Δώρα με την ψησταριά σας από το COOZINA!

Είτε ψήσετε κρέατα, είτε λαχανικά ή ψάρια, τα μαχαίρια steak που σας κάνει δώρο το COOZINA , σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα. Τα μαχαίρια steak, ή αλλιώς μαχαίρια μπριζόλας έχουν μεγαλύτερο μήκος από τα συνηθισμένα μικρά μαχαίρια και μυτερή άκρη για να κόβετε το φαγητό άνετα και να το απολαμβάνετε όπως ακριβώς θέλετε.

Διαβάστε ακόμα: Αφιέρωμα BBQ από το COOZINA, τα πάντα γύρω από το ψήσιμο.

Τα μαχαίρια steak της ICEL που σας κάνει δώρο το COOZINA είναι κατασκευασμένα στην Πορτογαλία με οδοντωτή λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιόητητας και ξύλινη λαβή που δίνει μια αίσθηση που ταιριάζει καλύτερα στις ξεχωριστές στιγμές του μπάρμπεκιου.


Μαχαίρι steak με ξύλινη λαβή, δώρο σε σετ των 4 ή 6 τμχ.

Με κάθε ψησταριά αξίας άνω των 250€, σας κάνουμε δώρο ένα σετ από 4 μαχαίρια steak και για κάθε ψησταριά άνω των 500€ ένα σετ από 6, συνολικής αξίας 31.6€ και 47.7€ αντίστοιχα.

Και επειδή η ιεροτελεστεία του ψησίματος κλείνει με το σωστό σερβίρισμα, τα δύο επόμενα δώρα μας θα συμπληρώσουν ιδανικά την ψησταριά σας.

Με κάθε ψησταριά αξίας άνω των 750€ σας κάνουμε δώρο ένα σετ carving της σειράς Nature, με ξύλινη λαβή από ελιά, αξίας 60.9€. Το σετ αποτελείται από το μαχαίρι carving 20 εκατ. της σειράς για να κόβετε σε φέτες και μερίδες το φαγητό, και από την πηρούνα που σας βοηθάει να κρατάτε σταθερό στο κόψιμο, αλλά και να σερβίρετε το φαγητό.


Δώρο σετ μαχαίρι και πηρούνα carving της σειράς Nature

Για ψησταριές αξίας άνω των 1,000€ σας κάνουμε δώρο ένα σετ carving της σειράς Platina, με μονοκόμματη λάμα και ανοξείδωτη λαβή, αξίας 95.9€. Το σετ αποτελείται από το μαχαίρι carving 20 εκατ. της σειράς για να κόβετε σε φέτες και μερίδες το φαγητό, και από την πηρούνα που σας βοηθάει να κρατάτε σταθερό στο κόψιμο, αλλά και να σερβίρετε το φαγητό.


Δώρο σετ μαχαίρι και πηρούνα carving της σειράς Platina

Τα δώρα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, γι αυτό βιαστείτε να απολαύσετε τη νέα ψησταριά σας και τα δώρα του COOZINA.