Δώρα για όλους τους λάτρεις της κουζίνας!

Αντλία μπουκαλιού και 2 πώματα Vacuum Saver


Η αντλία κενού, βοηθά σημαντικά στην συντήρηση του κρασιού μετά το άνοιγμα της φιάλης. Μπορεί να αφαιρέσει τον αέρα από την φιάλη ώστε να αποφευχθεί η οξείδωση του κρασιού. Συνοδεύεται από δύο επαναχρησιμοποιούμενα πώματα για το σφράγισμα των μπουκαλιών.

Φαγητοδοχείο ισοθερμικό ανοξείδωτο διπλού τοιχώματος ασημί/κόκκινο 1λτ.


Πολύ χρήσιμο για τη μεταφορά φαγητού εκτός σπιτιού. Χάριν στο διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι  διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού για 4-5 ώρες. Είναι ασφαλές για τρόφιμα, διαθέτει καπάκι ασφαλείας για στεγανότητα και κλείνει αεροστεγώς για να διατηρεί φρέσκο το φαγητό.

Ακονιστήρι δύο βαθμίδων με κεραμικές πέτρες Trism


Ένα ακονιστήρι είναι απαραίτητο σε κάθε κουζίνα, διότι η σωστή συντήρηση των μαχαιριών κάνει την προετοιμασία μια πολύ πιο γρήγορη υπόθεση. Τέλος, είναι επιτραπέζιο γεγονός που διευκολύνει ακόμη περισσότερο το ακόνισμα.

Συσκευή για βάφλες Party Line


Για γκαφατζήδες που αρέσκονται στις βάφλες. Το μόνο που θα χρειαστούν είναι το μείγμα και με τη βοήθεια της συσκευής θα έχουν δύο βάφλες μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Διαθέτει αντικολλητικές πλάκες που καθαρίζουν πανεύκολα.

Wok αντικολλητικό με ξύλινη λαβή 34 εκατ.


Ένας σκεύος που μπορεί να κάνει «παπάδες» στο μαγείρεμα. Δεν είναι μόνο για κινέζικο αλλά σε αυτό μπορούμε να μαγειρέψουμε τα πάντα γρήγορα και υγιεινά καθώς χρειάζεται ελάχιστο λάδι, χάριν στην αντικολλητική του επίστρωση και τα καυτά του τοιχώματα. Ο ανθρακούχος χάλυβας διασφαλίζει ομοιόμορφη διάχυση θερμότητας και ο επίπεδος πάτος το καθιστά κατάλληλο και για επαγωγικές εστίες.

Τσάντα ισοθερμική μεταφοράς φαγητού 4.7 λτ. μαύρη με 2 φαγητοδοχεία και μπουκάλι Lunchbag Optimal


Ένα πλήρες σετ για τη μεταφορά φαγητού στη δουλειά ή/και στην εκδρομή. Η τσάντα διαθέτει λουράκι για να κρεμιέται στον ώμο και είναι κατασκευασμένη από ισοθερμικό πολυεστερικό υλικό, που διατηρεί το φαγητό σε σταθερή θερμοκρασία, διαθέτει δύο επίπεδα, για το μπουκάλι και τα αεροστεγή φαγητοδοχεία.

Σαμπό αντιολισθητικό ανατομικό κλειστό μαύρο Froggz Pro


Το πλέον κατάλληλο παπούτσι για την κουζίνα, είναι αντιολισθητικό, ανατομικό και απορροφά τους κραδασμούς που επηρεάζουν ανεπανόρθωτα τις αρθρώσεις, ιδανικό για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες μάγειρες που θέλουν άνεση στις κινήσεις του, χωρίς βαριά κουρασμένα πόδια.

