Υποδεχτείτε τον καινούριο χρόνο: 17 δώρα για το 2017!

Αφροποιητής χειρός ανοξείδωτος με βάση με μπαταριες Professional

Ένα εύχρηστο gadget, που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο στην προετοιμασία διαφόρων ειδών ροφημάτων. Επίσης μπορεί να παρασκευάσει απλές κρέμες και να ομογενοποιήσει διάφορα υγρά μείγματα. Καθαρίζεται πανεύκολα, πιάνει ελάχιστο χώρο, εύχρηστο από κάθε άποψη.

Βιβλίο Ζαχαροπλαστικής The Hummingbird Bakery

Ιδανικό για κάθε λάτρη της δημιουργικής ζαχαροπλαστικής με μια κλίση προς της αρτοποιία. Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρει αναλυτικές, εικονογραφημένες συνταγές που θα μπορεί να παρασκευάσει στην κουζίνα του σπιτιού του. Μερικές από αυτές είναι για cupcakes, τάρτες, μπάρες δημητριακών, muffins κ.α.

Κρεπιέρα αντικολλητική 27 εκατ. Actual

Για όσους αγαπούν τις γαλλικές κρέπες. Αντί να τους χαρίσετε μια κρεπιέρα που ουσιαστικά θα παραμένει στην γωνία της κουζίνας, μέχρι να χρησιμοποιηθεί μόνο για να φτιάξουν κρέπες, χαρίστε τους ένα τηγάνι το οποίο λειτουργεί σαν κρεπιέρα αλλά παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προετοιμάσει οτιδήποτε θα μπορούσε να γίνει σε τηγάνι. Κατασκευασμένο με έξι επιστρώσεις και θερμικό πάτο, ιδανικό και για  επαγωγικές κουζίνες.

Chopsticks από μπαμπού, 10 ζεύγη

Κινέζικο χωρίς chοpsticks ισούται με μειωμένη απόλαυση της ανατολίτικης εμπειρίας που ομολογουμένως προσφέρει αυτή η κουζίνα. Μην πείτε όχι σε αυτά τα υπέροχα διακοσμημένα chopsticks που έρχονται σε δέκα ζεύγη, για να μπορεί να συμμετέχει όλη η παρέα στην ιεροτελεστία.

Καφετιέρα espresso πορσελάνης μαύρη 4 φλιτζάνια Porcellana

Μια πολύ ασφαλής επιλογή, αν αναλογιστούμε πως ένα τεράστιο ποσοστό ανθρώπων είναι εθισμένο στην καθημερινή συνήθεια του καφέ. Αυτή η κομψή καφετιέρα espresso, διαφέρει από τις παραδοσιακές καθώς διαθέτει μια εύκολα αποσπώμενη πορσελάνινη κανάτα, με την οποία ο καφές μπορεί να σερβιριστεί απλά και όμορφα.

Χόβολη ψησίματος ελληνικού καφέ Θεόφιλος


Αποκλειστικά για μερακλήδες..Η προετοιμασία του ελληνικού καφέ στην χόβολη είναι μια διαδικασία που μόνο όσοι δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια μπορούν να εκτιμήσουν. Άρα είναι σίγουρο πως θα τιμήσουν ένα τόσο «ψαγμένο» δώρο.

Μηχανή παρασκευής ζυμαρικών χειρός με διπλό κόπτη 150 χιλ. Titania

Άλλη μια συσκευή για bon viveurs! Φρέσκα ζυμαρικά, σπιτικά δεν βρίσκονται και τόσο εύκολα, ίσως ούτε στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια. Μια μοναδική ευκαιρία, για όσους αγαπούν όχι μόνο να γεύονται αλλά και να παρασκευάζουν αυθεντικές συνταγές.

Ψησταριά κάρβουνου μαύρη με σχάρα 47 εκατ. One Touch Original

Δεν νοείται καλός ψήστης χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Βέβαια με αυτή την εργονομικά σχεδιασμένη ψησταριά, που λύνεται πανεύκολα και αποθηκεύεται ακόμη πιο εύκολα, δεν θα γίνει μόνο η δουλειά του εκάστοτε ψήστη πιο εύκολη, αλλά θα μετατρέψει το ψήσιμο σε μια καθημερινή απόλαυση που θα χαίρεται όλη η οικογένεια.

