομία: Ελληνικοί προορισμοί για νέες γευστικές εμπειρίες!

    Πολλοί επιλέγουν τις διακοπές τους με βάση τις καλές παραλίες, τα αξιοθέατα και το φυσικό κάλλος που διαθέτει κάθε προορισμός. Εννοείται πως αυτά είναι πολύ σημαντικά, ωστόσο οι λάτρεις του καλού φαγητού, αναζητούν μέρη που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω με τη γαστρονομική παράδοση. Αναζητήσαμε και σας προτείνουμε μερικούς γευστικούς προορισμούς.
  9. Το Νο.1 φρούτο του καλοκαιριού: Πρωτότυπες καρπουζένιες συνταγές!

    Το Νο.1 φρούτο του καλοκαιριού: Πρωτότυπες καρπουζένιες συνταγές!

    Το απόλυτο, σούπερ δροσιστικό φρούτο του καλοκαιριού, άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αναμνήσεις ξέγνοιαστων διακοπών δίπλα στη θάλασσα. Ελάχιστοι μπορούν να του αντισταθούν, ενώ οι πιο φανατικοί τρώνε σχεδόν και τις φλούδες. Όπως και να το δοκιμάσουμε, το καρπούζι είναι σίγουρα πεντανόστιμο, υπάρχουν όμως κάποιες συνταγές που μπορούν να το απογειώσουν!
  10. Καλοκαιρινές απολαύσεις: Γλυκά σε λιγότερο από 30'

    Καλοκαιρινές απολαύσεις: Γλυκά σε λιγότερο από 30'

    Χωρίς ψήσιμο και πολλές διαδικασίες, σας προτείνουμε μια τριλογία γλυκών συνταγών που θα προετοιμάσετε σε λιγότερο από 30', ένα από τα νωχελικά καλοκαιρινά απογεύματα για να συνοδεύσετε τον παγωμένο σας καφέ στο μπαλκόνι και στον κήπο. Δεν θα σας εγκλωβίσουν στην καυτή κουζίνα και θα σας φτιάξουν τη διάθεση!
Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.