shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Μαχαίρι φιλεταρίσματος με εύκαμπτη λάμα 18 εκατ. VG10 Pro

Κωδικός COOZINA
171571
Κωδικός BRAND
56018
195,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Εξαντλημένο
Μαχαίρι φιλεταρίσματος με εύκαμπτη λάμα 18 εκατ. VG10 Pro Μαχαίρι φιλεταρίσματος με εύκαμπτη λάμα 18 εκατ. VG10 Pro Μαχαίρι φιλεταρίσματος με εύκαμπτη λάμα 18 εκατ. VG10 Pro Μαχαίρι φιλεταρίσματος με εύκαμπτη λάμα 18 εκατ. VG10 Pro
Μαχαίρι φιλεταρίσματος με εύκαμπτη λάμα 18 εκατ. VG10 Pro

Το μαχαίρι Gokujo 18 εκ. της σειράς VG 10 Pro της Kasumi είναι ένα εύκαμπτο, μακρύ, λεπτό μαχαίρι διπλής γωνίας σε σχήμα V, ειδικά σχεδιασμένο για απαλό ξεκοκάλισμα κρέατος ή πουλερικών με σκοπό τη διατήρηση της φρεσκάδας και μετά την κοπή. Χρησιμοποιείται εξίσου και για το φιλετάρισμα μικρών ψαριών χάρη στην εύκαμπτη λάμα του. Τα μαχαίρια Gokujo είναι φτιαγμένα για επιδέξιο ξεκοκάλισμα κρέατος και πουλερικών. Η μύτη τους είναι εξαιρετικά αιχμηρή για την βέλτιστη διείσδυση ανάμεσα στο κόκαλο.

Λάμα: Η λάμα είναι εύκαμπτη και λεπτή σε όλο το μήκος για να γλιστρά κατά τη χρήση και να ακολουθεί το κόκαλο, το λίπος και τους συνδετικούς ιστούς. Συσκευασία:

Συσκευάζεται σε πολυτελή συσκευασία.

Εγγύηση: Έχει εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Kasumi VG10 Pro

Τα μαχαίρια Kasumi κατασκευάζονται από την εταιρεία Sumikama Hamono Cutlery στο Seki της Ιαπωνίας. Η Sumikama Cutlery εξειδικεύεται στην παραγωγή μαχαιριών με τα πλέον ποιοτικά υλικά και τις πλέον υπερσύγχρονες τεχνικές.

Για την παραγωγή της σειράς VG-10 Pro η Sumikama χρησιμοποίησε το μέταλλο VG-10 "super steel" με διαφοροποίηση του κράματος και διαφορετικές τεχνικές κατασκευής. Έτσι, αντιθέτως με τα κλασσικά δαμασκηνά μαχαίρια πολλαπλών στρώσεων, τα μαχαίρια της σειράς Pro έχουν ένα εννιαίο κράμα VG-10 "super steel". Τέτοιου είδους μαχαίρια προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα καθώς η σκληρότητα Rockwell παραμένει η ίδια παντού. Στην ουσία, περιέχουν 4 φορές παραπάνω "super steel" από τα αντίστοιχα σφυρήλατα δαμασκηνά.

Τα μαχαίρια KASUMI VG10 PRO είναι χειροποίητα, στηριγμένα στην εμπειρία πολύπειρων σιδηρουργών και κατασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο με τα παραδοσιακά σπαθιά katana. VG-10 super steel To V-Gold No. 10 είναι ένα κράμα ανοξείδωτου ατσαλιού με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα κι επιπλέον κοβάλτιο, χρώμιο, μαγγάνιο, μολυβδένιο και βανάδιο για επιπλέον διάρκεια κι ευκολία στο ακόνισμα. Το συγκεκριμένο κράμα έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την κατασκευή μαχαιριών κι εργαλείων κουζίνας. Η προσθήκη 1.4% κοβαλτίου στο κράμα με αντίστοιχη σκλήρυνσή του, μεγιστοποιεί την απόδοσή του κι ανεβάζει τη σκληρότητα στους 61 - 62 HRC.

Λαβή: Η λαβή των Pro είναι ένα πολυμερές υλικό, συνδυασμός ρητίνης και πούδρας μαρμάρου με λεία γυαλιστερή επιφάνεια και γρανιτένια όψη. Είναι όμορφη, πολύ εργονομική και με το οικόσημο της εταιρείας να τη διακοσμεί υπερήφανα.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND KASUMI
ΣΥΛΛΟΓΗ VG10 PRO BY KASUMI
ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ
ΤΥΠΟΣ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΛΑΜΑ, ΚΟΥΤΙ ΔΩΡΟΥ
ΥΛΙΚΟ ΛΑΜΑΣ VG-10
ΜΗΚΟΣ ΛΑΜΑΣ 18
ΥΛΙΚΟ ΛΑΒΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μαχαίρι φιλεταρίσματος με εύκαμπτη λάμα 18 εκατ. VG10 Pro
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.