shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από δαμασκηνό ατσάλι Hammered Aogami με λαβή μανόλιας

Κωδικός COOZINA
606144
Κωδικός BRAND
J1/CH210-A21R_H
430,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Εξαντλημένο
Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από δαμασκηνό ατσάλι Hammered Aogami με λαβή μανόλιας Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από δαμασκηνό ατσάλι Hammered Aogami με λαβή μανόλιας Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από δαμασκηνό ατσάλι Hammered Aogami με λαβή μανόλιας Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από δαμασκηνό ατσάλι Hammered Aogami με λαβή μανόλιας Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από δαμασκηνό ατσάλι Hammered Aogami με λαβή μανόλιας
Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από δαμασκηνό ατσάλι Hammered Aogami με λαβή μανόλιας

Ένα μαχαίρι - αριστούργημα του Ιαπωνικού οίκου Tojiro. Χειροποίητο απο έμπειρους Ιάπωνες τεχνίτες, με τα χαρακτηριστικά ιδεογράμματα χαραγμένα στη λάμα του, που αποτελούν απόδειξη οτι στα χέρια σας κρατάτε ένα αυθεντικό Ιαπωνικό παραδοσιακό μαχαίρι. 

Η λάμα του είναι κατασκευασμένη από ατσάλι Aogami και 21 στρώσεις από δαμασκηνό ατσάλι. Το ατσάλι Aogami αποτελεί ένα από τα καλύτερα και πιό σκληρά στον κόσμο. Ενώ η εργονομική & άνετη λαβή του μαχαιριού της σειράς είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικό ξύλο από μανόλια για την καλύτερη δυνατή χρήση. Τα δύο μέρη αυτού του έργου τέχνης, τα ενώνει ένας συνδετικός κρίκος απο αληθινό κέρας βούβαλου.

Ενα πολύτιμο εργαλείο στην κουζίνα ακόμα και του πιο απαιτητικού σεφ αλλά και ένα όμορφο χειροποίητο έργο τέχνης, για τη συλλογή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ατσάλι Aogami είναι υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα και αποτελεί ένα από τα πιο αιχμηρά μέταλλα για μαχαίρια κουζίνας, αλλά δεν είναι ανοξείδωτο. Για τη σωστή του συντήρηση και την αποφυγή εμφάνισης σκουριάς απαιτείται πολύ προσεκτικό καθάρισμα και στέγνωμα μετά από κάθε χρήση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Λάμα απο Aogami και 21 στρώσεις από δαμασκηνό ατσάλι
  • Χειροποίητη, σφυρήλατη κατασκευή
  • Εξαιρετικά υψηλής αιχμηρότητας και σκληρότητας
  • Ιδιαίτερα ανθεκτικό, μεγάλη διάρκεια στην κόψη
  • Τροχισμένο στο χέρι για εξαιρετική απόδοση από την πρώτη χρήση
  • Άνετη, ξύλινη λαβή απο ξύλο κυδωνιάς
  • Αυθεντική ιαπωνική ποιότητα κατασκευής

To μαχαίρι σεφ είναι το αγαπημένο μαχαίρι κάθε επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη μάγειρα, και όχι άδικα. Έχει ίσως τις περισσότερες χρήσεις από κάθε άλλο μαχαίρι της κουζίνας, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε μεγάλες μερίδες, να ψιλοκόψετε ή να τεμαχίσετε από λαχανικά και φρούτα μέχρι κρέας και ψάρι. Η φαρδιά του λάμα και η κυρτή του λεπίδα το κάνουν ιδανικό για γρήγορο ψιλοκόψιμο μέσω της γνωστής λικνιστής κίνησης. Το πάχος της λάμας στη ράχη είναι αρκετό για να σας δώσει το βάρος και τη δύναμη που χρειάζεστε, ενώ το μήκος της καλύπτει ένα μεγάλο εύρος καθημερινών εργασιών.


