shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Ψησταριά πέλλετ Pro 780

Κωδικός COOZINA
463119
Κωδικός BRAND
TFB78GLEC
1.399,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Συνήθως αποστέλλεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Αγορά με συσκευασία δώρου
Ψησταριά πελλέτ Pro 780 Ψησταριά πέλλετ Pro 780 Ψησταριά πέλλετ Pro 780 Ψησταριά πέλλετ Pro 780 Ψησταριά πέλλετ Pro 780 Ψησταριά πέλλετ Pro 780 Ψησταριά πέλλετ Pro 780 Ψησταριά πέλλετ Pro 780 Ψησταριά πέλλετ Pro 780 Ψησταριά πέλλετ Pro 780
Ψησταριά πελλέτ Pro 780

Η απλότητα χρήσης της ψησταριάς Traeger PRO 780 και του πίνακα ελέγχου, σας επιτρέπουν να εστιάσετε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό: το φαγητό και οι φίλοι !!! Το κουμπί τροφοδοσίας και το μοναδικό κουμπί ελέγχου θερμοκρασίας θα πάρουν τον έλεγχο της κατάστασης με τη δοσολογία του πέλλετ και τη διατήρηση της θερμοκρασίας που θέλετε να ρυθμίσετε. Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία από τους 75 έως του 260 βαθμούς κελσίου. Διατηρήστε τη λειτουργία "ζεστού", εξασφαλίζοντας ότι το φαγητό είναι "ζεστό από τη σχάρα" κάθε φορά που το τρώτε. Η προηγμένη λογική ψησίματος διατηρεί τη θερμοκρασία μαγειρέματος σε +/- 5 βαθμούς και ο αισθητήρας κρέατος σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις θερμοκρασίες χωρίς ποτέ να σηκώνετε το καπάκι.
Το μπάρμπεκιου της Traeger σας επιτρέπει να ξεφύγετε από τη σχάρα και να απολαύσετε το γεύμα .. ανάψτε το και ξεχάστε το και κερδίστε το καλύτερο αποτέλεσμα γεύσης από ποτέ!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σύστημα ελέγχου Pro D2
Σύστημα μεταδοσης D2
Σύστημα Tru Convection®    
Turbotemp®
Τεχνολογια wifιre®  

  •  Έλεγχος Μέσης Θερμοκρασίας    
  •  Προσαρμοσμένα Προγράμματα μαγειρέματος  

Λειτουργία συκράτησης θερμοκρασίας
Ενσωματωμένος αισθητήρας κρέατος
Γρήγορη εκκίνηση
Ρύθμιση θερμοκρασίας απο 75 – 260 ℃
extra σχάρα ψησίματος
Εξωτερικοί γάντζοι αποθηύκευσης της σχάρας
Σύστημα καθαρισμού του δοχείου πελλέτ
4 ρόδες για κάθε έδαφος με δυνατότητα κλειδώματος

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

36,000 BTUS  |  ΧΩΡΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 5032.25 CM2  

ΧΩΡΗΤΙΚ. ΠΕΛΛΕΤ: 8.16 KG

ΥΨΟΣ: 139.7 CM  |  ΜΗΚΟΣ: 121.9 CM  |  ΒΑΘΟΣ: 68.6 CM 

ΒΑΡΟΣ: 66.22 KG

*Turbotemp® : πιο γρήγορη προθέρμανση-ταχύτερη εκκήνηση της ψησταριάς ώστε να ψήνεται τα πάντα συντομότερα. Οι ακριβείς χρόνοι μαγειρέματος θα σας προσφέρουν πιο συνεπή αποτελέσματα.

*wifιre®  : Με την έξυπνη τεχνολογία Grillguide® το wifιre® θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε περισσότερο με τη δυνατότητα λήψης πάνω από 1000 συνταγές απευθείας στην ψησταριά σας και την βήμα-βήμα καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του κύκλου μαγειρέματος. Από την παρακολούθηση και την προσαρμογή της εσωτερικής θερμοκρασίας μέχρι την ενημέρωση για το πότε το φαγητό σας είναι έτοιμο η εφαρμογή wifιre σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το καλύτερο δυνατό γεύμα. Η καπνιστή γεύση του ξύλου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND TRAEGER
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ (cm2) 5.032,25
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ψησταριά πέλλετ Pro 780
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 49€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.