Μαχαίρι γενικής χρήσης 11 εκατ. Gsf series

Ίσως το δεύτερο πιο σημαντικό μαχαίρι μέσα στην κουζίνα, μετά το μαχαίρι του σεφ. Το μαχαίρι γενικής χρήσης είναι απαραίτητο για εργασίες με λεπτομέρεια. Τα μαχαίρια Global κατασκευάζονται από το καλύτερο, υψηλής περιεκτικότητας άνθρακα, ανοξείδωτο ατσάλι, είναι κοφτερά και πολύ ανθεκτικά.

Μαχαίρι σεφ 20 εκατ. με αυλακώσεις, μαύρη αντιολισθητική λαβή, σε ειδική συσκευασία δώρου Swiss Classic


Το σημαντικότερο μαχαίρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Το μαχαίρι σεφ, χάριν στην φαρδιά του λεπίδα μας επιτρέπει να ψιλοκόβουμε και να τεμαχίζουμε με απίστευτη ευκολία. Η Swiss Classic είναι «παιδί» της Ελβετικής Victorinox η οποία είναι εγγύηση στην ευρωπαϊκή αγορά μαχαιροποιείας.

Ζυγαριά - χρονόμετρο προετοιμασίας καφέ ακριβείας V60


Για λάτρεις του καφέ αλλά και της ζαχαροπλαστικής. Είναι πανάλαφρη και ζυγίζει με ακρίβεια γραμμάριου. Μπορούμε να ζυγίσουμε τα υλικά μας ή τον καφέ κι έπειτα να τον τον ετοιμάσουμε με την μέθοδο pour over η οποία προÏ‹ποθέτει ακρίβεια την οποία μας εξασφαλίζει το χρονόμετρο της ζυγαριάς.

Κρεπιέρα αντικολλητική από χυτό αλουμίνιο 28 εκατ. Saxum


Ένα τηγάνι-κρεπιέρα, ως εναλλακτική της συσκευής για κρέπες. Κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο, με πολυστρωματική επιφάνεια με υψηλή αντικολλητική δράση. Μπαίνει και στο φούρνο & διαθέτει θερμικό πάτο κατάλληλο ακόμα και για επαγωγικές εστίες.

Μίξερ λευκό 350W με κάδο


Είναι δύσκολο να διαβάζουμε μια συνταγή, να κρατάμε ένα μπολ και συγχρόνως να προσθέτουμε συστατικά, για να φτιάξουμε ένα γλυκό. Το μοναδικό μίξερ της Fest, μας λύνει τα χέρια, ενώ τα μοναδικά του χαρακτηριστικά θα σας εντυπωσιάσουν.

Μαχαίρια για σεφ σετ 5 τμχ και θήκη μεταφοράς Προσφορά ιδανική για σπουδαστές


Μια καλή επιλογή ως δώρο για σπουδαστές μαγειρικής, αλλά και για ερασιτέχνες που θα θελαν να έχουν ένα καλό σετ με μαχαίρια. Περιλαμβάνει 6 τεμάχια: Μαχαίρι σεφ, ξεκοκαλίσματος, αποφλοίωσης, παπαγαλάκι, αποφλοιωτής ανοξείδωτος, θήκη μαχαιριών 6 θέσεων

Μύλος πιπεριού ξύλινος με μαντεμένια βάση 27 εκατ.


Φρεσκοτριμμένο πιπέρι, η ιδανική συνοδεία για ζυμαρικά, σούπες και άλλα εδέσματα. Χαρίστε έναν υπέρκομψο μύλο, ξύλινο με μαντεμένια βάση και καπάκι, θα ομορφύνει όποια κουζίνα κι αν βρεθεί και έχει τη λειτουργική χρήση που θέλουμε.

