shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340

Κωδικός COOZINA
801280
Κωδικός BRAND
g-gr-34
209,50 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Συνήθως αποστέλλεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Αγορά με συσκευασία δώρου
Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340 Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340 Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340 Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340 Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340 Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340 Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340 The Award winning lotus grill BBQ
Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340


Η καινοτομία στο ψήσιμο με κάρβουνα!

Η LotusGrill σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε το ψήσιμο στα κάρβουνα, χωρίς τα συνηθισμένα προβλήματα που συνοδεύουν την αγαπημένη εμπειρία ψησίματος.

- Εξαιρετικά ασφαλής: τα κάρβουνα τοποθετούνται σε ειδικά προστατευμένο δοχείο στο εσωτερικό της ψησταριάς. Δημιουργούν ελάχιστο καπνό και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ψησταριά πραγματικά όπου θέλετε.

- Απλή και γρήγορη στη χρήση, χάρη στον ενσωματωμένο ανεμιστήρα που διαθέτει: ρυθμίστε την ένταση της φωτιάς με ένα διακόπτη και σε λίγα μόνο λεπτά απολαύστε τα ψητά σας!

- Εύκολη στο καθάρισμα: ο εσωτερικός κάδος πλένεται στο πλυντήριο πιάτων και τα λίπη συλλέγονται στο εσωτερικό μπωλ.

- Ανετη μεταφορά και αποθήκευση χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και τη τσάντα μεταφοράς σας που σας δίνεται δώρο

- Υψηλή αισθητική με design βραβευμένο με το International Barbecue Award και το Design Plus Award.


Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας λειτουργεί με μπαταρία και τροφοδοτεί συνεχώς το κάρβουνο με αέρα. Ετσι, το LotusGrill είναι έτοιμο για χρήση σε 3 έως 4 λεπτά. Όσο περισσότερος αέρας παρέχεται, τόσο περισσότερο καίνε τα κάρβουνα. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από σπινθήρες ή απο το να πεταχτεί κάποιο καρβουνο, καθώς τα κάρβουνα είναι τοποθετημένα σε κλειστό δοχείο στο εσωτερικό μπώλ του LotusGrill. Το δοχείο κάρβουνων με το καπάκι του βρίσκεται ακριβώς στη μέση του εσωτερικού μπώλ. Χωράει 250 γραμμάρια άνθρακα και μπορεί να αναφλεγεί με το πρότυπο προσάναμμα από gel. Ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο κάρβουνο, το Grill Lotus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 40 έως 90 λεπτά.

Το εξωτερικό κύπελλο είναι κατασκευασμένο με επικάλυψη από χάλυβα σε σκόνη που ποτέ δεν ζεσταίνεται κατά τη χρήση. Δύο κλείστρα σύνδεουν την σχάρα, εξωτερικό και εσωτερικό μπώλ και το δοχείο κάρβουνων για να σχηματίσουν μια ενιαία και ασφαλή μονάδα. Το Grill Lotus είναι ένα μοναδικό επιτραπεζιο γκρίλ. Ακόμα κι αν αναποδογυρίσει, τα κάρβουνα δέν μπορούν να χυθούν από το δοχείο τους.

Με την κατασκευή διπλού τοιχώματος, η LotusGrill κρατά τη θερμότητα στο εσωτερικό μπώλ. Τα λίπη συλλέγονται από το φαγητό σας στο εσωτερικό του μπώλ. Τα λίπη δεν φτάνουν στα κάρβουνα και δεν παράγονται φλόγες . Με τη LotusGrill μπορείτε να έχετε τελικά ένα μπάρμπεκιου όποτε θέλετε. Είναι εύκολο να συναρμολογηθεί, εύκολο στη χρήση και εύκολο να καθαριστεί.

Η σχάρα έχει διάμετρο 32 εκατοστά και μπορεί να χωρέσει μερίδες για μέχρι 5 άτομα.

Η σχάρα & το εσωτερικό μπώλ του Grill Lotus είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

- Βάρος 3,7 κιλά
- ’νω διαμέτρος 35 εκατ.
- Κάτω διαμέτρος 26 εκατ.
- Ύψος 23,4 εκατ.
- Σχάρα διαμέτρου 32 εκατ.
- Η σχάρα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα
- Εσωτερικό μπώλ από ανοξείδωτο χάλυβα
- Δοχείο κάρβουνων από ανοξείδωτο χάλυβα
- Κουμπώματα από ανοξείδωτο χάλυβα
- Με δώρο τσάντα μεταφοράς και 4 μπαταρίες AA
- Περιλαμβάνει εγχειρίδιο βιβλίο
- Συσκευασία δώρου

Μια ποικιλία από προαιρετικά, ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ ολοκληρώνουν την εμπειρία μπάρμπεκιου:

Καπάκι με ασφάλες see-through γυάλινο καπάκι, ρυθμιζόμενο σχισμές εξαερισμού και ενσωματωμένο θερμόμετρο. Το καπάκι είναι ιδανικό για το ψήσιμο, διατηρεί τη θερμότητα και προσφέρει ψήσιμο και μπάρμπεκιου χαμηλής θερμοκρασίας.

Πέτρα ψησίματος πίτσας που σε συνδυασμό με το ειδικό καπάκι μετατρέπει τη LotusGrill στο πιο ευέλικτο φούρνο πίτσας του κόσμου. Μέσα από το γυάλινο καπάκι πάντα μπορεί κανείς να ελέγξει, αν η πίτσα είναι έτοιμη.

Τέλος πακέτα κάρβουνων, προσάναμμα τζελ, βούρτσες και λαβίδες μπάρμπεκιου στο χρώμα της ψησταριάς έρχονται να ολοκληρώσουν την έννοια LotusGrill.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND LOTUS GRILL
ΣΥΛΛΟΓΗ G340
ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ
ΤΥΠΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ (cm2) 804,00
ΥΛΙΚΟ ΣΧΑΡΑΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΧΑΡΑΣ (ΕΚ.) 32
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια πράσινη G340
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.