Αυτά είναι τα άρθρα του 2018 που διαβάστηκαν περισσότερο! Δείτε τα!

1. Το COOZINA κοντά στον επαγγελματία!

Στο COOZINA γνωρίζουμε οτι οι επαγγελματίες της εστίασης χρειάζονται πάντα τα καλύτερα εργαλεία & τη σωστή αλλά και μοντέρνα ένδυση και υπόδηση τόσο για την ασφάλεια όσο και για το επαγγελματικό στυλ τους. Αυτό το άρθρο αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό περιήγησης για όλους εσάς τους επαγγελματίες της εστίασης, έτσι ώστε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε, εύκολα & γρήγορα! Μας χαροποιεί που αυτός ο οδηγός αγοράς κατέκτησε την 1η θέση αφού οι επαγγελματίες φίλοι του COOZINA είναι οι καλύτεροι κριτές!


2. Σπιτική λευκή και κόκκινη Σανγκρία σε μόλις 5'

Τη 2η θέση κατέλαβε μία συνταγή για ένα απο τα αγαπημένα σας ποτά! Δροσιστική, πανεύκολη στην προετοιμασία, ότι πρέπει για καλοκαιρινά βράδια χαλάρωσης είτε αυτά μας βρίσκουν σπίτι είτε στις διακοπές μας. Ιδανικό ποτό για όσους αρέσκονται στα κοκτέιλ αλλά τα προτιμούν πολύ ελαφριά, από υλικά που μπορούν να βρούν σχεδόν παντού. Αφήστε που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποτύχετε στην προετοιμασία της!

3. Κάνετε τη διαφορά! 5 παραλλαγές για ξεχωριστά μελομακάρονα!

Μελομακάρονα, το κατεξοχήν γλυκό των χριστουγεννιάτικων εορτών! Η κλασική τους εκδοχή είναι η πιο παραδοσιακή, συνδεδεμένη με άπειρες αναμνήσεις. Ωστόσο είπαμε να δοκιμάσουμε κάπως διαφορετικές συνταγές και εξερευνήσαμε νέους γευστικούς ορίζοντες με 5 εκδοχές να γλείφεις τα δάχτυλα σου! 

4. 10+1 τρόποι για να απολαύσετε το καρπούζι σας

Το καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το φρούτο που φωνάζει καλοκαίρι! Ωστόσο όταν φτάνουμε στο σημείο της μαγειρικής δημιουργικότητας, το καρπούζι δεν έχει και την πιο περίοπτη θέση. Ενώ με άλλα φρούτα φτιάχνουμε μαρμελάδες, σαλάτες, ακόμα και πίτες, το καρπούζι συνήθως το κόβουμε και το σερβίρουμε έτσι απλά. Σίγουρα είναι από μόνο του πολύ εύγευστο ωστόσο μια μικρή επεξεργασία, σε συνδυασμό με κάποια υλικά μπορούν να απογειώσουν τη γεύση του. 


5. Καλοκαιρινό σνακ: Σπιτική παγωτένια μπάρα γιαουρτιού με γκρανόλα!

Το γιαούρτι αποτελεί την κατεξοχήν θρεπτική επιλογή για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Ειδικά όταν συνοδεύεται από δημητριακά σνακ και φρούτο μπορούμε να πούμε πως έχουμε το απόλυτο super food πρωινό. Εμείς σκεφτήκαμε να εφεύρουμε μια νέα καλοκαιρινή εκδοχή, παγωμένη, σε μορφή μπάρας, πανεύκολη με προετοιμασία λιγότερη των δέκα λεπτών και...αν κρίνουμε απο τη θέση της στο Top 10, σας άρεσε πολύ!

6. 15 καθημερινά super foods για το σχολείο

Καθημερινές υπερτροφές για τα μικρά σας, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κάθε σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας! Έχουμε ομαδοποιήσει τις υπερτρoφές ανάλογα με το χρώμα τους καθώς η κάθε χρωματική κατηγορία περιέχει διαφορετικά θρεπτικά συστατικά.

7. Oι καλύτερες συνταγές από τους δύο κύκλους του ελληνικού Master Chef

Το master chef θα επιστρέψει και φέτος, ήδη ζεσταθήκαμε με τη junior εκδοχή του. Το πολύ πετυχημένο γαστρονομικό reality, έχει αποκτήσει και στη χώρα μας φανατικούς οπαδούς. Μέσα από το συναγωνισμό των παικτών ανακαλύψαμε νέες τεχνικές μαγειρικής και καλόγουστα πιάτα.

8. Δείτε ποιό έξτρα συστατικό κάνει το μπέργκερ πιο υγιεινό και γευστικό!

Τι θα λέγατε αν υπήρχε κάποιος τρόπος να απολαμβάνετε μπιφτέκια πολύ πιο γευστικά και πολύ πιο υγιεινά; Ιδού η νέα πρωτοποριακή γαστρονομική τάση, που έχουν αγγαλιάσει οι σεφ και οι λάτρεις του καλού φαγητού αλλά και εσείς απ' ότι φαίνεται!

9. Οι 10 κυρίαρχες διατροφικές τάσεις του μέλλοντος είναι εδώ

Η τροφή αποτελεί πηγή ζωής για τον άνθρωπο. Έχει αλλάξει δραματικά ανά τους αιώνες, και θα συνεχίζει να εξελίσσεται για πολύ ακόμα. Με αφορμή την 16η του Οκτώβρη, παγκόσμια ημέρα διατροφής, εξερευνούμε κυρίαρχες μελλοντικές διατροφικές τάσεις που είναι ήδη εδώ.

10. Outdoorchef σημαίνει...Barbecue κουλτούρα!

Το COOZINA πέρυσι καλωσόρισε με υπερηφάνεια τις ψησταριές Outdoorchef! Με την ολοκληρωμένη γκάμα ψησταριών υγραερίου, κάρβουνου και ρεύματος, η Outdoorchef σίγουρα εντυπωσίασε και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της Barbecue κουλτούρας!