Τηγάνι αντικολλητικό από χυτό αλουμίνιο 28 εκατ. Diamond Lite


Κάθε μάγειρας, επαγγελματίας ή ερασιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει στην κατοχή του ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι, καθώς οι εφαρμογές του στη μαγειρική είναι πολλαπλές. Το χυτό αλουμίνιο με επίστρωση διαμαντιού έχει τεράστια αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, διαχέει τη θερμοκρασία ομοιόμορφα και γρήγορα. Έχει 25 χρόνια εγγύηση για το σώμα και 5 χρόνια εγγύηση για την αντικολλητική επιφάνεια

Ποδιά ολόσωμη ρυθμιζόμενη καφέ δερμάτινη Butcher Bourbon Gold


Η τελευταία λέξη της μόδας εντός κι εκτός κουζίνας, μιας που την έχουμε δει να φοριέται από διάσημους mixologists - bar tenders σε όλο τον κόσμο. Μια εντυπωσιακή, κομψή ποδιά απο γνήσιο δέρμα, εκτός από εμφάνιση, είναι πολύ ανθεκτική, μη διαπερατή από λεκέδες, εξαιτίας του υλικού κατασκευής.

Χύτρα χαμηλής πίεσης αντικολλητική από χυτό αλουμίνιο 28 εκατ. 5.5 λτ. Active Lite


Πρόκειται για μια ξεχωριστή και επαναστατικά σχεδιασμένη χύτρα. Διαθέτει καπάκι χαμηλής πίεσης, το οποίο μπορούμε να αφαιρέσουμε, οποιαδήποτε στιγμή ενώ μαγειρεύουμε, για να προσθέσουμε υλικά. Εξωτερικά ασφαλής, πρόκειται για ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών σκεύος από χειροποίητο χυτό αλουμίνιο με ενίσχυση από συνθετικό διαμάντι.

Μαχαίρι κινέζικου τύπου 22 εκατ. μονοκόμματο με ανοξείδωτη λαβή Tojiro-Pro DP Cobalt


Ένα μαχαίρι εντυπωσιακά αιχμηρό και σκληρό, ο σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για πολλαπλές εφαρμογές κοπής. Επιπλέον η ύπαρξη λάμας από ανοξείδωτο ατσάλι μας διευκολύνει στην αποτελεσματική απολύμανση σε βραστό νερό. Αυθεντική ιαπωνική ποιότητα κατασκευής, ένα μαχαίρι σχεδιασμένο στα πρότυπα της παράδοσης με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, μια πολύ καλή επένδυση για κάθε κουζίνα.

Ψησταριά ηλεκτρική σκούρο γκρι 2200W

 

Για απόλαυση ψητών, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, η ηλεκτρική ψησταριά είναι φορητή και μπορεί να πάει παντού, από τον πάγκο της κουζίνας μας μέχρι το κάμπινγκ. Διαθέτει σχάρες ψησίματος από μαντέμι, ένα σούπερ ανθεκτικό υλικό.  Μεγάλες αντιστάσεις για την βέλτιστη κατανομή της θερμοκρασίας, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, ενσωματωμένες λαβές για εύκολη μεταφορά και ταψάκι συλλογής λίπους. Καθαρίζεται εύκολα κι αποθηκεύεται ακόμη πιο εύκολα.

Ψησταριά κάρβουνου για κάπνισμα μαύρη 47 εκατ. Smokey Μountain


Μια premium ψησταριά, καπνιστήριο κρέατος, για όσους θέλουν να πάνε το ψήσιμο παραπέρα. Αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί, αργά και παράλληλα  το αφήνουμε να πάρει μια ξεχωριστή γεύση χάριν στο κάπνισμα που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε η συγκεκριμένη ψησταριά.  Με 10 χρόνια εγγύηση, ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι, θερμοανθεκτικές λαβές, 2 σχάρες ψησίματος ανοξείδωτου χάλυβα με τρία προστατευτικά επιστρώματα διαμέτρου 47 εκατ. εμαγιέ λέβητας και καπάκι, πορτάκι θαλάμου από αλουμίνιο, ταψάκι νερού εμαγιέ, αλουμινένιο εξαεριστήρα, πάει το ψήσιμο σε άλλη διάσταση.