Μοναδικά δώρα για τους ξεχωριστούς σας ανθρώπους

Tagine μαντεμένιο επισμαλτωμένο με κεραμικό καπάκι

Ένα υπέροχο μαγειρικό σκεύος, κατασκευασμένο από μαντέμι, από την περιοχή Αρδεννών της Γαλλίας, που συνδυάζει όμορφα δύο υλικά, μαντεμένια βάση και κεραμικό καπάκι. Το σκεύος αυτό είναι η ιδανική επιλογή για το μαγείρεμα παραδοσιακών Αφρικάνικων συνταγών. Βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μαγειρικό σκεύος για οποιαδήποτε παρασκευή στο φούρνο.

Γκριλιέρα μαντεμένια επισμαλτωμένη τετράγωνη 26 εκατ.


Η γκριλιέρα είναι το σκεύος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ηλεκτρικής γκριλιέρας με τη μόνη διαφορά πως είναι πολύ πιο ανθεκτική. Το μαντέμι είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό το οποίο διαχέει την θερμότητα ομοιόμορφα, δεν ραγίζει και έχει σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα πυρίμαχα σκεύη.

Μαχαίρια μονοκόμματα σετ 3 τμχ σε συσκευασία δώρου Grand Maitre

Σφυρήλατα μαχαίρια, θα λέγαμε αρκετές κλάσεις ανώτερα από τα κοινά μαχαίρια. Χάρις στην μονοκόμματη κατασκευή τους, είναι ό,τι πιο κοντά στους κανόνες της ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων καθώς η απουσία αρμών εξασφαλίζει την αποφυγή συγκέντρωσης παθογόνων μικροοργανισμών. Επιπλέον η αντοχή τους είναι ασυναγώνιστη.

Βραστήρας - κανάτα σερβιρίσματος ηλεκτρικός 1000W 0.8 λτ. V60

Ένας βραστήρας βίντατζ αισθητικής, για τους λάτρεις της κομψότητας, ώστε να σερβίρουν ζεστό νερό για ροφήματα απευθείας από το βραστήρα. Διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση  για αποφυγή ατυχημάτων. Κομψότητα και λειτουργικότητα σε μια εμπνευσμένη δημιουργία που ενώνει το χθες με το σήμερα.

Χύτρα ταχύτητας 8 λτ. 26 εκατ. με σουρωτήρι και τρίποδο Vitavit comfort


Μια χύτρα για όσους δεν διαθέτουν χρόνο αλλά ίσως ακόμα διστάζουν να μαγειρέψουν σε αυτό το σκεύος λόγω άγνοιας. Οι χρωματιστές ενδείξεις της συγκεκριμένης χύτρας, κάνουν το μαγείρεμα παιχνιδάκι, καθώς ανάλογα με την ένδειξη βρίσκεται η κατάλληλη θερμοκρασία μαγειρέματος. Με αυτό το δώρο θα σας θυμούνται για πολλά χρόνια.

Ποτήρια ουίσκι & καράφα από lead-free κρύσταλλο σετ 7 τμχ. Opera


Κρύσταλλο για κομψότητα και αίσθηση πολυτέλειας στο σερβίρισμα. Κάθε σπίτι θα πρέπει να διαθέτει ένα σετ για ουίσκι. Ο ανάγλυφος σχεδιασμός τους τούς προσδίδει μια αίσθηση βγαλμένη από speakeasy bars και κινηματογραφικά σκηνικά. Γιατί η απόλαυση ενός καλού ουίσκι θα πρέπει να συνοδεύεται και από την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500


Η πρωτοποριακή μέθοδος συντήρησης τροφίμων με την δημιουργία αρνητική πίεσης μπορεί να επεκτείνει σημαντικά την διάρκεια ζωής των τροφίμων, έτσι εξοικονομείται χρόνος και χρήμα. Το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι ειδικές σακούλες για να τοποθετήσει την πρώτη ύλη κι έπειτα με τη βοήθεια της ειδικής συσκευής που διαθέτει αυτόματη λειτουργία θα μπορέσει να σφραγίσει αεροστεγώς τη σακούλα σε ελάχιστο χρόνο. 

Μίξερ χειρός με κάδο, λευκό, 500W Powermix


Από τις βασικότερες συσκευές που θα έπρεπε να υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό, ο περιστρεφόμενος κάδος λύνει ουσιαστικά τα χέρια, καθώς η ανάδευση γίνεται μια διαδικασία που απαιτεί ελάχιστο κόπο. Το καλύτερο δώρο για όσους αγαπούν τις γλυκές δημιουργίες.

Δείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις με δώρα, και κάντε την κουζίνα των αγαπημένων σας, μοναδική!

#χριστουγεννα , #christmas