shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Ψησταριά υγραερίου με βάση μαύρη LEON 570 G

Κωδικός COOZINA
463006
Κωδικός BRAND
18.127.71
599,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Εξαντλημένο
Ψησταριά υγραερίου με βάση μαύρη LEON 570 G Ψησταριά υγραερίου με βάση μαύρη LEON 570 G Ψησταριά υγραερίου με βάση μαύρη LEON 570 G OUTDOORCHEF - GAS BARBECUE CHECK (English) OUTDOORCHEF - TO HEAT THE GAS KETTLE BARBECUE (English) OUTDOORCHEF BRANDVIDEO ENGLISH Ψησταριά υγραερίου με βάση μαύρη LEON 570 G
Ψησταριά υγραερίου με βάση μαύρη LEON 570 G

Η σειρά U-Line απο την OUTDOORCHEF είναι κατασκευασμένη για να προσφέρει barbecue απόλαυση. Με τη μοντέρνα εμφάνιση και την υψηλή απόδοση, αυτές οι συμπαγείς ψησταριές είναι ειδικά σχεδιασμένες για τον αστικό τρόπο ζωής

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Ανοξείδωτη σχάρα ψησίματος με επισμάλτωση πορσελάνης για αντικολλητική προστασία
  • Περιστρεφόμενη χοάνη Easy-Flip για άμεσο και έμμεσο ψήσιμο
  • Σύστημα 1 καυστήρα με πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη
  • Ενσωματωμένο θερμόμετρο & αρθρωτή βάση στήριξης για το καπάκι
  • Extra μαντεμένια σχάρα διαμάντι
     

Σχάρα ψησίματος με επισμάλτωση πορσελάνης
Η μοναδική ψησταριά LEON 570 G απο τη σειρά U-Line της Outdoorchef διαθέτει μία μοναδική επισμαλτωμένη σχάρα η οποία σας προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή & αντικολλητική προστασία κατά τη διάρκεια του ψησίματος αλλά και ευκολία στον καθαρισμό της αγαπημένης σας ψησταριάς!

 

Περιστρεφόμενη χοάνη Easy-Flip για άμεσο και έμμεσο ψήσιμο
Το σύστημα Easy-Flip δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ άμεσου και έμμεσου ψησίματος σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα για τις αναφλέξεις και τις δυσάρεστες εκπομπές καπνού. Έτσι επιλέγετε τη συμπύκνωση ή την κυκλοφορία θερμότητας έχοντας 2 barbecues, σε 1! Μία απλή κίνηση είναι αυτή που χρειάζεται για να αλλάξετε από άμεσο σε έμμεσο ψήσιμο : απλά αναποδογυρίστε τη χοάνη Easy Flip.
 


Επιλέγουμε σφαιρικές ψησταριές υγραερίου!
Λόγω του αποτελεσματικού σχεδιασμού τους σε σχήμα βραστήρα επιτρέπεται η τέλεια κυκλοφορία θερμότητας. Το κυκλικό σχήμα του barbecue εξασφαλίζει ομοιόμορφα μαγειρεμένο φαγητό & η υγρασία που παράγεται με την καύση υγραερίου επιτρέπει στο κρέας, τα ψάρια κλπ. να παραμένουν ζουμερά ενω το ψωμί & η πίτσα γίνονται πιό τραγανά.

 




Άμεσο & Έμμεσο ψήσιμο

Με το μοναδικό σύστημα της Outdoorchef έχετε 2 barbecue, σε 1. Επιλέγοντας έμμεσο ψήσιμο η θερμότητα κυκλοφορεί γύρω από το φαγητό που μαγειρεύεται. Το κλειστό καπάκι μετάτρεπει το barbecue σε φούρνο. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για το μαγείρεμα μεγάλων κομματιών κρέατος σε χαμηλές θερμοκρασίες, για το ήπιο μαγείρεμα ψαριών ή για να φτιάξετε τραγανές πίτσες. Χρησιμοποιώντας άμεσο ψήσιμο, το φαγητό που ψήνετε τοποθετείται ακριβώς πάνω απο την πηγή θερμότητας Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για να ψήνετε όλα τα είδη κρέατος σε μικρά κομμάτια. Η υψηλή θερμοκρασία δημιουργεί μία ωράια θωράκιση και να τέλειο μοτίβο για να έχετε πάντα μία ζουμερή μπριζόλα!







Αξεσουάρ για μια μοναδική εμπειρία

Για εσάς που το bbq αποτελεί αγαπημένη συνήθεια, τα εργαλεία ψησίματος και τα αξεσουάρ ψησταριάς της Outdoorchef θα σας ενθουσιάσουν. Προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε για την καλύτερη φροντίδα της ψησταριάς σας, τσιμπίδες και σπάτουλες, ειδικά ταψιά και σούβλες, και τόσα ακόμα είδη που θα βρείτε στο COOZINA.


Tο barbecue είναι...Outdoorchef!
Με την ολοκληρωμένη πλέον γκάμα ψησταριών υγραερίου, κάρβουνου και ρεύματος, η OUTDOORCHEF έχει αποκτήσει ένα μεγάλο μέρος των πωλήσεων της παγκόσμιας αγοράς. Οδηγούμενοι από την αυξανόμενη υστεροφημία της εταιρίας, οι μηχανικοί της OUTDOORCHEF επιδιώκουν έναν και μόνο στόχο : τη συνεχή ανάπτυξη της μπάρμπεκιου κουλτούρας με πάθος και ενθουσιασμό για καινοτομία.

 

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Διάμετρος σχάρας ψησίματος: 54 εκατ.
  • Καυστήρας 8.5 kW
  • Κατανάλωση καυστήρα 612 g/h
  • Κάδος και καπάκι με επισμάλτωση πορσελάνης για μεγαλύτερη αντοχή
  • Μεταλλική βάση αποθήκευσης και θέση για εργαλεία
  • Δυνατότητα τοποθέτησης στο κάτω ράφι φιάλης υγραερίου (< 8 kg)
  • 2 ρόδες με πέλμα απο καουτσούκ
  • Ύψος εργασίας: 88 εκατ.
  • Διαστάσεις (Π x M x Y): 65 x 80 x  115 εκατ.

Δείτε το βίντεο για τον έλεγχο της ψησταριάς υγραερίου Outdoorchef:

Δείτε το βίντεο για την προθέρμανση της ψησταριάς υγραερίου Outdoorchef:

Δείτε το βίντεο για τις ψησταριές Outdoorchef!

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND OUTDOORCHEF
ΣΥΛΛΟΓΗ U-LINE BY OUTDOORCHEF
ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ
ΤΥΠΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ 1
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ (cm2) 2.289,06
ΥΛΙΚΟ ΣΧΑΡΑΣ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΜΕΝΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΧΑΡΑΣ (ΕΚ.) 54
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ψησταριά υγραερίου με βάση μαύρη LEON 570 G
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 49€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.