Αφιέρωμα BBQ
Είτε είστε έμπειρος ψήστης, είτε κάνετε τα πρώτα σας μόλις βήματα στον κόσμο του BBQ αυτό το αφιέρωμα έχει κάτι για εσάς. Αν ήδη γνωρίζετε αρκετά για τις ψησταριές και ξέρετε τι θέλετε, ξεκινήστε με μια περιήγηση στις ψησταριές του COOZINA: θα βρείτε ψησταριές κάρβουνου, υγραερίου, ακόμα και ηλεκτρικές. Αν δεν είστε σίγουροι τι ψησταριά χρειάζεστε, διαβάστε τον αναλυτικό μας οδηγό αγοράς και μάθετε τα βασικά χαρακτηριστικά των ψησταριών και τι πρέπει να προσέξετε. Χρειάζεστε ακόμα λίγη βοήθεια; Αυτό το FLOWCHART θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στο μοντέλο που είναι πιο κατάλληλο για εσάς!
Αν έχετε ήδη ψησταριά, στα αξεσουάρ και στα εργαλεία ψησίματος θα βρείτε δεκάδες επιλογές για να κάνετε το ψήσιμό σας πιο εύκολο, πιο πρακτικό και πιο ενδιαφέρον. Μην ξεχνάτε τη φροντίδα της ψησταριάς σας, προκειμένου να την έχετε σαν καινούργια για πολλά χρόνια απόλαυσης.
Η πραγματική απόλαυση βέβαια ξεκινάει αφού αποκτήσετε την ψησταριά σας και ό,τι χρειάζεστε για το ψήσιμο. Διαβάστε τις συμβουλές ψησίματος του COOZINA για να μάθετε να ψήνετε με έμμεσο τρόπο, να κάνετε την καλύτερη επιλογή σε καρυκεύματα ή μαρινάδα, και να γνωρίσετε τα μυστικά για τέλειο ψήσιμο σε κάθε διαφορετικό τύπο κρέατος ή υλικό. Συμβουλευτείτε και τη λίστα μας με τα πιο συχνά λάθη στο ψήσιμο και σιγουρευτείτε ότι θα τα αποφύγετε!
Τέλος, μην χάσετε τα δώρα του COOZINA. Με κάθε ψησταριά σας, το COOZINA σας δίνει και από ένα πολύτιμο δώρο, είτε σετ μαχαιριών μπριζόλας με ξύλινη λαβή, είτε σετ carving μαχαιριού και πηρούνας.
Αλλά τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ. Ακολουθήστε το COOZINA στο facebook και ενημερωθείτε για τους διαγωνισμούς μας με δώρα ψησταριές για τους μεγάλους τυχερούς!