Premium προτάσεις για τα πιο ξεχωριστά δώρα

Όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε δώρα για τους αγαπημένους μας, δεν διαλέγουμε κάτι λιγότερο από το καλύτερο. Τα ξεχωριστά δώρα έχουν διαχρονικότητα και μένουν αξέχαστα. Έτσι οι αγαπημένοι μας θα μας θυμούνται για μια ζωή!

Κατσαρόλα μαντεμένια 4 λτ. με κεραμική επίστρωση πορτοκαλί 24 εκατ. Ceramalj

Μαντέμι, ένα αθάνατο υλικό για μαγειρικές στα όρια. Κατασκευασμένο και για επαγωγικές εστίες. Είναι ο τύπος κατσαρόλας που θα έχουμε για χρόνια και θα μας συντροφεύει στις γαστρονομικές μας δημιουργίες. Μια κατσαρόλα κατασκευασμένη με κεραμική επίστρωση στο εσωτερικό της και με στρώση σμάλτου στο εξωτερικό μέρος που προσδίδει την τελική εξαιρετική της εικόνα.


Τραπεζομάντηλο λινό με σχέδια μπεζ 160x330 εκατ. Vector Linen


Ένα ωραίο μαγειρικό αποτέλεσμα δεν σταματά στη κουζίνα αλλά ολοκληρώνει την εμπειρία με ένα όμορφα διακοσμημένο σερβίρισμα. Πόσο μάλλον, όταν το τραπέζι στο οποίο «στηρίζεται» η εμπειρία είναι στρωμένο με ένα ντελικάτο ύφασμα, δηλαδή με ένα τραπεζομάντηλο που θα μας φτιάξει τη διάθεση.


Ζυγαριά προετοιμασίας καφέ ακριβείας μαύρη Pearl


Μια ζυγαριά υψηλής τεχνολογίας που συνδέεται με iphone ή android μέσω bluetooth. Ιδανικό για λάτρεις της ιεροτελεστίας του καφέ που θέλουν την καλύτερη προετοιμασία του καφέ με την μέθοδο pour over.


Σωτέζα ανοξείδωτη 3 λτ. με χάλκινη επένδυση και γυάλινο καπάκι 26 εκατ. Maestro Copper


Ένα μαγειρικό σκεύος υψηλής ποιότητας που διαθέτει 3 στρώσεις για μέγιστη απόδοση. Μια από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, η δεύτερη από αλουμίνιο και η τρίτη από χαλκό. Αυτές βοηθούν στην ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας. Μπορεί να μπει στο φούρνο για να ολοκληρώσει το μαγειρικό αποτέλεσμα. 


Wok αντικολλητικό 32 εκατ. με σταθερή λαβή Titanium Nowo


Για έθνικ μαγειρικές δημιουργίες, το wok μαγειρεύει stir frying στο λεπτό. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να μαγειρεύουμε σε αυτό μόνο κινέζικο. Κατάλληλο και για επαγωγικές εστίες. Το ειδικό ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο είναι κατασκευασμένο μπορεί να πιάσει τους 300 βαθμούς μόνο μέσα σε 3 λεπτά. Απορροφά 100% τη θερμότητα που σημαίνει πως εξοικονομούμε ενέργεια και χρόνο. 


Αποφλοιωτής ανοξείδωτος 6 εκατ. με ανταλλακτικές λεπίδες Michel Bras


Όχι ένας απλός αποφλοιωτής, ένα πολυεργαλείο με πριονωτή λεπίδα που αλλάζει κεφαλές, από λεπτή σε πιο παχιά. Για εύκολο ξεφλούδισμα και όχι μόνο.

Κουζινομηχανή 4 λτ. 1000W με ανοξείδωτο κάδο μαύρη Wizzo

Μια μηχανή για γλυκές και αλμυρές δημιουργίες που διαθέτει χτυπητήρι, αναδευτήρα και γάντζο ζύμης. Μπορεί να ρυθμιστεί σε επτά ταχύτητες. Διαθέτει ανοξείδωτο μπωλ με χωρητικότητα τέσσερα λίτρα και μπλέντερ ενός λίτρου. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να φτιάξουμε ζύμες, κρέμες, σάλτσες και κάθε είδους γαστρονομική δημιουργία. 


Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος μαύρη 200 W Vacuum Takaje

Με την αεροστεγή φύλαξη τροφίμων vacuum μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο και χρήμα. Πρώτον, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούμε να συντηρήσουμε για μεγαλύτερο διάστημα τα τρόφιμα. Δεύτερον, γιατί η αεροστεγής συσκευασία των τροφίμων τα διατηρεί καθαρά και δεν επιτρέπει σε υγρά να διαρρεύσουν στο ψυγείο ή στα ντουλάπια μας. 


Ψησταριά Kάρβουνου Go Anywhere Charcoal


Ιδανικό δώρο για ταξιδιώτες που όμως θέλουν να απολαμβάνουν φρέσκο φαγητό όπου και αν βρίσκονται. Αυτή η φορητή ψησταριά είναι μια πρακτική και πρωτότυπη ιδέα δώρου που θα εντυπωσιάσει κάθε ζωντανό πνεύμα.


Θήκη μαχαιριών ξύλινη, 9 τμχ

Μια κομψή θήκη που βοηθά στην εύκολη αποθήκευση των μαχαιριών. Συνοδεύεται από πέντε διαφορετικά είδη μαχαιριών. Ένα μικρό μαχαίρι κουζίνας, ένα μεσαίο μαχαίρι κουζίνας, οδοντωτό μαχαίρι ντομάτας, ένα μαχαίρι σεφ 15 εκ. και ένα 22 εκ.Τα έξτρα αξεσουάρ που διαθέτει είναι μια πιρούνα, ένα ψαλίδι κουζίνας και ένα μασάτι οικιακής χρήσης.
 

Συσκευή sous vide 800 W SVC100


Για τρόφιμα που διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των θρεπτικών τους συστατικών ακόμη και όταν είναι μαγειρεμένα. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια κατσαρόλα και τη συσκευή sous vide που θα ρυθμίσει την ακριβή θερμοκρασία όσο εμείς ασχολούμαστε με άλλες δουλειές. Ιδανικό για γεύματα ατόμων με διαφορετικά γευστικά γούστα, καθώς το κάθε γεύμα μαγειρεύεται σε άλλη σακούλα κι έτσι μπορούμε να προσθέσουμε άλλα υλικά και καρυκεύματα. 

Μαχαίρι σεφ 24 εκατ. από δαμασκηνό ατσάλι με λαβή καστανιάς Shippu Black


Οι Ιάπωνες είναι οι δεξιοτέχνες της μαχαιροποιείας και εξακολουθούν να δημιουργούν μαχαίρια που θυμίζουν έργα τέχνης. Αυτό το μαχαίρι είναι ένα από αυτά. Ένα μαχαίρι υψηλής ποιότητας από ξύλο καστανιάς και από δαμασκηνό ανοξείδωτο ατσάλι που δεν υστερεί σε αιχμηρότητα. Ένα δώρο για συλλέκτες ή απλά λάτρεις της μαγειρικής τέχνης.


 Σωτέζα μαντεμένια 3.5 λτ. επισμαλτωμένη γκρι 28 εκατ. Carbon Grey Iron


Η σωτέζα είναι ένα σκεύος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μάτι της κουζίνας αλλά και στο φούρνο. Οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε το μαγείρεμα στην εστία, ακόμη και σε επαγωγική, και ύστερα να το βάλουμε στο φούρνο για πιο εύκολο μαγείρεμα. Το μαντέμι είναι ένα υλικό σχεδόν αθάνατο, ανθεκτικό που διαχέει γρήγορα τη θερμότητα και διατηρεί το σκεύος ζεστό για περισσότερο χρόνο.  


Αυτές ήταν μόνο κάποιες ιδέες για δώρα, από τη μεγάλη γκάμα premium προϊόντων που έχουμε επιλέξει μόνο για εσάς. Επιλέγουμε premium προϊόντα για τα φετινά μας δώρα, κάνοντας έτσι την ωραιότερη έκπληξη του νέου έτους στους αγαπημένους μας! Για μια κουζίνα μοναδική όσο εσείς!


#χριστουγεννα , #christmas