shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Ψησταριά Kάρβουνου μαύρη Original Kettle E-5710

Κωδικός COOZINA
461352
Κωδικός BRAND
14101004
295,99 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Συνήθως αποστέλλεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Αγορά με συσκευασία δώρου
Ψησταριά Kάρβουνου μαύρη Original Kettle E-5710 Ψησταριά Kάρβουνου μαύρη Original Kettle E-5710 Ψησταριά Kάρβουνου μαύρη Original Kettle E-5710 Ψησταριά Kάρβουνου μαύρη Original Kettle E-5710 Ψησταριά Kάρβουνου μαύρη Original Kettle E-5710 Weber® Original Kettle™
Ψησταριά Kάρβουνου μαύρη Original Kettle E-5710

Η Original Kettle της Weber είναι βασισμένη στο αυθεντικό σχέδιο του 1952, και αναβαθμισμένη με καινοτόμα στοιχεία όπως ο βαθύτερος συλλέκτης στάχτης, τα ψηλότερα πόδια και τα ενσωματωμένα άγκιστρα για τα αξεσουάρ. Αυτό το μοντέλο 57 εκ. είναι ιδανικό για περιορισμένους χώρους, κάνοντας το ψήσιμο ιδιαίτερα εύκολο.

Διαστάσεις:  Υ 107 x Π 65 x B 67

Διάσταση σχάρας: 57 cm

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Σώμα και καπάκι με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση, εύκολα στο καθάρισμα
  • Σχάρα ψησίματος διαμέτρου 57 εκ. με τριπλή επίστρωση
  • Σχάρα κάρβουνων από ατσάλι βαριάς χρήσης
  • Ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι
  • Μεταλλική σχάρα στην βάση της ψησταριάς
  • Με λαβές καπακιού και βάσης «παντός καιρού». Η λαβή της βάσης διαθέτει ενσωματωμένους γάντζους για τα εργαλεία ψησίματος
  • Άγκιστρο καπακιού
  • Βαθύς συλλέκτης στάχτης, ανθεκτικός στη σκουριά
  • Σύστημα καθαρισμού one-touch από για ευκολότερη απομάκρυνση της στάχτης
  • Ψηλότερα πόδια που φέρνουν το BBQ στο ιδανικό ύψος για ψήσιμο
  • Περιλαμβάνεται δοχείο μέτρησης μπρικετών
  • Ανοξείδωτοι αεραγωγοί αλουμινίου παρέχουν την ιδανική ροή αέρα
  • Δύο ρόδες παντός καιρού με νέο σχεδιασμό για βελτιωμένη φορητότητα


One-Touch System

Με λίγες μόνο κινήσεις λύνετε εύκολα και γρήγορα ένα από τα πιο ενοχλητικά θέματα του ψησίματος στα κάρβουνα. Με τo One-Touch όλη η στάχτη αδειάζει στον ειδικό δίσκο και κάνει τη συλλογή της παιχνίδι! Με τον ίδιο μοχλό διακόπτετε τη ροή του αέρα και του οξυγόνου στον κάδο όταν θέλετε να σβήσετε τη φωτιά.

 

Άμεσο και έμμεσο ψήσιμο
Με τη ψησταριά αυτή εκτός από το κλασικό άμεσο ψήσιμο με τα κάρβουνα ακριβώς κάτω από το φαγητό, μπορείτε ακόμα περισσότερο να ψήσετε και με τον έμμεσο τρόπο: τοποθετώντας τα κάρβουνα γύρω ή στο πλάι από το φαγητό και κλείνοντας το καπάκι, πετυχαίνετε ένα αποτέλεσμα που αφενός πλησιάζει στο ψήσιμο φούρνου αλλά προσθέτει τη γεύση, την υφή και την εμφάνιση που μόνο το γκριλ πετυχαίνει! Ιδιαίτερα χρήσιμο για κοτόπουλο, ψητά, ευαίσθητα φιλέτα ψαριών και γενικώς φαγητά που χρειάζονται πάνω από 25 λεπτά ψήσιμο.

 

Κάρβουνο όπως εύκολα και καθαρά
Ξεχάστε την ταλαιπωρία του ανάμματος: με το δοχείο εκκίνησης και τα προσανάμματα της Weber τα κάρβουνα έρχονται στη σωστή θερμοκρασία εύκολα και γρήγορα. Είτε χρησιμοποιήσετε τις μπρικέτες ανώτερης ποιότητας για εύκολο ξεκίνημα με έτοιμη θράκα σε 20 λεπτά, είτε εκείνες για μεγάλη διάρκεια, οι ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες τους θα κρατήσουν τα χέρια σας καθαρά από κάρβουνα. Πολύ καλή επιλογή είναι και το ξυλοκάρβουνο, μείγμα από κατεργασμένο ξύλο οξιάς, σημύδας και βελανιδιάς που χρειάζεται μόνο 15 λεπτά για να είναι έτοιμο για χρήση.

 

Αξεσουάρ για μια μοναδική εμπειρία
Για εσάς που το bbq αποτελεί αγαπημένη συνήθεια, τα εργαλεία ψησίματος και τα αξεσουάρ ψησταριάς της Weber θα σας ενθουσιάσουν. Προμηθευτείτε βούρτσες καθαρίσματος και κάλυμμα για την καλύτερη φροντίδα της ψησταριάς σας, τσιμπίδες και σπάτουλες, ειδικά ταψιά και σούβλες, και τόσα ακόμα είδη που θα βρείτε στο COOZINA.

 

Ποιότητα και εγγύηση Weber
Εμπιστευτείτε το Ν. 1 bbq στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, εμπιστευτείτε την Weber και γνωρίστε την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η πολύχρονη εμπειρία της μεταφράζεται στην καλύτερη δυνατή εμπειρία μπάρμπεκιου για όσους τυχερούς αποκτήσουν μια ψησταριά Weber.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND WEBER
ΣΥΛΛΟΓΗ COMPACT KETTLE BY WEBER
ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ
ΤΥΠΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ (cm2) 2.342,00
ΥΛΙΚΟ ΣΧΑΡΑΣ ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΧΑΡΑΣ (ΕΚ.) 57
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ψησταριά Kάρβουνου μαύρη Original Kettle E-5710
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.