shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Ακονιστήρι μαχαιριών επιτραπέζιο μαύρο Vulkanus Classic

Κωδικός COOZINA
604502
Κωδικός BRAND
MS2002BL
Κανονική Τιμή 75,00 € Ειδική Τιμή 49,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Εξαντλημένο
Ακονιστήρι μαχαιριών επιτραπέζιο μαύρο Vulkanus Classic Ακονιστήρι μαχαιριών επιτραπέζιο μαύρο Vulkanus Classic Ακονιστήρι μαχαιριών επιτραπέζιο μαύρο Vulkanus Classic Ακονιστήρι μαχαιριών επιτραπέζιο μαύρο Vulkanus Classic VULKANUS Knife Sharpener  sharpen a Blade English VULKANUS Knife Sharpener Horning a Blade English VULKANUS Knife Sharpener polish a Blade English VULKANUS Knife Sharpener sharpen a Serrated Blade English VULKANUS Knife Sharpener sharpen a Damast Steel Knife  English VULKANUS Knife Sharpener  sharpen a Japanese Blade English
Ακονιστήρι μαχαιριών επιτραπέζιο μαύρο Vulkanus Classic

H Vulkanus με έδρα την Αυστρία καινοτομεί φέρνοντας μας ένα πολύτιμο σύντροφο στο ακόνισμα όλων των αγαπημένων μας μαχαιριών!

Ο καινοτόμος σχεδιασμός και η σύγχρονη τεχνολογία που παρέχουν τα ακονιστήρια της Vulkanus θα ικανοποιήσουν απο ερασιτέχνες μέχρι και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες.

Ενα πολυεργαλείο ακονίσματος

Το ακονιστήρι Classic της Vulkanus μπορεί να εξυπηρετήσει στο ακόνισμα όλων των μαχαιριών σας. Απο μικρά μαχαίρια, σουγιάδες, μέχρι μεγάλα μαχαίρια, ίσια, οδοντωτά ακόμα και μονής γωνίας (π.χ yanagi-sashimi), μπορούν να ακονιστούν με αυτό το εξαιρετικό εργαλείο.Κατασκευασμένο απο ανθεκτικό πλαστικό, το μοναδικό αυτό ακονιστήρι, προσφέρει μια καλά ακονισμένη και λεία λεπίδα χωρίς χαρακιές, σε όλα τα μαχαίρια σας. Οι πλάκες του Vulkanus είναι κατασκευασμένες απο αυστριακό καρβίδιο του βολφραμίου (austrian tungsten carbide), εξαιρετικά ανθεκτικό, με δείκτη σκληρότητας 93 HRC στην κλίμακα Rockwell.


 




Ακόνισμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Προσφέροντας ακόνισμα και λείανση της λεπίδας, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (αρ. US 6,905,403 B2) τεχνολογία του Vulkanus, εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφαλή επεξεργασία τροφίμων. Τα χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού εργαλείου το καθιστούν μοναδικό και κατάλληλο για την σύγχρονη κουζίνα κάθε σπιτιού αλλά και κάθε επαγγελματία. Μια χρήση θα σας το αποδείξει!

Διαβάστε το σχετικό άρθρο: Vulkanus: Η καινοτομία στο ακόνισμα. 10 συχνές ερωτήσεις για τη χρήση του!





Καινοτομία Vulkanus

Στο πέρασμα του χρόνου, ο άνθρωπος έψαχνε συνεχώς τρόπους για την τελειοποίηση των εργαλείων του. Απο την πέτρα, τον μπρούτζο, έως και το σημερινό υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, η καλό-ακονισμένη λεπίδα ενός μαχαιριού είναι ένα ανοπόσπαστο εργαλείο της καθημερινότητας μας. Η Vulkanus αποτελεί το επόμενο βήμα στο ακόνισμα ενός μαχαιριού φέρνοντας πρωτοποριακά ακονιστήρια υψηλής ποιότητας.

*Περιλαμβάνει οδηγίες στα Ελληνικά

Ακολουθούν video οδηγιών για τέλειο ακόνισμα!

Δείτε το βίντεο για ακόνισμα:

Δείτε το βίντεο για λείανση:

Δείτε το βίντεο για φινίρισμα:

Πως να ακονίσετε οδοντωτά μαχαίρια:

Ακονίστε τα αγαπημένα σας μαχαίρια απο Δαμασκηνό Ατσάλι!

Ακόμα και παραδοσιακά ιαπωνικά μαχαίρια μονής γωνίας, ακονίζονται πανεύκολα:

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND VULKANUS
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ακονιστήρι μαχαιριών επιτραπέζιο μαύρο Vulkanus Classic
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.