Monthly Archives: Δεκέμβριος 2017

  1. Top 10: Τα κάλυτερα είδη ζαχαροπλαστικής για το 2017!

    Top 10: Τα κάλυτερα είδη ζαχαροπλαστικής για το 2017!

    Φέτος όπως και κάθε χρόνο, το Top 10 μας απαρτίζεται απο διάφορες κατηγορίες και προϊόντα και καθορίζεται απο δικές σας επιλογές! Εργαλεία, κορνέ, κουπ-πατ και άλλες προτιμήσεις σας στο παρακάτω Top-10 του 2017 για τα αγαπημένα σας είδη ζαχαροπλαστικής...Δείτε το!
  2. Όλα τα μυστικά για Χριστούγεννα στην κουζίνα, χωρίς άγχος

    Όλα τα μυστικά για Χριστούγεννα στην κουζίνα, χωρίς άγχος

    Πίσω από την προετοιμασία ενός Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, χωρίς στρες, κρύβεται η σωστή οργάνωση και προετοιμασία. Τα καλά νέα, είναι πως εμείς στο COOZINA φτιάξαμε ένα χρονοδιάγραμμα προετοιμασίας, για εσάς! Τώρα που ο πονοκέφαλος έφυγε, το μόνο που σας έμεινε είναι το μενού, το οποίο το αφήσαμε στα δικά σας γούστα.

  3. Τα δέκα πιο γευστικά Χριστουγενιάτικα τραπέζια στον κόσμο

    Τα δέκα πιο γευστικά Χριστουγενιάτικα τραπέζια στον κόσμο

    Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Γιορτάζονται σε πολλές χώρες, κάθε μια έχει ξεχωριστά ήθη και έθιμα και φυσικά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι περιλαμβάνει εδέσματα ανάλογα με τη γαστρονομική παράδοση κάθε χώρας. Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τα πιο γευστικά χριστουγεννιάτικα γεύματα που θα μπορούσατε να απολαύσετε ανά την υφήλιο!
  4. Συνταγή: Μπισκοτένια Χριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια

    Συνταγή: Μπισκοτένια Χριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια

    Αυτά τα μπισκότα είναι ό,τι καλύτερο για τα Χριστούγεννα! Μπορείτε να τα προσφέρετε ως δώρο ή κέρασμα στους καλεσμένους σας, να στολίσετε την κουζίνα, να τα κρεμάσετε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή στην κούπα σας και φυσικά τα απολαμβάνουν μικροί, μεγάλοι μαζί με ροφήματα. Γλυκά και πολύχρωμα, απολαυστικά σαν τις γιορτές!
  5. Τα 5 καλύτερα κυρίως πιάτα για ρεβεγιόν

    Τα 5 καλύτερα κυρίως πιάτα για ρεβεγιόν

    Το κυρίως πιάτο αποτελεί τη γευστική αποκορύφωση σε κάθε δείπνο καθώς είναι αυτό που περιμένουν όλοι στο τραπέζι. Μην σπαζοκεφαλιάζετε λοιπόν, προσπαθώντας να βρείτε κάτι νέο για φέτος, αφού βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια. Δείτε τις γευστικές προτάσεις του COOZINA και κάντε το φετινό ρεβεγιόν, πιο γευστικό από ποτέ!
  6. Χριστουγεννιάτικες συνταγές απ' όλη την Ελλάδα

    Χριστουγεννιάτικες συνταγές απ' όλη την Ελλάδα

    Κάθε τόπος έχει τα δικά του χριστουγεννιάτικα έθιμα τα οποία πάντα συνοδεύονται από διάφορες γαστρονομικές παραδόσεις. Σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρεθούμε θα συναντήσουμε μια πληθώρα γιορτινών συνταγών που έχουν βαθιά τις ρίζες τους στο χρόνο. Εμείς επιλέξαμε αυτές που μας έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση και σας τις παρουσιάζουμε.
  7. Δώρα για όλους τους λάτρεις της κουζίνας!

    Δώρα για όλους τους λάτρεις της κουζίνας!

    Επιλεγμένα προϊόντα μέσα από την μεγάλη γκάμα του COOZINA. Ιδέες για δώρα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που ξεκινούν από μικρότερο budget και καταλήγουν σε πιο premium. Ποιότητα και εργονομία είναι τα κύρια κριτήρια ώστε τα φετινά δώρα να μείνουν αξέχαστα στους αγαπημένους μας και να τους διευκολύνουν τη ζωή εντός κουζίνας.
  8. 18 δώρα για ένα 2018 γεμάτο μαγειρικές δημιουργίες!

    18 δώρα για ένα 2018 γεμάτο μαγειρικές δημιουργίες!

    Το νέο έτος πλησιάζει, ας το γιορτάσουμε με αγαπημένα πρόσωπα κι ας ανταλλάξουμε δώρα που θα πιάσουν τόπο στην καθημερινότητά μας! Ας γεμίσουμε τη νέα χρονιά δημιουργικά, με νέες γεύσεις και άνεση στην οικιακή μας κουζίνα. Ακολουθούν μερικές προτάσεις δώρων, που θα εκτυμήσει κάθε καλοφαγά που αγαπά τη μαγειρική του.
  9. Γκριλιέρες & Προσφορές: γιατί το ψήσιμο δεν σταματάει ποτέ

    Γκριλιέρες & Προσφορές: γιατί το ψήσιμο δεν σταματάει ποτέ

    Η γκριλιέρα είναι ένα από τα πιο πρακτικά και χρήσιμα σκεύη στην κουζίνα μας και το γνωρίζετε καλά. Γι αυτό σας κάνουμε δώρα με τις καλύτερες γκριλιέρες του COOZINA, είτε τη θέλετε για εσάς, είτε να την κάνετε δώρο! Οι προσφορές έχουν λήξει

  10. Χριστουγεννιάτικες δώρο-προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους!

    Χριστουγεννιάτικες δώρο-προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους!

    Οι γιορτινές μέρες είναι προ των πυλών και γεμίζουν χαρά τα παιδικά πρόσωπα που περιμένουν πως και πως για να πάρουν τα δώρα τους! Χαρίστε τους πρακτικά-διασκεδαστικά δώρα που θα τα εκπαιδεύσουν πάνω στη φιλοσοφία του σπιτικού φαγητού και θα ενώσουν όλη την οικογένεια μέσα και έξω από την κουζίνα.
  11. Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του COOZINA!

    Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του COOZINA!

    Τα Χριστούγεννα είναι για πολλούς απο εμάς η αγαπημένη μας εποχή! Γι' αυτό και εμείς στο COOZINA δεν ξεχνάμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και αποφασίσαμε να σας κάνουμε μερικά δωράκια...Διαβάστε προσεκτικά!
Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.