shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel

Κωδικός COOZINA
463214
Κωδικός BRAND
18.128.33
1.049,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Εξαντλημένο
Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel OUTDOORCHEF Arosa 570 G Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel
Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel

Η OUTDOORCHEF επαναπροσδιορίζει το μπάρμπεκιου με το AROSA 570 G. Εκτός από ένα μοντέρνο μινιμαλιστικό σχέδιο, η OUTDOORCHEF παρουσιάζει για πρώτη φορά την ειδικά αναπτυγμένη Gourmet Burner Technology (GBT) και το νέο σύστημα ασφαλείας αερίου (GSS) για το Arosa 570 G Grey Steel. Με συνεχή κλίμακα θερμοκρασιών 80 έως 360 βαθμούς, επιτυγχάνεται τόσο το μοντέρνο χαμηλό μαγείρεμα, όσο και το ψήσιμο τραγανής πίτσα.

Αυτό το μπάρμπεκιου είναι ιδανικό για μοντέρνα αργοψημένα πιάτα όπως ολόκληρα κομμάτια από βοδινό και χοιρινό κρέας που μαγειρεύονται τέλεια σε θερμοκρασίες μεταξύ 100 και 130 βαθμών. Το ψήσιμο, το μαγείρεμα και το φούρνισμα έως και 360 βαθμούς δεν αποτελεί πρόβλημα. Η περιστροφή της χοάνης στη θέση του ηφαιστείου σας επιτρέπει να εργάζεστε με συγκεντρωμένη άμεση θερμότητα έως και 500 βαθμούς - ιδανική για αξεσουάρ OUTDOORCHEF, όπως η μαντεμένια πλάκα ή το barbecue wok.

Εκτός από την τεχνολογία αιχμής, η ασφάλεια είναι ένα άλλο σημαντικό ζήτημα - και το πρωτοποριακό σύστημα ασφάλειας αερίου (GSS) κάνει ακόμη πιο ασφαλές το barbecuing με αέριο. Αναπτύχθηκε από την OUTDOORCHEF, το Flame Guard προστατεύει ιδανικά τους αναμένους καυστήρες από τις καιρικές επιρροές, επιτρέποντάς σας να μαγειρεύετε εύκολα σε χαμηλές θερμοκρασίες από 80 βαθμούς, ακόμη και σε ημέρες με ισχυρό άνεμο. Εάν ο καυστήρας σβήσει με τη ριπή ανέμου, το Flame Guard διασφαλίζει ότι το σύστημα καυστήρα ανανεώνεται αυτόματα κάθε φορά. Αυτό αποτρέπει τη διαφυγή αερίου που θα μπορούσε να συσσωρευτεί και να αναφλεγεί τυχαία αργότερα. Το φωτιστικό ασφαλείας που είναι ενσωματωμένο στον πίνακα ελέγχου αντιπροσωπεύει την δοκιμασμένη ασφάλεια OUTDOORCHEF: Ο χρήστης μπορεί να δει με μια ματιά αν η βαλβίδα είναι ανοιχτή ή κλειστή.

Το Arosa 570 G Tex προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αλλαγής του υφασμάτινου καλύμματος της ψησταριάς ανάλογα με τη διάθεση και τη προτίμηση σας - μια απόλυτη καινοτομία στην αγορά. Πρόσθετα υφασμάτινα καλύμματα διατίθενται ξεχωριστά ως αξεσουάρ κατόπιν παραγγελίας.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Δώρο μαντεμένια σχάρα διαμάντι
  • Δύο Καυστήρες ανοξείδωτοι τεχνολογίας GBT
  • Ρύθμιση θερμοκρασίας από 80-360 βαθμούς κελσίου
  • Σύστημα Φωτισμού στους διακόπτες.
  • Ηλεκτρική Ανάφλεξη
  • Σύστημα Χοάνης EASY FLIP
  • Άμεσο και έμμεσο ψήσιμο
  • Σχάρα με σμάλτο πορσελάνης, αντικολλητική
  • Ανθεκτικό ύφασμα με δυνατότητα αλλαγής
  • Βάση αποθήκευσης φιάλης και πλαϊνό ράφι
  • 2 ρόδες για ευκολότερη μεταφορά,
    Προφίλ με επικάλυψη από καουτσούκ γιαεύκολη μεταφορά

     

           Πτυσσόμενο πλευρικό ράφι στα δεξιά: 
            -Με μηχανισμό ασφάλισης για εύκολη μεταφορά
            -Με τις θήκες εργαλείω
                                                    




Περιστρεφόμενη χοάνη Easy-Flip για άμεσο και έμμεσο ψήσιμο


Το σύστημα Easy-Flip δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ άμεσου και έμμεσου ψησίματος σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα για τις αναφλέξεις και τις δυσάρεστες εκπομπές καπνού. Έτσι επιλέγετε τη συμπύκνωση ή την κυκλοφορία θερμότητας έχοντας 2 barbecues, σε 1! Μία απλή κίνηση είναι αυτή που χρειάζεται για να αλλάξετε από άμεσο σε έμμεσο ψήσιμο : απλά αναποδογυρίστε τη χοάνη Easy Flip.
 


