Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του COOZINA!

Δωρεάν μεταφορικά


Λόγω εορτών για παραγγελίες άνω των 49€ μέχρι και 7/1/2018 η αποστολή θα πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν!
Τόσο απλά...Μειώσαμε το ελάχιστο κόστος που πρέπει να έχει η παραγγελία σας (100€) για να την αποστείλουμε με δωρεάν μεταφορικά κατα 50%!

Κουτάλα COOZINA

Σε κάθε παραγγελία σας θα σας αποστέλλουμε δώρο μια συλλεκτική ξύλινη κουτάλα με χαραγμένο το λογότυπο του αγαπημένου σας COOZINA! Η κουτάλα είναι κατασκευασμένη απο εξαιρετικά ανθεκτικό ξύλο οξιάς και ιδανική για μαγείρεμα!

Δωρεάν αλλαγές σε όλα τα είδη ρουχισμού  (συμπεριλαμβάνονται και τα παπούτσια)

Στο COOZINA γνωρίζουμε οτι στα είδη ρουχισμού είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξετε ακριβώς το κατάλληλο μέγεθος για εσάς. Επίσης, γνωρίζουμε οτι τα Χριστούγεννα αποτελούν μια κρίσιμη εποχή για τους επαγγελματίες της εστίασης. Έτσι στο COOZINA αποφασίσαμε σας προσφέρουμε δωρεάν αλλαγές για την περίοδο των εορτών σε όλα τα είδη ρουχισμού που θα βρείτε στις σχετικές κατηγορίες!

Προσοχή

  • Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν έως: 7-1-2018

Για τις αλλαγές παρακαλούμε διαβάστε τα παρακάτω

  • Οι επιστροφές των ειδών ρουχισμού πραγματοποιούνται εντός 30 ημερολογιακών ημερών, κατ' όπιν τηλεφωνικής συνεννόησής σας στο 210-3235755 (Δευτ-Παρ. - 9:00-18:00) και αποκλειστικά με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier.
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους με χρέωση του ιδίου.