shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500

Κωδικός COOZINA
623001
99,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Εξαντλημένο
Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500 Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500 Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500 Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500 Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500 Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500 Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500 Vakuumski aparati Status
Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500

Vacuum συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος

Συντήρηση προϊόντων κρέατος, ψαριών, πουλερικών, λαχανικών, τυριών, ζυμαρικών, αποξηραμένων φρούτων, μπαχαρικών, ειδών αρτοποϊίας και πολλών ακόμα τροφίμων σε κενό αέρος.

Η αποθήκευση τροφίμων σε περιβάλλον χωρίς αέρα παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους και τη φρεσκάδα τους με απόλυτα φυσικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας τις συσκευές και τις σακούλες της STATUS συντηρείτε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια και οικονομία.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ
Τα τρόφιμα που συσκευάζονται με τις συσκευές STATUS μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη, στο ψυγείο, στο ντουλάπι, ακόμα και στο υπόγειο, διατηρώνοντας την αρχική ποιότητα και φρεσκάδα τους.

Τρόφιμα με μεγάλη υγρασία δεν ξηραίνουν, τραγανές τροφές δεν μουλιάζουν, ξηρές τροφές δεν σκληραίνουν –αφού είναι προστατευμένες από τον αέρα και το οξυγόνο που τις επηρεάζει.

ΑΠΛΗ & ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Η λειτουργία των συσκευών STATUS είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη. Η λειτουργία τους είναι αυτόματη, διακόπτοντας τη διαδικασία αφαίρεσης αέρα όταν η δημιουργία κενού αέρος έχει ολοκληρωθεί.

Η χειροκίνητη λειτουργία είναι επίσης δυνατή για ειδκικές περιπτώσεις όπως η συσκευασία ευαίσθητων ή υγρών τροφών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των τροφίμων περιορίζεται η σπατάλη, μειώνονται τα έξοδα στα ψώνια και στο φαγητό απο έξω, ενώ εξασφαλίζεται επιπλέον κέρδος από τις οικονομικότερες, μεγαλύτερες συσκευασίες.

Οι σακούλες της STATUS είναι κατασκευασμένες από υλικό ουδέτερο στη γεύση και στη μυρωδιά, και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, ενώ πλένονται και στο πλυντήριο πιάτων.


ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ FV500
Η συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος FV500 προορίζεται για οικοιακή χρήση, είναι εύκολη στη χρήση, με μικρό μέγεθος για εύκολη φύλαξη.

- Αυτόματη, αλλά και χειροκίνητη λειτουργία για ευαίσθητες τροφές
- Δημιουργία αρνητικής πίεσης -650 mbar
- Ισχύς αντλίας: 12 λίτρα / λεπτό
- Διάρκεια ζωής μέχρι 6000 περίπου κύκλους συσκευασίας
- Εσωτερικό διαμέρισμα για τη φύλαξη και απευθείας χρήση ρολού

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Συσκευή vacuum συντήρησης FV500
  • 3 μικρές σακούλες 200 mm x 280 mm
  • 3 μεγάλες σακούλες 280 mm x 360 mm
  • 1 στενό ρολό 200 mm x 3000 mm
  • 1 φαρδύ ρολό 280 mm x 3000 mm
  • 1 αξεσουάρ για δοχεία και άλλα αξεσουάρ
  • 1 κοπίδι
  •  Oδηγίες χρήσης στα Ελληνικά


ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM STATUS
Ανθεκτικές, ασφαλείς για τρόφιμα, ουδέτερες στη γεύση και στην όσφρηση, επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες vacuum για συντήρηση σε κενό αέρος.

Κατασκευασμένες από πολυαμίδιο (PA) για την ενίσχυση της ανθεκτικόττητας και από πολυαιθυλένη (PE) για την καλύτερη ποιότητα στο σφράγισμα.

Σακούλες υψηλής ποιότητας. Διαθέσιμες σε διάφορες διαστάσεις, αλλά και σε ρολό. Πάχος σακούλας 100 / 130μm.

Οι σακούλες είναι διαθέσιμες σε τρείς διαφορετικές διαστάσεις και σε ρολά

- Μικρές σακούλες 200 mm x 280 mm, 40 τμχ σετ
- Μεγάλες σακούλες 280 mm x 360 mm, 25 τμχ σετ
- Μακρόστενες σακούλες 120 mm x 550 30 τμχ σετ
- Στενό ρολό 120 x 3000 mm σετ 5 ρολών
- Στενό ρολό 200 mm x 3000 mm, σετ 4 ρολών
- Φαρδύ ρολό 280 mm x 3000 mm, σετ 3 ρολών

H STATUS χρησιμοποεί τεχνολογία αιχμής στην παραγωγή τους βασισμένη σε χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης. Οι πρώτες ύλες Ευρωπαϊκής προέλευσης, με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Η STATUS παράγει κάθε χρόνο περίπου 5 εκαττομύρια σακούλες και ρολά από 85 τόνους υλικού. Καθημερινή παραγωγή επαρκεί για 80000 σακούλες 200x280mm.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Εάν οι απαιτήσεις σας είναι υψηλότερες και χρειάζεστε μία συσκευή με μεγαλύτερη ισχύ, μπορείτε να εξετάσετε τη συσκευή SV2000 της STATUS. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις βασικές διαφορές των δύο συσκευών.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND STATUS
ΤΥΠΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ
ΙΣΧΥΣ 180 W
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 180W Vacuum FV500
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.