Monthly Archives: Σεπτέμβριος 2020

  1. Ο ρόλος του σερβίτσιου στην απόλαυση ενός δείπνου

    Ο ρόλος του σερβίτσιου στην απόλαυση ενός δείπνου

    Η επιλογή των κατάλληλων σερβίτσιων δεν αφορά μόνο σεφ κι εστιάτορες. Η επιλογή τους μπορεί να επηρεάσει την ατμόσφαιρα, την αίσθηση της γεύσης και να δώσει χαρακτήρα στην καθημερινή απόλαυση του φαγητού μας. Βέβαια, συνεπάγεται ότι η λειτουργικότητα και η αισθητική είναι εξίσου σημαντικές.
  2. Χρήσιμα εργαλεία και μαγερικά σκεύη που θα σε συντροφεύουν μια ζωή.

    Χρήσιμα εργαλεία και μαγερικά σκεύη που θα σε συντροφεύουν μια ζωή.

    Θα μπορούσε κανείς να πει, πως εργονομική ,κουζίνα είναι αυτή που δεν της λείπει ο απαραίτητος και κατάλληλος εξοπλισμός. Τα σωστά μαγειρικά σκεύη και εργαλεία, εκτός από χρήσιμα, μπορούν να αποδειχτούν και αιώνια. Δεν υπάρχει κάποιος απαράβατος κανόνας για τη δεκάδα. Θα πρέπει μονάχα να σκεφτούμε προσωπικά, δηλαδή...τι μας αρέσει να μαγειρεύουμε!
  3.  Συνταγές για σπιτικά μαθήματα μαγειρικής με τους μικρούς μας φίλους.

    Συνταγές για σπιτικά μαθήματα μαγειρικής με τους μικρούς μας φίλους.

    Τι καλύτερο από μαγειρικά παιχνίδια που χαρίζουν χαρά και σημαντικές δεξιότητες στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών! Συχνά αναζητούμε ιδέες για τη δημιουργική ενασχόληση των παιδιών μας και γι'αυτο σας έχουμε εύκολες και γρήγορες συνταγές που θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους μέσα στο σπίτι.
  4. Παιδικές συνταγές για αποτοξίνωση και επιστροφή στην καθημερινότητα.

    Παιδικές συνταγές για αποτοξίνωση και επιστροφή στην καθημερινότητα.

    Κατά τη διάρκεια των διακοπών, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις που πολλές φορές δεν είναι οι πιο υγιεινές. Βλέπε παγωτά σε καθημερινή βάση! Έτσι, σκεφτήκαμε να σας συγκεντρώσουμε κάποιες συνταγές, για την ομαλή επιστροφή στην υγιεινή διατροφή, που αποτοξινώνουν και χαρίζουν ενέργεια χωρίς να στερούνται σε γεύση!
  5. Σπιτικοί & Θρεπτικοί χυμοί που χαρίζουν ενέργεια στους μικρούς μας φίλους

    Σπιτικοί & Θρεπτικοί χυμοί που χαρίζουν ενέργεια στους μικρούς μας φίλους

    Η επιστροφή στα σχολεία απαιτεί δυνατό ανοσοποιητικό και ενέργεια! Επίσης, η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική για τον οργανισμό, πόσο μάλλον αν πρόκειται για παιδικό οργανισμό! Παρακάτω θα βρειτε ιδέες για χυμούς που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται καθημερινά στο διαιτολόγιο των μικρών μας φίλων.
Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.