Επιλέγουμε σφαιρικές ψησταριές υγραερίου!
Λόγω του αποτελεσματικού σχεδιασμού τους σε σχήμα βραστήρα επιτρέπεται η τέλεια κυκλοφορία θερμότητας. Το κυκλικό σχήμα του barbecue εξασφαλίζει ομοιόμορφα μαγειρεμένο φαγητό & η υγρασία που παράγεται με την καύση υγραερίου επιτρέπει στο κρέας, τα ψάρια κλπ. να παραμένουν ζουμερά ενω το ψωμί & η πίτσα γίνονται πιό τραγανά.

 




Άμεσο & Έμμεσο ψήσιμο

Με το μοναδικό σύστημα της Outdoorchef έχετε 2 barbecue, σε 1. Επιλέγοντας έμμεσο ψήσιμο η θερμότητα κυκλοφορεί γύρω από το φαγητό που μαγειρεύεται. Το κλειστό καπάκι μετάτρεπει το barbecue σε φούρνο. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για το μαγείρεμα μεγάλων κομματιών κρέατος σε χαμηλές θερμοκρασίες, για το ήπιο μαγείρεμα ψαριών ή για να φτιάξετε τραγανές πίτσες. Χρησιμοποιώντας άμεσο ψήσιμο, το φαγητό που ψήνετε τοποθετείται ακριβώς πάνω απο την πηγή θερμότητας Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για να ψήνετε όλα τα είδη κρέατος σε μικρά κομμάτια. Η υψηλή θερμοκρασία δημιουργεί μία ωράια θωράκιση και να τέλειο μοτίβο για να έχετε πάντα μία ζουμερή μπριζόλα!









Αξεσουάρ για μια μοναδική εμπειρία

Για εσάς που το bbq αποτελεί αγαπημένη συνήθεια, τα εργαλεία ψησίματος και τα αξεσουάρ ψησταριάς της Outdoorchef θα σας ενθουσιάσουν. Προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε για την καλύτερη φροντίδα της ψησταριάς σας, τσιμπίδες και σπάτουλες, ειδικά ταψιά και σούβλες, και τόσα ακόμα είδη που θα βρείτε στο COOZINA.


Tο barbecue είναι...Outdoorchef!
Με την ολοκληρωμένη πλέον γκάμα ψησταριών υγραερίου, κάρβουνου και ρεύματος, η OUTDOORCHEF έχει αποκτήσει ένα μεγάλο μέρος των πωλήσεων της παγκόσμιας αγοράς. Οδηγούμενοι από την αυξανόμενη υστεροφημία της εταιρίας, οι μηχανικοί της OUTDOORCHEF επιδιώκουν έναν και μόνο στόχο : τη συνεχή ανάπτυξη της μπάρμπεκιου κουλτούρας με πάθος και ενθουσιασμό για καινοτομία.

 

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Διάμετρος σχάρας ψησίματος: 54 εκατ.
  • Καυστήρας 9.7 kW
  • Διαστάσεις (Π x M x Y): 67 x 97 x  106 εκατ.
  • Υλικό Σχάρας : Μέταλλο με επισμάλτωση πορσελάνης

Καυστήρας: 3 έτη για διάβρωση ή καύση

Κάδος & Καπάκι: 3 έτη για διάβρωση ή καύση

Υπόλοιπα Μέρη: 2 έτη

Bonus*: 2 επιπλέον έτη εγγύηση για τον καυστήρα, τον κάδο & το καπάκι

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND OUTDOORCHEF
ΧΡΩΜΑ ΓΚΡΙ
ΤΥΠΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ 2
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ (cm2) 2.289,00
ΥΛΙΚΟ ΣΧΑΡΑΣ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΧΑΡΑΣ (ΕΚ.) 54
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ψησταριά υγραερίου γκρι με 2 GBT ανοξείδωτους καυστήρες AROSA 570 G Steel
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 49€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.