shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Ψησταριά υγραερίου Inox Weber Genesis II SP-435 GBS

Κωδικός COOZINA
461334
Κωδικός BRAND
62006175
2.569,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Εξαντλημένο
Ψησταριά υγραερίου Inox Weber Genesis II SP-435 GBS Ψησταριά υγραερίου Inox Weber Genesis II SP-435 GBS Ψησταριά υγραερίου Inox Weber Genesis II SP-435 GBS Ψησταριά υγραερίου Inox Weber Genesis II SP-435 GBS Weber Original Gas Cooking System Ψησταριά υγραερίου Inox Weber Genesis II SP-435 GBS
Ψησταριά υγραερίου Inox Weber Genesis II SP-435 GBS

Η ψησταριά Genesis II SP-435 GBS, είναι εύκολη στη χρήση και αποτελεσματική, κατασκευασμένη και σχεδιασμένη για να σας προσφέρει φανταστικά γεύματα, κάθε φορά. Διαθέτει τέσσερις ισχυρούς καυστήρες, που διανέμουν τη θερμότητα γρήγορα και αποτελεσματικά σε ολόκληρη την σχάρα. Ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, έρχεται να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές barbeque στον κήπο σας!

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Μαντεμένια Σχάρα
  • Ηλεκτρική ανάφλεξη
  • 4 καυστήρες
  • Σύστημα GBS
  • Σχάρα θέρμανσης Tuck-away
  • Σύστημα Flavorizer Bars
  • Θερμόμετρο στο καπάκι
  • Συμβατή με το θερμόμετρο iGrill3
  • Με αποθηκευτικο χώρο Sear Burner
  • Πλευρικη εστία υγραερίου
  • Επιφάνεια Ψησίματος: 86 x 48 εκ.
  • Εγγύηση έως 10 χρόνια
  • Διαστάσεις: Υ119 x Π165 x Β74

Gourmet BBQ System (GBS)
Ένα πρωτοποριακό σύστημα που δίνει νέα διάσταση στο ψήσιμο στο γκριλ. Με το GBS, το κέντρο της σχάρας αφαιρείται δίνοντας τη δυνατότητα να αντικατασταθεί από πλήθος κατάλληλων εξαρτημάτων ψησίματος, όπως η πέτρα για πίτσα, το τηγάνι γουόκ, η περιστρεφόμενη σούβλα και πολλά ακόμα. Οι δυνατότητες που σας προσφέρει το GBS είναι απεριόριστες και θα σας κατακτήσουν, γιατί όποιος ψήσει μια φορά με σύστημα, θα θέλει να απολαύσει όλη την ποικιλία αξεσουάρ GBS!

 

Σύστημα Flavorizer bars για τέλεια γεύση και άρωμα στα ψητά σας
Το σύστημα αυτό αποτελείται απο μπάρες αρωματισμού απο ατσάλι με εμαγιέ επίστρωση και συντελεί στη τελειοποίηση της γεύσης και στη προσθήκη της αίσθησης του "μαγειρεμένου στη σχάρα" φαγητού. Αυτό συμβαίνει γιατί υγρά, μαρινάδες και χυμοί από τα τρόφιμα που μαγειρεύονται αφού πέσουν στις μπαρες αρωματισμού, εξατμίζονται και απορροφώνται απο το φαγητό προσθέτοντας του ακόμα περισσότερη νοστιμιά!

 

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
Εξαιρετικά στέρεος σκελετός, τραπέζια από ανοξείδωτο ατσάλι, καπάκι με διπλά τοιχώματα και εμαγιέ πορσελάνινη επένδυση. Σχάρα κατασκευασμένη από χυτοσίδηρο που εξασφαλίζει φυσική αντικολλητική προστασία και κορυφαία αντοχή στο χρόνο. Η πορσελάνινη εμαγιέ επίστρωση προστατεύει τη σχάρα από διαβρώσεις και της δίνει ένα ξεχωριστά φινίρισμα. Οι τρεις καυστήρες είναι κατασκευασμένοι από ανοιξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα που διαρκεί για πολλά χρόνια.

Weber Cooking System
Η καρδιά κάθε ψησταριάς υγραερίου της Weber, το σύστημα που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και που προστατεύει από τις αναφλέξεις. Η ιδανική γωνία κλήσης κάθε μπάρας αρωματισμού, η ηλεκτρονική ανάφλεξη, οι σχάρες ψησίματος, κάθε λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη για να έχετε σε κάθε ψήσιμο το καλύτερο αποτέλεσμα.Δείτε το video.

 

Άμεσο και έμμεσο ψήσιμο
Με τη ψησταριά αυτή εκτός από το κλασικό άμεσο ψήσιμο με τη φωτιά ακριβώς κάτω από το φαγητό, μπορείτε ακόμα περισσότερο να ψήσετε και με τον έμμεσο τρόπο: κατευθύνοντας τη φωτιά στο πλάι από το φαγητό και κλείνοντας το καπάκι, πετυχαίνετε ένα αποτέλεσμα που αφενός πλησιάζει στο ψήσιμο φούρνου αλλά προσθέτει τη γεύση, την υφή και την εμφάνιση που μόνο το γκριλ πετυχαίνει! Ιδιαίτερα χρήσιμο για κοτόπουλο, ψητά, ευαίσθητα φιλέτα ψαριών και γενικώς φαγητά που χρειάζονται πάνω από 25 λεπτά ψήσιμο.

 

Αξεσουάρ για μια μοναδική εμπειρία
Για εσάς που το bbq αποτελεί αγαπημένη συνήθεια, τα εργαλεία ψησίματος και τα αξεσουάρ ψησταριάς της Weber θα σας ενθουσιάσουν. Προμηθευτείτε βούρτσες καθαρίσματος και κάλυμμα για την καλύτερη φροντίδα της ψησταριάς σας, τσιμπίδες και σπάτουλες, ειδικά ταψιά και σούβλες, και τόσα ακόμα είδη που θα βρείτε στο COOZINA.

 

Ποιότητα και εγγύηση Weber
Εμπιστευτείτε το Ν. 1 bbq στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, εμπιστευτείτε την Weber και γνωρίστε την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η πολύχρονη εμπειρία της μεταφράζεται στην καλύτερη δυνατή εμπειρία μπάρμπεκιου για όσους τυχερούς αποκτήσουν μια ψησταριά Weber.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND WEBER
ΧΡΩΜΑ INOX
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ, GBS, ΠΛΑΪΝΗ ΕΣTΙΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ 4
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ (cm2) 4.128,00
ΥΛΙΚΟ ΣΧΑΡΑΣ ΜΑΝΤΕΜΙ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ψησταριά υγραερίου Inox Weber Genesis II SP-435 GBS
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.