Bestseller προϊόντα, τώρα και σε εκπτώσεις!

Μαχαίρι σεφ οδοντωτό μονοκόμματο 25 εκατ. μαύρη λαβή Technik


Ένα μονοκόμματο μαχαίρι υψηλής ποιότητας σε ήδη ανταγωνιστική τιμή, την οποία κάναμε πιό ανταγωνιστική! Τα μαχαίρια της σειράς Technik του πορτογαλικού οίκου ICEL είναι κατασκευασμένα με λάμα από ανοξειδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, εμπλουτισμένο με μολυβδαίνιο και βανάδιο για μεγαλύτερη αιχμηρότητα και σκληρότητα και μονοκόμματη λαβή με πριτσίνια από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα αξιόπιστο μαχαίρι σεφ, για επαγγελματίες και όχι μόνο!

Κόφτης σπιράλ λαχανικών με 3 λεπίδες


Το αγαπήσατε, και γι' αυτό αποτελεί πλέον ένα απο τα Bestseller προϊόντα μας! Ο μοναδικός κόφτης σπιράλ της Dexam αποτελεί ιδανικό εργαλείο για όσους προσέχουν την υγεία τους και θέλουν να αυξήσουν την κατανάλωση λαχανικών στην καθημερινή διατροφή τους. Κόψτε τα λαχανικά σας σε σπιράλ, σπαγγέτι ή νούντλς σε δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε σπαγγέτι λαχανικών, υγιεινές σαλάτες, λαχανοσαλάτες, τηγανητές πατάτες, onion rings, και να διακοσμήσετε τα πιάτα ή ακόμα και τα κοκτέιλ σας!

Δοχεία συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος με αντλία σετ 5 τμχ. άσπρα


Ο,τι χρειάζεστε για την αεροστεγή φύλαξη των τροφίμων σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Το μοναδικό σετ της STATUS με 4 δοχεία και 1 αντλία φύλαξης σε κενό αέρος αποτελεί μια οικονομική, πρακτική και αποτελεσματική επιλογή για να επιτύχετε την αεροστεγή φύλαξη των τροφίμων σας και να επεκτείνεται το χρόνο ζωής τους στο διπλάσιο! Ακόμα με τα συγκεκριμένα μπορείτε να μαρινάρετε το κρέας, τα πουλερικά και το ψάρι σε μερικά μόνο λεπτά αφού η διαδικασία του αεροστεγούς κλεισίματος και της αρνητικής πίεσης που δημιουργείται μέσα στα δοχεία επιτρέπει στη μαρινάρα να εισχωρήσει στο φαγητό πολύ πιο εύκολα και γρήγορα!

Αφροποιητής χειρός ανοξείδωτος με βάση με μπαταριες Professional


Γιατί ο καθένας μας αξίζει έναν μοναδικό αφροποιητή απο μία εταιρία που εξειδικεύεται στα είδη καφέ όπως η Aerolatte, στην καλύτερη τιμή. Ο συγκεκριμένος αφροποιητής ξεχωρίζει, όχι μόνο λόγω της αποτελεσματικότητας και του μεγέθους του αλλά και της κατασκευής του απο ανοξείδωτο ατσάλι που τον καθιστά ανθεκτικό αλλά και ιδανικό για επαγγελματίες του είδους!

Μαχαίρι Nakiri 16.5 εκατ. #8000


Όταν η αιχμηρότητα, συναντά τις...τιμές! Το μαχαίρι Nakiri της σειράς ιαπωνικών μαχαιριών #8000 της Narihira τώρα στην καλύτερη τιμή! Τα μαχαίρια της σειράς #8000 της Narihira υπόσχονται υψηλές αποδόσεις αφού είναι κατασκευασμένα με λάμα απο ανοξείδωτο ατσάλι εμπλουτισμένη με μολυβδαίνιο και λαβή απο POM και έτσι, αποτελούν μια αξιόπιστη προσθήκη στη κουζίνα σας.

Θερμός ισοθερμικό ανοξείδωτο 1 λτ.


Αυτό το θερμός είναι σίγουρα μία ωράια μίξη αξιοπιστίας και πολύ καλής τιμής...πόσο μάλλον τώρα που το συμπεριλάβαμε στις εκπτώσεις μας! Κατασκευή απο ανοξείδωτο ατσάλι και BPA free πλαστικό (καπάκι), κλείνει αεροστεγώς και κρατάει τα τρόφιμα σας σε σταθερή θερμοκρασία για έως και 9 ώρες! Σίγουρα μια αποτελεσματική και πρακτική επιλογή.

