Μοναδικές OUTLET επιλογές, σε μεγάλες εκπτώσεις!

Μαχαίρι Deba 21 εκατ. μονοκόμματο με ανοξείδωτη λαβή Tojiro-Pro DP Cobalt

Ξέρουμε οτι οι σειρές της Tojiro είναι απο τις αγαπημένες σας όσον αφορά στα μαχαίρια. Γι' αυτό ξεκινάμε με το παρακάτω μαχαίρι Deba της μοναδικής σειράς Tojiro Pro DP. 'Ενα μονοκόμματο μαχαίρι με ανοξείδωτη λαβή που πρόκειται πραγματικά για μια άριστη αγορά. Το μαχαίρι Deba είναι το βαρύ, παχύ γιαπωνέζικο μαχαίρι που χρησιμοποιείται κυρίως για το κόψιμο και φιλετάρισμα ολόκληρων ψαριών. Το συγκεκριμένο μαχαίρι του οίκου Tojiro διαθέτει λάμα από το καινοτόμο γιαπωνέζικο κράμμα ανοξείδωτου ατσαλιού VG10 στο κέντρο της, που εξασφαλίζει εξαιρετική σκληρότητα και αντοχή ενώ η λαβή του είναι εξολοκληρου κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα πραγματικό "στολίδι" για την κουζίνα σας, τώρα με έκπτωση -40% + δωρεάν μεταφορικά!

Τηγάνι βαθύ αντικολλητικό 28 εκατ. Actual


Όλοι χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο αντικολλητικό τηγάνι, είναι ίσως ένα απο το πιό σημαντικά σκεύη της κουζίνας μας. Στο συγκεκριμένο τηγάνι μπορείτε να τηγανίσετε, να ψήσετε χωρίς καθόλου ή με ελάχιστη λιπαρή ουσία και λόγω του βάθους του, να σωτάρετε και να τηγανίσετε τροφές που χρειάζονται μεγαλύτερη ποσότητα λαδιού (deep fry). Ο θερμικός του πάτος, η εργονομική άνετη λαβή του αλλά και η τεχνολογία Biotank με 6 επιστρώσεις για μέγιστη αντικολλητικότητα είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά του που αξίζει να προσέξετε. Τώρα με έκπτωση -40%!

Αντλία αεροστεγούς φύλαξης ηλεκτρική για δοχεία και καπάκια Status άσπρη Vacuum Pump


Τα φαγητοδοχεία συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος της STATUS αποτελούν έναν απο τους καλύτερους τρόπους να διατηρείτε τα τρόφιμα σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά. Η ηλεκτρική αντλία της STATUS αποτελεί ένα επαγγελματικό εργαλείο κουζίνας, σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται με τα ειδικά δοχεία και καπάκια για αεροστεγή φύλαξη. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι η ευκολία στη χρήση και η άμεση αποτελεσματικότητα. Βρείτε την τώρα με έκπτωση -35%!

 

Μαχαίρι Yanagiba 21 εκατ. Tokyo


Το μαχαίρι Yanagi ή αλλιώς Yanagiba είναι το μακρύ γιαπωνέζικο μαχαίρι που χρησιμοποιείται για το κόψιμο ωμού ψαριού σε φέτες για τη δημιουργία sushi και κυρίως sashimi. Η στενή, μακριά λάμα του είναι ιδανική για να τεμαχίζει το ψάρι και άλλα τρόφιμα με μία, αδιάλειπτη κίνηση, διατηρώντας τη φρεσκάδα και ακεραιότητά τους. Το συγκεκριμένο μαχαίρι ανήκει στη σειρά Tokyo της ICEL. Η κατασκευή του από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και προσθήκη κράμματος από χρώμιο, μολυβδαίνιο & βανάδιο (X50CrMoV15) το καθιστά ιδανικό για όσους αγαπάνε την ασιατική κουζίνα! Η λαβή ProFlex Plus προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα αλλά και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και στη συνεχή χρήση. Βρείτε το τώρα με -25%!

