Monthly Archives: Μάιος 2019

  1. 12 + 1 φραουλένιες συνταγές που θα ανεβάσουν τη διάθεση σου!

    12 + 1 φραουλένιες συνταγές που θα ανεβάσουν τη διάθεση σου!

    Η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα των ανοιξιάτικων φρούτων δεν πάυει να είναι η αγαπημένη μας φράουλα. Μια λιχουδιά που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, πόσο μάλλον όταν κάθε φορά σερβίρεται με διαφορετικό τρόπο. Ακολουθούν γρήγορες φραουλένιες συνταγές για κάθε γούστο, που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

  2. «Εξπρές» ανοιξιάτικη τάρτα με λαχανικά

    «Εξπρές» ανοιξιάτικη τάρτα με λαχανικά

    Τάρτα με ανοιξιάτικα λαχανικά, μια από τις καλύτερες επιλογές, είτε ως υγιεινό σνακ για οποιαδήποτε ώρα της ημέρα είτε ως συνοδευτικό πιάτο. Φτιάχνεται πανεύκολα, σε χρόνο ρεκόρ με απλά υλικά που όλοι μπορούμε να βρούμε στα συρτάρια του σπιτιού μας!

  3. Καλωσόρισε την άνοιξη με φρουτένια cocktails!

    Καλωσόρισε την άνοιξη με φρουτένια cocktails!

    Τώρα που η άνοιξη αρχίζει να παίρνει τα πάνω της, ήρθε η ώρα να γεμίσουν οι βεράντες και τα μπαλκόνια σε κάθε γειτονιά. Κι αφού είναι νωρίς για να πιάσουμε τις παραλίες, τι καλύτερο από ένα ελαφρύ cocktail γεμάτο δροσιά!!

  4. Σπιτικές συνταγές που θα απογειώσουν το ανοιξιάτικο brunch σου

    Σπιτικές συνταγές που θα απογειώσουν το ανοιξιάτικο brunch σου

    Brunch, μια διεθνής τάση, που εμφανίστηκε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο υπήρχε με άλλο όνομα, δεκατιανό. Όπως και να το πούμε, επιλέξαμε συνταγές για brunch με πρωταγωνιστές ανοιξιάτικα λαχανικά και με τον πρώτο ρόλο να δίνεται στα σπαράγγια.

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.