Top 10: Τα αγαπημένα σας μαχαίρια για το 2017!

No10. Μαχαίρι Chef - λαχανικών 20 εκατ. Gourmet

Ξεκινάμε με το μαχαίρι σεφ 20 εκατοστών της σειράς Gourmet της Wusthof. Η σειρά αποτελείται απο μαχαίρια κατασκευασμένα από ένα κομμάτι χάλυβα (βανάδιο, μολυβδαίνιο, χρώμιο), πολύ άνετα στη χρήση, με συνθετική λαβή και το πιό σημαντικό...Είναι πολύ αιχμηρά και σε πολύ προσιτή τιμή, έτσι κερδίζουν μια θέση στο Top 10 σας!

No9. Μαχαίρι σεφ μονοκόμματο 20 εκατ. μαύρη λαβή Technik


Μονοκόμματο & υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστική τιμή, κατασκευασμένο με λάμα από ανοξειδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, εμπλουτισμένη με μολυβδαίνιο και βανάδιο για μεγαλύτερη αιχμηρότητα και σκληρότητα και μονοκόμματη λαβή με πριτσίνια από ανοξείδωτο ατσάλι. Το μαχαίρι σεφ της σειράς Technik της Icel είναι από τα πιο δημοφιλή μαχαίρια του πορτογαλικού οίκου ICEL παγκοσμίως, σίγουρα αξίζει μια θέση στο Top 10 σας!

No8. Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. με λαβή βελανιδιάς Zen


Ιαπωνικό, ελαφρύ, εξαιρετικά αιχμηρό και με μοναδική εμφάνιση. Το μαχαίρι σεφ της παραδοσιακής σειράς Zen της Tojiro είναι απο τα αγαπημένα των επαγγελματιών που αναζητούν απόδοση, ποιότητα και αξιοπιστία, αλλά σίγουρα και πολλοί αρχάριοι μάγειρες που θέλουν ένα καλό μαχαίρι για την κουζίνα τους το εκτίμησαν, το χρησιμοποίησαν τη χρονιά που πέρασε και θα συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν και τις επόμενες χρονιές!

No7. Μαχαίρι σεφ 20 εκατ. έξτρα φαρδιά λάμα σε ειδική συσκευασία δώρου Swiss Classic


Ας ξαναγυρίσουμε όμως στην ευρώπη για το νούμερο 7! Λεπίδα 20 εκατοστών, έξτρα φαρδιά λάμα, λαβή Swiss Classic και το κυριότερο...Ποιότητα Victorinox! Απο τα μικρά μαχαιράκια για το σπίτι έως αυτό το μαχαίρι σεφ γνωρίζουμε οτι αγαπάτε τη συγκεκριμένη σειρά και δεν υπάρχει λόγος για κάτι διαφορετικό, αφού πάντα καταφέρνουν να κατακτήσουν την καρδιά σας, δίνοντας σας περισσότερα απο όσα περιμένετε! Δεν μας εκπλήσσει που το συγκεκριμένο μαχαίρι βρίσκεται στο Top 10 σας!

No6. Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. #8000


Υψηλές αποδόσεις, προσιτή τιμή! Το μαχαίρι σεφ της Narahira είναι κατασκευασμένο με λάμα απο ανοξείδωτο ατσάλι εμπλουτισμένη με μολυβδαίνιο και λαβή απο POM, άνετη στο χέρι. Όπως και όλα τα ιαπωνικά μαχαίρια η λάμα του χαρακτηρίζεται απο μεγάλη αιχμηρότητα και σκληρότητα ένω ακονίζεται εύκολα και έχει διάρκεια στην κόψη.

Νο5. Μαχαίρι σεφ 20 εκατ. G series


Ένα ακόμα αγαπημένο μαχαίρι σεφ. Στενή και στιβαρή λαβή που έχει ίδιο μήκος και βάρος με την λεπίδα. Η ομοιότητα στο βάρος είναι αυτή που δημιουργεί την τέλεια ισορροπία σε αυτό το μοναδικό μαχαίρι Τα επαγγελματικά μαχαίρια Global κατασκευάζονται από το καλύτερο, υψηλής περιεκτικότητας άνθρακα, ανοξείδωτο ατσάλι. Η Yoshikin χρησιμοποιεί το ιδιόκτητο ανοξείδωτο ατσάλι το οποίο ονομάζει CROMOVA 18. Ο συγκεκριμένος τύπος ατσαλιού είναι αρκετά σκληρός ώστε τα μαχαίρια να διατηρούν την αιχμηρότητα τους για αρκετό καιρό, αλλά ταυτόχρονα να μπορούν να ακονιστούν με σχετική ευκολία!

