shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Ψησταριά υγραερίου LUGANO 570 G EVO

Κωδικός COOZINA
463215
Κωδικός BRAND
18.128.37
2.399,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Εξαντλημένο
Ψησταριά υγραερίου LUGANO 570 G EVO Ψησταριά υγραερίου LUGANO 570 G EVO Ψησταριά υγραερίου LUGANO 570 G EVO Ψησταριά υγραερίου LUGANO 570 G EVO Ψησταριά υγραερίου LUGANO 570 G EVO
Ψησταριά υγραερίου LUGANO 570 G EVO

Το νέο LUGANO 570 G Evo είναι μία ονειρεμένη πολυλειτουργική υπαίθρια κουζίνα. Συνδυάζει όλες τις γαστρονομικές επιλογές σε μια εντυπωσιακά όμορφη συσκευή: τα πλεονεκτήματα της ψησταριάς kettle OUTDOORCHEF, τις δεξιότητες ενός επαγγελματικού καυστήρα μποριζόλας και μια ισχυρή εστία μαγειρέματος. Δεν χρειάζεται να υπογραμμίσουμε την κορυφαία ποιότητα κατασκευής - τυπικά Ελβετική - και τις καλά μελετημένες τεχνικές και πρακτικές λεπτομέρειες. Το Lugano 570 G Evo κάνει γρήγορο, εύκολο και βολικό το μπάρμπεκιου, το μαγείρεμα και το ψήσιμο στο ανώτερο επίπεδο.
Αλλά αυτό δεν είναι όλα: το νέο Lugano 570 G Evo είναι επίσης εξοπλισμένο με τη νέα τεχνολογία Gourmet Burner (GBT) και το σύστημα ασφαλείας αερίου (GSS). Με συνεχή κλίμακα θερμοκρασιών 80 έως 360 βαθμούς, επιτυγχάνεται τόσο το μοντέρνο χαμηλό μαγείρεμα, όσο και το ψήσιμο τραγανής πίτσα. Και στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

  • Δύο Καυστήρες ανοξείδωτοι τεχνολογίας GBT
  • Ρύθμιση θερμοκρασίας από 80-360 °C
  • Καυστήρας μπριζόλας ανοξείδωτος
  • Εστία μαγειρέματος με βάση για Wok
  • Extra Μαντεμένια Σχάραδιαμάντι
  • Σχάρα με σμάλτο πορσελάνης, αντικ/τική
  • Σύστημα Φωτισμού στους διακόπτες-Το SLS ενεργοποιείται μόλις ανοίξει η βαλβίδα. Ο αισθητήρας φωτός ρυθμίζει αυτόματα την ένταση των λυχνιών LED ώστε να ταιριάζει με την φωτεινότητα του περιβάλλοντος
  • Ηλεκτρική ανάφλεξη
  • Σύστημα χοάνης EasyFlip
  • Άμεσο & έμμεσο ψήσιμο
  • Συμπεριλαμβάνεται Δίσκος Κοπής Lugano
  • Μεγάλο συρτάρι με χώρο αποθήκευσης

Περιστρεφόμενη χοάνη Easy-Flip για άμεσο και έμμεσο ψήσιμο


Το σύστημα Easy-Flip δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ άμεσου και έμμεσου ψησίματος σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα για τις αναφλέξεις και τις δυσάρεστες εκπομπές καπνού. Έτσι επιλέγετε τη συμπύκνωση ή την κυκλοφορία θερμότητας έχοντας 2 barbecues, σε 1! Μία απλή κίνηση είναι αυτή που χρειάζεται για να αλλάξετε από άμεσο σε έμμεσο ψήσιμο : απλά αναποδογυρίστε τη χοάνη Easy Flip.
 


Επιλέγουμε σφαιρικές ψησταριές υγραερίου!
Λόγω του αποτελεσματικού σχεδιασμού τους σε σχήμα βραστήρα επιτρέπεται η τέλεια κυκλοφορία θερμότητας. Το κυκλικό σχήμα του barbecue εξασφαλίζει ομοιόμορφα μαγειρεμένο φαγητό & η υγρασία που παράγεται με την καύση υγραερίου επιτρέπει στο κρέας, τα ψάρια κλπ. να παραμένουν ζουμερά ενω το ψωμί & η πίτσα γίνονται πιό τραγανά.

 




Άμεσο & Έμμεσο ψήσιμο

Με το μοναδικό σύστημα της Outdoorchef έχετε 2 barbecue, σε 1. Επιλέγοντας έμμεσο ψήσιμο η θερμότητα κυκλοφορεί γύρω από το φαγητό που μαγειρεύεται. Το κλειστό καπάκι μετάτρεπει το barbecue σε φούρνο. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για το μαγείρεμα μεγάλων κομματιών κρέατος σε χαμηλές θερμοκρασίες, για το ήπιο μαγείρεμα ψαριών ή για να φτιάξετε τραγανές πίτσες. Χρησιμοποιώντας άμεσο ψήσιμο, το φαγητό που ψήνετε τοποθετείται ακριβώς πάνω απο την πηγή θερμότητας Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για να ψήνετε όλα τα είδη κρέατος σε μικρά κομμάτια. Η υψηλή θερμοκρασία δημιουργεί μία ωράια θωράκιση και να τέλειο μοτίβο για να έχετε πάντα μία ζουμερή μπριζόλα!









Αξεσουάρ για μια μοναδική εμπειρία

Για εσάς που το bbq αποτελεί αγαπημένη συνήθεια, τα εργαλεία ψησίματος και τα αξεσουάρ ψησταριάς της Outdoorchef θα σας ενθουσιάσουν. Προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε για την καλύτερη φροντίδα της ψησταριάς σας, τσιμπίδες και σπάτουλες, ειδικά ταψιά και σούβλες, και τόσα ακόμα είδη που θα βρείτε στο COOZINA.


Tο barbecue είναι...Outdoorchef!
Με την ολοκληρωμένη πλέον γκάμα ψησταριών υγραερίου, κάρβουνου και ρεύματος, η OUTDOORCHEF έχει αποκτήσει ένα μεγάλο μέρος των πωλήσεων της παγκόσμιας αγοράς. Οδηγούμενοι από την αυξανόμενη υστεροφημία της εταιρίας, οι μηχανικοί της OUTDOORCHEF επιδιώκουν έναν και μόνο στόχο : τη συνεχή ανάπτυξη της μπάρμπεκιου κουλτούρας με πάθος και ενθουσιασμό για καινοτομία.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Σχάρα: 54 cm 
  • Καυστήρας μπριζόλας: 31 x 27 cm / 5.6kW
  • Εστία μαγειρέματος: 3.2kW
  • Διαστάσεις (σε cm): Υ 112 x Π 162 / 121 x Β 71
  • Απόδοση Καυστήρων (kw) :18.5
ΕΓΓΥΗΣΗ

Καυστήρας: 3 έτη για διάβρωση ή καύση

Κάδος & Καπάκι: 3 έτη για διάβρωση ή καύση

Υπόλοιπα Μέρη: 2 έτη

Bonus*: 2 επιπλέον έτη εγγύηση για τον καυστήρα, τον κάδο & το καπάκι.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND OUTDOORCHEF
ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ
ΤΥΠΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΪΝΗ ΕΣTΙΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ 4
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ (cm2) 3.126,00
ΥΛΙΚΟ ΣΧΑΡΑΣ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ, ΜΑΝΤΕΜΙ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΧΑΡΑΣ (ΕΚ.) 54
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ψησταριά υγραερίου LUGANO 570 G EVO
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 49€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.