To COOZINA πιστοποιείται με το GRECA Trustmark
Σκοπός του COOZINA είναι να κάνουμε την κουζίνα σας μοναδική, σεβόμενοι πάντα απόλυτα τους επισκέπτες και τους πελάτες μας. Γι αυτό το σκοπό το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει σχεδιαστεί από την αρχή ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα προϊόντα που διαθέτουμε, για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε και να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.
Πλέον, η προσπάθειά μας αυτή πιστοποιείται από τον πλέον αρμόδιο φορέα, αφού το COOZINA είναι ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα που πιστοποιούνται με το GRECA Trustmark.
To GRECA Trustmark είναι ένα Σήμα Αξιοπιστίας που έχει διττό σκοπό. Αφενός πιστοποιεί τα ηλεκτρονικά καταστήματα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπως αυτός έχει θεσπιστεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου.
Αφετέρου αποτελεί διαβεβαίωση και εγγύηση προς τους καταναλωτές που επισκέπτονται το εκάστοτε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα ότι τηρεί πλήρως τη νομοθεσία, τις βέλτιστες πρακτικές και τον Κώδικα Δεοντολογίας, ενισχύοντας σε μέγιστο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις online αγορές.

Αναζητήστε το σήμα του GRECA Trustmark σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και εμπιστευτείτε το!