Νο4. Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. από δαμασκηνό ατσάλι με λαβή καστανιάς Shippu Black


Φυσικά και δεν θα έλειπε απο το Top 10 σας! Το αγαπήσατε και ακόμα το αγαπάτε, το Shippu Black έχει σίγουρα πετύχει το σκοπό του να αποτελέσει όχι μόνο ένα εξαιρετικό μαχαίρι αλλά και να κερδίσει μία θέση στην καρδιά σας. Ξεχωριστή προσωπικότητα, λάμα με 63 στρώσεις από δαμασκηνό ανοξείδωτο ατσάλι και πυρήνας από VG10. Εξαιρετικής αιχμηρότητας & σκληρότητας με παραδοσιακή ξύλινη λαβή απο καστανιά. Αυθεντική, παραδοσιακή, ιαπωνική ποιότητα κατασκευής.

Νο3. Μαχαίρι σεφ 20.3 εκατ. Seki Magoroku Redwood


Το μαχαίρι σεφ της σειράς Seki Magoroku redwood γοητεύει με το καθρεπτίζων τελείωμα της λάμας, η οποία είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας ατσάλι, καθώς και με το εξαιρετικά γυαλισμένο άκρο τα οποία δίνουν στη σειρά μια πολύ υψηλή απόδοση κοπής. Η παραδοσιακή λαβή είναι φτιαγμένη από μπαμπού magoroku redwood. Αυτό το σκληρό ξύλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι και είναι επομένως πολύ ανθεκτικό στο νερό. Ενα μαχαίρι με πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής που σίγουρα αξίζει να συμπερηληφθεί στην τελική 3άδα σας!

Νο2. Μαχαίρι σεφ 20 εκατ. Wasabi


Γυαλισμένη λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι με υψηλή σκληρότητα, παραδοσιακός ιαπωνικός σχεδιασμός, εξαιρετική κόψη. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή ιαπωνική ξύλινη λαβή, η μαύρη αγκαλιάζει τη λεπίδα εντελώς. Έτσι, η λεπίδα του μαχαιριού είναι στενά συνδεδεμένη με τη λαβή, μην επιτρέποντας υπολείμματα να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε σημειο. Κάνοντας έτσι το συγκεκριμένο μαχαίρι κατάλληλο για χώρους όπου η υγιεινή είναι σημαντική, χάρη σ' αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά καθώς και την προσιτή τιμή του, το μαχαίρι σεφ Wasabi της KAI κατέκτησε τη 2η θέση στο Top 10 σας!

No1. Μαχαιρι σεφ 20 εκατ. με έξτρα φαρδιά λάμα, λαβή Fibrox

Ήρθε η μεγάλη στιγμή! Η στιγμή του νούμερο 1 αγαπημένου μαχαιριού για φέτος, που δεν είναι άλλο απο το μαχαίρι σεφ της σειράς Fibrox της Victorinox. Ένα απο τα καλύτερα μαχαίρια σε σχέση ποιότητας και τιμής το συγκεκριμένο προτιμήθηκε τόσο απο επαγγελματίες, ερασιτέχνες & φοιτητές μάγειρες αλλά και από εκείνους που απλά ασχολούνται με τη μαγειρική και θα ήθελαν ένα αξιόπιστο μαχαίρι στην κουζίνα τους. Η λαβή Fibrox είναι από πολυαμίδιο, πατενταρισμένη για τις γνήσεις λαβές Victorinox και προσφέρει ένα ευχάριστο, αντιολισθητικό κράτημα. Η λάμα του μαχαιριού είναι εξαιρετικά αιχμηρή και το συγκεκριμένο μαχαίρι όπως και όλα τα προϊόντα της Victorinox είναι πρακτικό έχει διάρκεια και λειτουργική αισθητική και χάρη σ' αυτά κερδίζει την 1η θέση για το 2017!