21 στρώσεις απο ατσάλι Aogami
Η λάμα του χειροποίητου μαχαιριού της Tojiro είναι κατασκευασμένη από ατσάλι Aogami και 21 στρώσεις από δαμασκηνό ατσάλι.  Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει μέγιστη ανθεκτικότητα, εξαιρετική αιχμηρότητα και άριστες επιδόσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Το ατσάλι Aogami αποτελεί ένα απο τα αρχαιότερα ιαπωνικά μέταλλα και φημίζεται για τη σκληρότητα και την ανθεκτικότητα του. Η τεχνοτροπία απο δαμασκηνό ατσάλι με 21 στρώσεις, δεν αποτελεί μόνο μέρος της εντυπωσιακής εμφάνισης του μαχαιριού, αλλά και μεγιστοποίηση της αιχμηρότητας του. Η λάμα διαθέτει μοναδική εμφάνιση και η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη ώστε τονίζεται η σφυρήλατη κατασκευή του μαχαιριού δίνοντας ένα μοναδικό εφέ και χαρακτήρα στο μαχαίρι. Τα "νερά" που σχηματίζονται επάνω στη λεπίδα είναι ξεχωριστά σε κάθε μαχαίρι, καθιστώντας το πραγματικά 100% μοναδικό.


Άνετη λαβή απο ξύλο μανόλιας
Το πρώτο μερος του μαχαιριού με το οποίο έρχεστε σε επαφή είναι η λαβή του. Η λαβή του συγκεκριμένου χειροποίητου μαχαιριού τιμάει την παράδοση της Ιαπωνικής κουζίνας και είναι κατασκευασμένη από ξύλο μανόλιας, ένα ξύλο σκληρό και ανθεκτικό τόσο στη συνεχή και σκληρη χρήση, όσο και στις επαφές του με τα τρόφιμα και τα υλικά της κουζίνας.  Το στρογγυλό σχήμα της λαβής κάνει τη χρήση του μαχαιριού άνετη και πρακτική από κάθε γωνία, δίνοντάς σας εργονομία αλλά και απόλυτο έλεγχο κατά τη χρήση. Η ξύλινη λαβή από μανόλια έχει λιτή εμφάνιση & ταιριάζει αρμονικά με το μέταλλο της λάμας και δένει μαζί της με ένα κολάρο απο αληθινό κέρας βούβαλου, ολοκληρώνοντας τη μοναδική εμφάνιση του μαχαιριού

Made In Japan

Η γιαπωνέζικη παράδοση στην κατασκευή μαχαιριών πηγαίνει πάρα πολλά χρόνια πίσω, αντλώντας στις τεχνικές που τελειοποίησαν την παρασκευή μαχαιριών σαμουράι. Σήμερα, η παράδοση παντρεύεται αρμονικά με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές δημιουργίας κραμμάτων μετάλλων και κατασκευής μαχαιριών. Ο Tojiro είναι ανάμεσα στους πέντε μεγαλύτερους γιαπωνέζους κατασκευαστές μαχαιριών μαγειρικής, και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική γιαπωνέζικη παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

  • Bάρος: 135 gr.
  • Σκληρότητα Rockwell: HRC 62±1
  • Πάχος ράχης στη βάση: 5 χιλ.
  • Συνολικό μήκος: 36 εκατ.
  • Ειδική συσκευασία δώρου

 

Το COOZINA σας προτείνει για τα συγκεκριμένα μαχαίρια να τα σκουπίζετε και να στεγνώνετε πάρα πολύ καλά μετά από κάθε χρήση, προκειμένου να αποφεύγεται οποιαδήποτε υγρασία. Για τον ίδιο λόγο καλό είναι όταν δεν το χρησιμοποιείτε να το τυλίγετε με μία εφημερίδα. Ο,τι μαχαίρι και να χρησιμοποείτε, κάποια στιγμή θα χρειαστεί ακόνισμα. Μαχαίρια από σκληρο ατσάλι (υψηλό Rockwell) όπως τα ιαπωνικά και ειδικά αν είναι ακονισμένα από τη μία πλευρα, συνίσταται να ακονίζονται αποκλειστικά με πέτρα ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό ακόνισμα προστατεύοντας ταυτόχρονα τη λάμα του μαχαιριού για να συνεχίσει να έχει την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND TOJIRO
ΣΥΛΛΟΓΗ HANDMADE PREMIUM ΜΑΧΑΙΡΙΑ BY TOJIRO
ΧΡΩΜΑ ΚΑΦΕ
ΤΥΠΟΣ ΣΕΦ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΑΤΣΑΛΙ, ΚΟΥΤΙ ΔΩΡΟΥ
ΥΛΙΚΟ ΛΑΜΑΣ AOGAMI
ΜΗΚΟΣ ΛΑΜΑΣ 21
ΥΛΙΚΟ ΛΑΒΗΣ ΞΥΛΟ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από δαμασκηνό ατσάλι Hammered Aogami με λαβή μανόλιας
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.