Καφετιέρα pour over κεραμική κόκκινη 1-4 φλυτζάνια V60

Η μέθοδος Pour Over διαδίδεται όλο και περισσότερο, αφού είναι μια αποτελεσματική και γρήγορη μέθοδος για να παρασκευάσετε απολαυστικό, αρωματικό και γευστικό καφέ φίλτρου. Η συγκεκριμένη καφετιέρα εκτός απο πολύ όμορφη εξωτερικά, είναι κατασκευασμένη απο κεραμικό υλικό ανθεκτικό σε μεγάλες θερμοκρασίες και μπορεί να σας προσφέρει 1-4 φλυτζάνια καφέ κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε!

Ζυγαριά - χρονόμετρο προετοιμασίας καφέ ακριβείας V60

Ας μείνουμε λίγό ακόμα στον καφέ...Ιαπωνική κατασκευή, ακρίβεια, πρακτικός σχεδιασμός και μέγεθος. Η ζυγαριά V60 της Hario αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή τώρα στις εκπτώσεις για να αποκτήσετε ενα ακόμα μοναδικό αξεσουάρ καφέ!

Προστατευτικό λάμας μαγνητικό για μαχαίρια εως 23 εκατ. Universal Blade Guard

Τα προστατευτικά της Bisbell είναι η πρώτη σας επιλογή για την καλύτερη προστασία των πολύτιμων μαχαιριών σας. Η μοναδική, πατενταρισμένη αυτή θήκη της Bisbell προστατεύει την ευαίσθητη λάμα του μαχαιριού σας, την οποία κρατάει στη θέση της με τη βοήθεια μαγνητών. Επίσης για μαχαίρια μικρότερα από 20 εκατ. έχετε τη δυνατότητα να κόψετε τη θήκη στις σχετικές εγκοπές και να μειώσετε το συνολικό μήκος της, γι'αυτό και αποτελεί ένα bestseller που διαλέξαμε για τις εκπτώσεις

Θερμόμετρο ακίδας ψηφιακό-50 έως +200°C αδιάβροχο με θήκη Thermolab


Η Alla France αποτελεί μια εταιρία-μετρ στα θερμόμετρα μαγειρικής. Εξειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα και μας προσφέρει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις. Το δικό σας bestseller θερμόμετρο αποτελεί μία απο αυτές αφού είναι αδιάβροχο, διαθέτει ακίδα απο ανοξείδωτο ατσάλι αλλά και ένα εύρος μέτρησης απο -50°C έως +200°C. Σίγουρα μία απο τις καλύτερες επιλογές σας, ειδικά την περιόδο των εκπτώσεων!

Καπάκι γυάλινο πυρίμαχο για τηγάνια & κατσαρόλες 28 εκατ.


Σίγουρα όχι ένα απλό καπάκι. Το καπάκι της Woll είναι κατασκευασμένο για να αντέχει έως και 250°C. Εφαρμόζει στα περισσότερα σκεύη σας με διάμετρο 28 εκατοστά. Είναι ιδανικό για σκεύη που μπαίνουν στο φούρνο αλλά και για μαγείρεμα στις εστίες σας!

Χρονόμετρο μηχανικό 60 λεπτών


Απλό, εύχρηστο και με κομψή εμφάνιση. Αυτό το χρονόμετρο της Alla France χρησιμοποιείται καθημερινά απο πολλούς απο εσάς, ένα all-time-classic, τώρα στις εκπτώσεις!

Επιφάνεια κοπής από ξύλο οξιάς, 40x30x2.2 εκατ.


Ένα ακόμα all-time-classic. Μια επιφάνεια κοπής κατασκευασμένη απο ξύλο οξιάς της drevotvar. Οι επιφάνειες κοπής αποτελούν βασικό εργαλείο και δεν θα έπρεπε να λείπουν από καμία κουζίνα και φυσικά ούτε απο τις εκπτώσεις μας!

Λαβίδα γενικής χρήσης 30 εκατ.


Οι λαβίδες γενικής χρήσης είναι σίγουρα εξυπηρετικές! Η ανοξείδωτη λαβίδα της IRIS, είναι ένα εργαλείο για πολλές και διάφορες χρήσεις που χρήσατε ως bestseller και σίγουρα δεν διαφωνούμε, αφού αποτελεί ένα value-for-money προϊόν, με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, πόσο μάλλον στις εκπτώσεις!