Οικονομικά δώρα: πρακτικά αντικείμενα για να κάνετε δώρα σε όλους

Δοχείο 2 λτ. και αντλία για μαρινάρισμα σε κενό αέρος άσπρα σετ 2 τμχ.

Ένας απίθανος τρόπος για μαρινάρισμα. Το κενό αέρος επισπεύδει τη διαδικασία καθώς επιτρέπει στα υλικά της μαρινάδας να εισχωρήσουν πιο εύκολα στο εσωτερικό του υλικού που θέλουμε να μαρινάρουμε. Εκτός από γρήγορα μαρινάρισμα, με αυτή τη μέθοδο αυξάνεται και η διάρκεια ζωής των φαγητών που αποθηκεύονται μέσα στα δοχεία.

Θήκη οργάνωσης νεροχύτη γκρι

Η οργάνωση μιας κουζίνας ξεκινάει από τον νεροχύτη της. Ένα σούπερ πρακτικό δώρο για κομψή τοποθέτηση υγρού πιάτων, σφουγγαριών, πετσέτας και βούρτσας, που εξοικονομεί χώρο. Επιπλέον η τοποθέτηση σε ένα ξεχωριστό ειδικό εξάρτημα, μπορεί να αποτρέψει την επαφή του απορρυπαντικού με τα τρόφιμα που πλένονται στον νεροχύτη.

Τσάντα ισοθερμική μεταφοράς φαγητού μαύρη Lunchbag Pocket

Ιδανικό δώρο, για ανθρώπους που μεταφέρουν φαγητό στον χώρο εργασίας. Χάρη στο πολυεστερικό ισοθερμικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη μπορεί να διατηρεί υγιεινά και φρέσκα τα τρόφιμα κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον διαθέτει θήκες για μαχαιροπίρουνα. Τι καλύτερο από έναν πρακτικό-κομψό τρόπο μεταφοράς. Απαλλάξτε τους αγαπημένους σας από τις ανθυγιεινές πλαστικές σακούλες και το πρόχειρο φαγητό.

Κορνέ γαρνιρίσματος μύτες σετ 8 τμχ με σακούλα σύνδεσμο και κουτί φύλαξης


Δεν νοείται ζαχαροπλαστική δημιουργία χωρίς κορνέ γαρνιρίσματος. Ένα πολύ πρακτικό σετ με 8 διαφορετικές μύτες που μπορούν να αποδώσουν ξεχωριστά σχέδια. Επιπλέον ο πλαστικός σύνδεσμος διατηρεί τις μύτες στην θέση τους χωρίς τον κίνδυνο να πέφτει η μύτη από τη σακούλα ή να μετακινείται δυσκολεύοντας την εργασία.

Θήκη ισοθερμική για σάντουιτς τετράγωνη μπλε Kids


Ένα δώρο για μαμάδες που ξέρουν να φροντίζουν τα μικρά τους. Μια πολύ χρήσιμη θήκη που διατηρεί φρέσκο το σάντουιτς-τοστ για το σχολείο, την εκδρομή και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες. Είναι αδιάβροχη, κατασκευασμένη από πολυεστερικό υλικό εξωτερικά και διαθέτει εσωτερική ισοθερμική επίστρωση.

Καφετιέρα pour over πλαστική διαφανής 1-4 φλυτζάνια V60


Οι πραγματικοί εραστές του καφέ θα εκτιμήσουν πολύ το συγκεκριμένο δώρο. Η μέθοδος  απόσταξης καφέ, pour over, κατακτά καθημερινά ένα μεγάλο κοινό. Φυσικά ξεκίνησε από επαγγελματίες που ήθελαν να ελέγξουν 100% το αποτέλεσμα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη ρύθμιση της ταχύτητας της ροής, η οποία μπορεί να αποδώσει ελαφρύ ή πιο έντονο καφέ. 

Θερμόμετρο κρέατος ανοξείδωτο με σχήματα 0 έως +120°C


Για ακρίβεια ψησίματος. Πολύ καλό για ψήστες και κρεατοφάγους. Η ακίδα που καρφώνεται στο κρέας μπορεί να μας δώσει την θερμοκρασία στο εσωτερικό του, μέσα από την οποία μπορούμε να καταλάβουμε του χρόνους ψησίματος, χωρίς να χρειάζεται να κόβουμε συνέχεια το κρέας, καταστρέφοντάς το.

Ακονιστήρι μαχαιριών αντιολισθητικό μικρό 2 θέσεων


Απαραίτητο εργαλείο για κοφτερά μαχαίρια στην κουζίνα. Με δύο θέσεις για σωστό ακόνισμα σε δύο στάδια, ενώ βέβαια ακονίζει ταυτόχρονα και τις δύο πλευρές της λάμας. Δεν γλιστράει, καθώς διαθέτει βεντούζες κι έτσι η δουλειά μπορεί να γίνει με το ένα χέρι σε ελάχιστο χρόνο.

Ποδιά με τσέπη μαύρη συνθετική Black


Άλλο ένα απαραίτητο είδος για την κουζίνα. Μια ποδιά μπορεί να γλιτώσει αυτόν που τη φοράει από δύσκολους λεκέδες που μπορεί να καταστρέψουν αγαπημένα ρούχα αλλά και τον προφυλάσσει από εγκαύματα. Οι τσέπες που διαθέτει την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη καθώς ελευθερώνουν χέρια.

Μεζούρες κουταλάκια ανοξείδωτες σετ 3 τμχ.

Οι μεζούρες μπορούν να φανούν πάρα πολύ χρήσιμες στην προετοιμασία, κυρίως, γλυκών. Καθώς πάρα πολλές συνταγές περιέχουν υλικά σε μικρή ποσότητα (αρωματικές ύλες) τα οποία αποδίδονται με μονάδα μέτρησης την μεζούρα. Οι τρεις μεζούρες του σετ είναι 1/8, 1/6, 1/32, κουταλάκι του γλυκού.

Δείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις με δώρα, και κάντε την κουζίνα των αγαπημένων σας, μοναδική!

#χριστουγεννα , #christmas