Γάστρα μαντεμένια επισμαλτωμένη 6.3 λτ. 28 εκατ

Όχι αυτό το σκεύος δεν προορίζεται μόνο ως δώρο για την γιαγιά σας. Είναι ένα από τα κλασικά σκεύη που επιβάλλεται να διαθέτει κάθε ερασιτέχνης και μη μάγειρας ή μαγείρισσα. Κατασκευασμένη από μαντέμι, ένα αθάνατο υλικό, η γάστρα μπορεί να γεμίσει με κρέας και οποιαδήποτε άλλη λιχουδιά. Με το αργό μαγείρεμα θα αναδείξει στο μέγιστο τη γευστική πολυχρωμία κάθε φαγητού.

Wok μαντεμένιο 3.5 λτ. με ξύλινη λαβή 30 εκατ.

Μην τους αφήνετε να ταλαιπωρούνται με τηγάνια. Αν οι αγαπημένοι σας δείχνουν μια κλίση ως προς την ασιατική γαστρονομία, χαρίστε τους το απόλυτο σκεύος, που δεν είναι άλλο από το wok. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό μαντέμι, το οποίο μπορεί να μπει και σε επαγωγικές εστίες, κάνει το stir frying παιχνίδι!

Ραβδομπλέντερ 700W inox

Πολτοποιεί, κόβει, ομογενοποιεί! Ένα πολυμηχάνημα, με ελάχιστο βάρος που καταλαμβάνει απειροελάχιστο χώρο. Ιδανικό για νεανικά νοικοκυριά, μικρές ή καλά οργανωμένες κουζίνες.

Μαχαίρια για σεφ σετ 6 τμχ και θήκη μεταφοράς Προσφορά ιδανική για σπουδαστές

Ένα δώρο που πραγματικά μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο για σπουδαστές αλλά και για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο της γαστρονομίας. Ένα πρακτικό σετ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στην επαγγελματική κουζίνα μαχαίρια, κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι.

Χύτρα αντικολλητική από χυτό αλουμίνιο με γυάλινο καπάκι 24 εκατ. Saxum

Κατσαρόλα, από τα πλέον απαραίτητα σκεύη της κουζίνας. Η συγκεκριμένη χύτρα έχει γυάλινο, πρακτικό καπάκι, μπαίνει και στον φούρνο, είναι κατασκευασμένη ανθεκτικό χυτό αλουμίνιο και ο θερμικός της πάτος την καθιστά κατάλληλη και για επαγωγικές εστίες. Eπίσης, πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Εργαλεία ψησίματος ανοξείδωτα σετ 2 τμχ.

Ακόμα κι αν ένας ψήστης διαθέτει μια καλή ψησταριά αυτό δεν σημαίνει πως δεν του λείπει τίποτα. Καθώς χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία δεν θα μπορέσει να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα πιρούνι εκτός του ότι καταστρέφει την πρώτη ύλη, μπορεί να γίνει και αιτία εγκαύματος. Η σπάτουλα και η τσιμπίδα είναι τα βασικότερα εργαλεία που κάθε ψήστης θα πρέπει να διαθέτει.

Γκριλίερα 2000W La grigliata


Ιδανική επιλογή, για όσους δεν διαθέτουν χώρο για ψησταριά ή γενικά δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο. Η ηλεκτρική γκριλιέρα, μαγειρεύει υγιεινά, γρήγορα, πιάνει ελάχιστο χώρο και έχει χαμηλή κατανάλωση.

Τσαγιέρα - κανάτα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο 450 ml


Υπέροχο ντιζάιν, μια επιλογή για λάτρεις του τσαγιού και των βοτάνων. Θα τους χαλαρώσει, φτιάχνοντάς τους το κέφι τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Τσαντάκι ισοθερμικό μεταφοράς κολατσιού ροζ με ψυκτικό gel FrutYog


Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για την μεταφορά φαγητού στον χώρο εργασίας, στην εκδρομή και γενικά στις εξωτερικές δραστηριότητες. Με την βοήθεια του αδιάβροχου, ισοθερμικού υλικού, τα τρόφιμά μπορούν να μεταφερθούν άνετα, διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία.

Δείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις με δώρα, και κάντε την κουζίνα των αγαπημένων σας, μοναδική!

#χριστουγεννα , #christmas