Τι δώρο να προτιμάει ενας επαγγελματίας σεφ;

Ένας σωστός επαγγελματίας μάγειρας. θα πρέπει να είναι εξοπλισμένος με εργαλεία-συσκευές τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Ωστόσο, τόσο λόγω του φόρτου εργασίας όσο οικονομικών ζητημάτων αρκετοί ίσως θα χρειάζονταν μια χείρα βοηθείας ώστε να εμπλουτίσουν-ανανεώσουν τη συλλογή τους. Ακολουθούν προτάσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαιρετικά δώρα για τους μάγειρες της καρδιάς σας.

Μαχαίρια για σεφ σετ 8 τμχ και θήκη μεταφοράς Προσφορά ιδανική για σπουδαστές


Μια ιδανική επιλογή για αυτούς που κάνουν δειλά, δειλά τα πρώτα τους βήματά στο επαγγελματικό γαστρονομικό στερέωμα. Αυτό το πρακτικό σετ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα μαχαίρια - για μια επαγγελματική κουζίνα - θα τους συντροφεύει, εφόσον μάθουν να τα χειρίζονται και να τα συντηρούν σωστά, για αρκετά χρόνια της καριέρας τους. Από ανθεκτικό-ευλίγιστο ανοξείδωτο ατσάλι, μια πολύ προσιτή, υψηλής ποιότητας ευκαιρία.

Ακονιστήρι ηλεκτρικό με κεραμικές πέτρες


Ως γνωστόν, ένα μαχαίρι, για να κάνει σωστά την δουλειά του, θα πρέπει να κόβει σαν ξυράφι. Αυτό έχει τεράστια σημασία για έναν επαγγελματία, καθώς το αντίθετο έχει ως αποτέλεσμα χάσιμο πολύτιμου χρόνου και ποιότητας. Κι επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, το παραδοσιακό ακόνισμα μπορεί να σπαταλήσει αρκετό. Εδώ έρχεται το ηλεκτρικό ακονιστήρι, για να σώσει την κατάσταση και να δώσει αποτέλεσμα ακριβείας χάριν στις διπλές κεραμικές πέτρες που τροχίζουν το μαχαίρι και από τις δύο πλευρές ταυτόχρονα.

Βαλίτσα σεφ, μαχαίρια και εργαλεία 14 τμχ


Η εξοικονόμηση χρόνου μέσα στην επαγγελματική κουζίνα, επιτυγχάνεται με τη σωστή οργάνωση. Ένας μάγειρας που συνέχεια ψάχνει τα εργαλεία του, δεν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σωστά στους πιεστικούς χρόνους. Άρα χρειάζεται σίγουρα ένα πρακτικό μέσο μεταφοράς και αποθήκευσης όσων χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Αυτή η πρακτική βαλίτσα θα τον βοηθήσει να γλυτώσει κόπο και να εξοικονομήσει χρόνο.

Φλόγιστρο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής επαγγελματικό


Ένα απαραίτητο εργαλείο, τόσο για την ζαχαροπλαστική όσο για την μαγειρική. Για καραμελοποίηση ζάχαρης, καψάλισμα φτερών πουλερικών ή κυνήγια, γρήγορο πέρασμα λαχανικών κ.α. Γεμίζει πανεύκολα ακριβώς όπως ένα αναπτήρας. Το μικρό του μέγεθος το κάνει εύκολο στην αποθήκευση και δεν κουράζει καθόλου το χέρι.

Σακάκι σεφ λευκό 100% microfiber White Cesare


Κάθε σωστός μάγειρας που σέβεται την εργασία του φοράει σακάκι σεφ. Το συγκεκριμένο ρούχο, δεν προσδίδει μόνο επαγγελατισμό και στυλ, αλλά προστατεύει από εγκαύματα και χαρίζει άνεση στις κινήσεις. Χάριν στη σύνθεση του απο microfiber το συγκεκριμένο έχει μεγάλη αντοχή, ενώ είναι απαλό στην υφή και εξαιρετικά άνετο.

Μαχαίρι σεφ 18 εκατ. με λαβή βελανιδιάς Zen


Η Ιαπωνία κατασκευάζει τις Rolls Royce των μαχαιριών. Κάθε σεφ θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον ένα στη συλλογή του. Αυτά τα θρυλικά μαχαίρια που εξακολουθούν να παρασκευάζονται χειροποίητα με πανάρχαιες μεθόδους. Διαθέτει εξαιρετικά σκληρή και ανθεκτική λάμα, η οποία όμως είναι απίστευτα ελαφριά και εύκολη στο ακόνισμα. Χαρίστε αυτό το υπέρκομψο μαχαίρι στον σεφ που του αξίζει.

Σιφόν ανοξείδωτο 500 ml Gourmet whip


Ένα new age εργαλείο, που έχει οδηγήσει τη γαστρονομία και ειδικά το food styling, σε άλλα επίπεδα. Οι ειδικές κεφαλές και η βελόνα που διαθέτει μπορούν να μετατραπούν σε μέσα καλλιτεχνικής δημιουργίας στα χέρια του κατάλληλου επαγγελματία. Με αυτό θα έχει την δυνατότητα να προσθέσει γέμιση ακόμα και στις πιο μικροσκοπικές μπουκιές και να αφροποιήσει μια μεγάλη γκάμα παρασκευών.

Θερμόμετρο ακίδας ψηφιακό επαγγελματικό -50 έως +200°C αδιάβροχο με θήκη


Άλλο ένα εργαλείο για μαγειρική υψηλού επιπέδου. Η ακίδα μπορεί να εισχωρήσει στο εσωτερικό μεγάλων κομματιών κρέατος καθώς και σε άλλες παρασκευές. Γνωρίζοντας την εσωτερική θερμοκρασία ο σεφ μπορεί να καταλάβει αν έχει επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα ή αν χρειάζεται παραπάνω μαγείρεμα.

Πέτρα ακονίσματος #4000 815 gr επαγγελματικής χρήσης με βάση


Αυτό το προϊόν, απευθύνεται στους πιο παραδοσιακούς τύπους που δεν θα επέλεγαν ένα ηλεκτρικό ακονιστήρι αλλά προτιμούν να περιποιούνται τα μαχαίρια τους μέσα από το τελετουργικό πέρασμα από την πέτρα. Ίσως ένα δώρο με ιδιαίτερα συμβολική-συναισθηματική αξία, πόσο μάλλον για τους σεφ που διαθέτουν μια καλή συλλογή μαχαιριών.

Εργαλεία κουζίνας ανοξείδωτα σετ 9 τμχ.


Κάθε Σεφ διαθέτει το δικό του "οπλοστάσιο" εργαλείων για κάθε λεπτή δουλειά. Χαρίστε στους αγαπημένους σας αυτό το μοναδικό σετ εργαλείων σε πρακτική θήκη για να εμπλουτίσουν ή να ανανεώσουν τη συλλογή τους.

Δείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις με δώρα, και κάντε την κουζίνα των αγαπημένων σας, μοναδική!

#χριστουγεννα , #christmas