Monthly Archives: Ιούλιος 2018

  1. 15 μαγειρικές συμβουλές για αληθινή χαλάρωση στις διακοπές

    15 μαγειρικές συμβουλές για αληθινή χαλάρωση στις διακοπές

    Ξέρουμε πολύ καλά αυτό το συναίσθημα! Ανυπομονούμε για διακοπές, μαζί με το ταίρι μας, φίλους, την οικογένεια μας, συναντιόμαστε για λίγες ημέρες έπειτα από την κουραστική εργασία όλης της χρονιάς. Από τη μια θέλουμε να χαλαρώσουμε κι από την άλλη θέλουμε να τρώμε σπιτικό φαγητό. Όσο ανέφικτο κι αν μοιάζει...γίνεται!  

  2. Σπιτική λευκή και κόκκινη Σανγκρία σε μόλις 5'

    Σπιτική λευκή και κόκκινη Σανγκρία σε μόλις 5'

    Δροσιστική, πανεύκολη στην προετοιμασία, ότι πρέπει για καλοκαιρινά βράδια χαλάρωσης είτε αυτά μας βρίσκουν σπίτι είτε στις διακοπές μας. Ιδανικό ποτό για όσους αρέσκονται στα κοκτέιλ αλλά τα προτιμούν πολύ ελαφριά, από υλικά που μπορούν να βρούν σχεδόν παντού. Αφήστε που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποτύχετε στην προετοιμασία της!

  3. 10+1 τρόποι για να απολαύσετε το καρπούζι σας

    10+1 τρόποι για να απολαύσετε το καρπούζι σας

    Το καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το φρούτο που φωνάζει καλοκαίρι! Ωστόσο όταν φτάνουμε στο σημείο της μαγειρικής δημιουργικότητας, το καρπούζι δεν έχει και την πιο περίοπτη θέση. Ενώ με άλλα φρούτα φτιάχνουμε μαρμελάδες, σαλάτες, ακόμα και πίτες, το καρπούζι συνήθως το κόβουμε και το σερβίρουμε έτσι απλά. Σίγουρα είναι από μόνο του πολύ εύγευστο ωστόσο μια μικρή επεξεργασία, σε συνδυασμό με κάποια υλικά μπορούν να απογειώσουν τη γεύση του. 

  4. Καλοκαιρινό σνακ: Σπιτική παγωτένια μπάρα γιαουρτιού με γκρανόλα!

    Καλοκαιρινό σνακ: Σπιτική παγωτένια μπάρα γιαουρτιού με γκρανόλα!

    Το γιαούρτι αποτελεί την κατεξοχήν θρεπτική επιλογή για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Ειδικά όταν συνοδεύεται από δημητριακά σνακ και φρούτο μπορούμε να πούμε πως έχουμε το απόλυτο super food πρωινό. Εμείς σκεφτήκαμε να εφεύρουμε μια νέα καλοκαιρινή εκδοχή, παγωμένη, σε μορφή μπάρας, πανεύκολη με προετοιμασία λιγότερη των δέκα λεπτών!

  5. Ψήνουμε οικογενειακά και γινόμαστε πάλι παιδιά

    Ψήνουμε οικογενειακά και γινόμαστε πάλι παιδιά

    Καλοκαίρι, τα σχολεία έχουν κλείσει και οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Το ψήσιμο έξω έχει ταυτιστεί με καλοκαιρινές-οικογενειακές αναμνήσεις, οπότε γιατί να μην μυήσουμε σιγά-σιγά τα παιδιά μας στη μαγεία του καλοψημένου φαγητού! Μια μητέρα μοιράστηκε μαζί μας κάποια πρακτικά βήματα που κάνουν την εκμάθηση του ψησίματος...παιχνιδάκι. 

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.