Top 10: Οι καλύτερες μηχανές & μικροσυσκευές για το 2016

Νο10: Συσκευή για βάφλες Party Line, Ariete


Σπιτικές βάφλες χωρίς κόπο και κατασπατάληση χρόνου. Η συσκευή για βάφλες έχει αντικολλητικές πλάκες που κάνουν την όλη διαδικασία παιχνίδι, αποσπώνται πανεύκολα και πλένονται ακόμα πιο εύκολα. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να φτιάξετε το μείγμα και θα έχετε φρέσκες αχνιστές βάφλες μέσα σε μόνο λίγα λεπτά.

Νο9: Συσκευή για ομελέτες 1200W Party Time, Ariete


Αυτή η συσκευή για ομελέτες, μπορεί να προετοιμάσει γρήγορα και εύκολα νόστιμες και υγιεινές ομελέτες. Διαθέτει πυρίμαχη επιφάνεια ψησίματος που δε χρειάζεται χρήση λιπαρής ουσίας, γεγονός που σας γλιτώνει από περιττές θερμίδες και λιπαρά. Μια απίθανη συσκευή για ολόκληρες ομελέτες χωρίς το φόβο της σπασμένης ομελέτας από το ριψοκίνδυνο γύρισμα.

Νο8: Αυγοβραστήρας 6 θέσεων 400W λευκός, Severin

Βράστε αυγά, χωρίς το φόβο να σπάσουν. Διαθέτει πλαστικό περίβλημα, θερμική ασφάλεια, αντικολλητική βάση θέρμανσης με κουδούνι για να μην ξεχνάτε τα αυγά σας στη φωτιά. Έτσι θα έχετε αχνιστά αυγά για το πρωινό, για να πάρετε μαζί σας στη δουλειά ή στη σχολή. Τέλος, η ύπαρξη ειδικής μηχανής για αυγά , μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης σαλμονέλας στα άλλα τρόφιμα, η οποία είναι πιθανό να βρίσκεται στην εξωτερική επιφάνεια των αυγών.

Νο7: Μίξερ λευκό 350W με κάδο, Fest

Τι πιο άνετο από ένα μίξερ με ενσωματωμένο κάδο. Αντί να κρατάτε το μίξερ με το ένα χέρι και το μπωλ με το άλλο, με αυτή τη συσκευή θα σας λυθούν κυριολεκτικά τα χέρια, καθώς το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την ταχύτητα ανάδευσης και να προσθέτετε τα υλικά απευθείας στον κάδο, ενώ το μίξερ κάνει την δουλειά του.

Νο6: Πολυκόπτης γκρι 500W  Multi Moulinette, Moulinex


Το multi, είναι μια από τις πλέον απαραίτητες μικροσυσκευές που δε θα πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τρεις λεπίδες για μεγαλύτερη απόδοση, δύο ταχύτητες, αντιολισθητική βάση και καπάκι στεγανότητας για λόγους ασφαλείας. Εκτός από το κόψιμο υλικών, μπορείτε να ομογενοποιήσετε υγρά μείγματα.

Νο5: Τοστιέρα 1600W Minute Grill Silver, Tefal


Μια τοστιέρα που δεν ψήνει μόνο τοστ. Η μεγάλη επιφάνεια ψησίματος που διαθέτει, μας δίνει τη δυνατότητα να ψήνουμε και τρόφιμα τα οποία θέλουν λίγο χρόνο προετοιμασίας. Διαθέτει δυο θέσεις ψησίματος, γκριλ και μπάρμπεκιου. Οι αντικολλητικές πλάκες ψησίματος αποσπώνται εύκολα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

Νο4: Μηχανή παρασκευής ζύμης και ζυμαρικών χειρός Ιταλική με διπλό κόπτη 150 χιλ. iPasta SP 150, Imperia


Παρασκευάστε σπιτικά ζυμαρικά όπως παλιά, με αυτή την πανέμορφη χειροκίνητη μηχανή παρασκευής ζυμαρικών. Διαθέτει ενσωματωμένο διπλό κόπτη για παρασκευή δύο ειδών ζυμαρικών, φετουτσίνι και ταλιατέλες. Όταν τελειοποιήσετε την τεχνική σας με αυτά τα δύο είδη θα μπορέσετε  να προμηθευτείτε επιπλέον εξαρτήματα για να φτιάχνετε τεράστια ποικιλία ζυμαρικών.

Νο3: Στυπτήριο 40W Spremi, Ariete


Στυπτήριο χωρητικότητας 1 ½ λίτρου, με κανάτα διαχωρισμού πολτού και δύο κώνους για πιο εύκολο στύψιμο ανάλογα το μέγεθος των εσπεριδοειδών. Απλά ακουμπήστε στον περιστρεφόμενο κώνο το κομμένο φρούτο και ο χυμός του θα συγκεντρωθεί στην κανάτα.

Νο2: Μύλος λαχανικών, 20εκ. με 3 δίσκους EMANUEL, Ghidini

 

 


Ένα μύλος λαχανικών μπορεί να σας φανεί χρήσιμος καθώς με το απλό γύρισμα του μοχλού θα μπορείτε να πολτοποιήσετε λαχανικά χωρίς κατανάλωση ενέργειας, απευθείας μέσα στο σκεύος που θέλετε να φυλάξετε ή να επεξεργαστείτε τον πολτό. Διαθέτει τρεις δίσκους για πιο φίνο ή πολτό με κομματάκια.

Νο1: Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500, Status


Η συντήρηση σε κενό αέρος αυξάνει σημαντικά το χρόνο ζωής των τροφίμων. Διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα θρεπτικά τους συστατικά και τις ιδιότητές τους. Η  συσκευή συντήρησης σε κενό αέρος, αφαιρεί τον αέρα σε δευτερόλεπτα, διαθέτει αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία και έχει διάρκεια ζωής που φτάνει τους 6.000 κύκλους συσκευασίας.