shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Αντλία με πώματα μπουκαλιού σετ 13 τμχ

Κωδικός COOZINA
623054
Κωδικός BRAND
178520
32,50 €

Κόστος Αποστολής

3,50€ για Αττική,
5,00€ για υπόλοιπη Ελλάδα

Εξαντλημένο
Αντλία με πώματα μπουκαλιού σετ 13 τμχ
Αντλία με πώματα μπουκαλιού σετ 13 τμχ

Το Gastro Vacuum Wine 13-Piece Set προορίζεται για επαγγελματική χρήση σε μπαρ κρασιών, εστιατόρια, κελάρια κρασιών και σε όλα τα μέρη όπου οι μεγάλες ποσότητες κρασιού είναι ανοιχτές καθημερινά. Τα πώματα φιαλών κενού αέρος διασφαλίζουν ότι ο κρασί που έχει ανοιχθεί θα διατηρήσει την ποιότητά του περισσότερο.

Πως λειτουργεί η αντλία με το κρασί?

Όταν το κρασί εκτίθεται στον αέρα - οξυγόνο μπαίνει μέσα και προκαλεί μια ανεπιθύμητη διαδικασία, η οποία μετατρέπει το αλκοόλ σε ακεταλδεΰδη. Αυτό προκαλεί στα λευκά κρασιά να χάσουν το ευχάριστο χρώμα τους και γίνονται καφετιά καθώς αρχίζουν να μυρίζουν αποξηραμένα φρούτα, ενώ τα ερυθρά κρασιά χάνουν το ζωντανό τους χρώμα. Η σφράγιση με την αντλία του κρασιού σας προστατεύει από την επαφή με το οξυγόνο και επιβραδύνει τη διαδικασία οξείδωσης, με αυτό τον τρόπο το άρωμα, η γεύση και το χρώμα διατηρούνται τέλεια για μερικές ημέρες, ακόμη και εβδομάδες, ανάλογα με το είδος του κρασιού.

Χρήση

Η συσκευασία περιλαμβάνει 12 πώματα και μια χειροκίνητη αντλία.
Όσον το δυνατόν συντομότερα μετά το άνοιγμα του κρασιού, τοποθετήστε το πώμα και εξαγάγετε τον αέρα χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη αντλία κενού αέρος. 2 ή 3 τραβήγματα θα πρέπει να είναι αρκετά, ανάλογα με το πόσο κρασί έχει μείνει. Τα πώματα κρασιού είναι κατάλληλα για χρήση στο ψυγείο και για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. Τα πώματα κενού αέρος είναι επίσης κατάλληλα για την αποθήκευση χυμών φρούτων, ωστόσο συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε τα πώματα για την αποθήκευση αεριούχων ποτών ή αφρωδών οίνων.


Τα πώματα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και ασφαλή για τα τρόφιμα υλικά χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Το λευκό μέρος είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS και το γκρι τμήμα είναι σιλικόνη.Το περίβλημα της αντλίας κατασκευάζεται από πλαστικό ABS ενώ η φλάτζα είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη.


Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND STATUS
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Αντλία με πώματα μπουκαλιού σετ 13 τμχ
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 49€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.