Μαχαίρι τεμαχισμού μονοκόμματο 30 εκατ. μαύρη λαβή Technik


Αν ψάχνετε ένα μονοκόμματο μαχαίρι τεμαχισμού υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστική τιμή, το συγκεκριμένο είναι η πρώτη σας επιλογή. Ιδανικό για να κόβετε μεγάλα κομμάτια από κρέας, όπως ψητά ή αλλαντικά σε λεπτές φέτες. Η λεπτή του λάμα σας σε συνδυασμό με το χαμηλό της ύψος, σας δίνει καλύτερη ακρίβεια στο κόψιμο, ενώ το μήκος του εξασφαλίζει ότι θα μπορείτε να κόβετε ακόμα και μεγάλες φέτες εύκολα και με ακρίβεια με μια μόνο κίνηση. Αποκτήστε το με έκπτωση -30%!

Μπάρα μαγνητική από ξύλο βελανιδιάς 36 εκατ.


Για τους περισσότερους τα μαχαίρια αποτελούν ένα χρήσιμο & απαραίτητο εργαλείο, για άλλους κάτι παραπάνω αφού αποτελούν την "προέκταση" του χεριού τους στο χώρο εργασίας τους! Σε κάθε περίπτωση όμως, η αποθήκευση των μαχαιριών μας παίζει σημαντικό ρόλο. Η μαγνητική μπάρα της Bisbell απο ξύλο βελανιδιάς αποτελεί ένα όμορφο και πρακτικό αξεσουάρ για κάθε κουζίνα με μεγάλη επιφάνεια για να χωράει όλα τα αγαπημένα σας μαχαίρια. Προστατέψτε τα μαχαίρια σας τώρα με έκπτωση -40%!

Γάστρα γυάλινη πυρίμαχη 2.5 λτ. Man


Το μαγείρεμα στη γάστρα αποτελεί για πολλούς έναν απο τους καλύτερους τρόπους μαγειρέματος, με μια μεγάλη ποικιλία συνταγών! Η γάστρα της SIMAX αποτελεί μία άριστη επιλογή για έμπειρους αλλά και αρχάριους λάτρεις της μαγειρικής. Το γυαλί της SIMAX είναι πυρίμαχο και αντέχει σε θερμοκρασίες έως 300 βαθμών κελσίου. Είναι υψηλών προδιαγραφών καθώς έχει ειδική χημική σύνθεση που το καθιστά απόλυτα διαυγές και καθόλου πορώδες. Αντέχει σε απότομες μεταβολές θερμοκρασίας και τέλος είναι ουδέτερο όταν έρχεται σε επαφή με άλλες ουσίες, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε πολλές άλλες εφαρμογές εκτός από την μαγειρική. Αποκτήστε το μοναδικό σκεύος με -35% έκπτωση!

Πρέσσα σκόρδου μίνι


Ένα απο αυτά τα μικρά, ωστόσο πολύ πρακτικά εργαλεία κουζίνας! Η πρέσσα σκόρδου της αγαπημένης σας IRIS σας λύνει τα χέρια στον τεμαχισμό του σκόρδου. Απλά τοποθετήστε τις σκελίδες μέσα στην πρέσσα, περιστρέψτε αναλόγως με το πόσο ψιλοκομμένο θέλετε να γίνει το σκόρδο σας και είστε έτοιμοι να το προσθέσετε στο αγαπημένο σας φαγητό! Τώρα με έκπτωση -55%

Ζυγαριά κουζίνας ηλεκτρονική με γυάλινο πιάτο - Μπλε T-SCALE


Ακρίβεια, μοναδικός σχεδιασμός και ξεχωριστή προσωπικότητα, αυτά χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της Legnoart. H συγκεκριμένη ζυγαριά δεν αποτελεί μόνο ένα χρησιμο εργαλείο για την κουζίνα σας, αλλά και ένα "στολίδι" σχεδιασμένο απο τον Luca Trazzi! Με μοναδική έκτπωση -60%!

Θερμόμετρο ψηφιακό οίνου


Το κρασί, για να είναι απολαυστικό πρέπει να σερβίρεται και στη σωστή θερμοκρασία, είναι τόσο σημαντικό αυτό, που μας ώθησε στο να δημιουργήσουμε έως και άρθρο! Το παραπάνω θερμόμετρο της αγαπημένης σας Alla France αποτελεί σημαντικό εργαλείο για να μετρήσετε τη θερμοκρασία του κρασιού με ακρίβεια αφου συγκρίνει τη θερμοκρασία του κρασιού σας με τις ιδανικές θερμοκρασίες για 16 είδη κρασιού. Ακόμα, διαθέτει ειδοποίηση (alarm) και φωτιζόμενες ενδείξεις και είναι ιδανικό για δώρο αφού προσφέρεται σε ειδικό κουτί παρουσίασης. Τώρα με -60% έκπτωση!