shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 69€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Ψωμί & Αλάτι - The Cookbook Γιάννης Λουκάκος

Κωδικός COOZINA
136005
Κωδικός BRAND
978-960-496-101-6
Κανονική Τιμή 25,00 € Ειδική Τιμή 22,50 €

Κόστος Αποστολής

3,50€ για Αττική,
5,00€ για υπόλοιπη Ελλάδα

Το προϊόν προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο
Ψωμί & Αλάτι - The Cookbook Γιάννης Λουκάκος
Ψωμί & Αλάτι - The Cookbook Γιάννης Λουκάκος
Στο εξαιρετικής αισθητικής αυτό βιβλίο, ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό, αλλά και τη λειτουργία και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου Ψωμί & Αλάτι, στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. Προερχόμενος από το χώρο της «υψηλής γαστρονομίας», ο συγγραφέας έχει εισπράξει ενθουσιώδη σχόλια για την τολμηρή και έξυπνη κίνησή του, να δημιουργήσει ένα εστιατόριο που απογυμνώνει το φαγητό από τις περιττές γαστρονομικές θεατρικότητες και τις πομπώδεις παρουσιάσεις, αποδεικνύοντας πως το καλό φαγητό δεν είναι προνόμιο μόνο των ακριβών εστιατορίων. Το Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook παρουσιάζει περισσότερα από 50 πιάτα και πάνω από 120 συνταγές με τρόπο απλό και κατανοητό ώστε να καθοδηγεί απόλυτα τον αναγνώστη, αποδεσμεύοντάς τον ταυτόχρονα από την «τυφλή» αναπαραγωγή των πιάτων και ενθαρρύνοντάς τον να χρησιμοποιήσει τη δική του κρίση και έμπνευση. Με βάση τις συμβουλές για βασικές τεχνικές που θα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου, καθώς και τις οδηγίες για την παρασκευή των συνταγών, ο σεφ σάς προσκαλεί να δημιουργήσετε πιάτα που μπορούν να καλύψουν τόσο τις ανάγκες σας για το καθημερινό τραπέζι όσο και για μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίσταση.

Ένα χρηστικό βιβλίο για όλους όσοι αγαπούν τη μαγειρική, με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Γιάννη Λουκάκου.

224 σελίδες

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΚΟΣ γεννήθηκε στις ΗΠΑ στις 19/11/1973. Μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ τελειώνοντας το λύκειο το 1991 επέστρεψε στις ΗΠΑ για σπουδές. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Pennsylvania State University, όπου αποφοίτησε το 1996. ’ρχισε να εργάζεται σε εστιατόρια κατά τη διάρκεια της φοίτησής του, αρχικά για χαρτζιλίκι αλλά και για να ασκεί το αγαπημένο του χόμπι, τη μαγειρική. Αποδείχθηκε ότι η μαγειρική για τον Γιάννη ήταν κάτι πολύ παραπάνω από χόμπι και έτσι αποφάσισε να την ακολουθήσει επαγγελματικά.

Το 1997 ξεκίνησε σπουδές στο Culinary Institute of America (CIA), μία από τις καλύτερες σχολές μαγειρικής στον κόσμο. Οι σπουδές μαζί με την πεντάμηνη πρακτική άσκηση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Φοίνιξ της Αριζόνα διήρκεσαν δύο έτη.

Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο «Waldorf Astoria» και στο εστιατόριο «Park Avenue Cafe». Η εμπειρία του στην εστιατορική σκηνή της Νέας Υόρκης υπήρξε καθοριστική για την εξέλιξη της πορείας του στο χώρο.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, το 2000, εργάστηκε στο «Boschetto», αρχικά ως sous chef ενώ αργότερα ανέλαβε για μικρό χρονικό διάστημα την ηγεσία της κουζίνας ως σεφ. To 2004 ξεκίνησε να εργάζεται στον Όμιλο Yes Hotels & Restaurants («Semiramis», «Twentyone», «Periscope»), στη θέση του Executive Chef της εταιρείας. Μέσα από αυτήν τη θέση κατάφερε να δημιουργήσει το προσωπικό του στυλ στη μαγειρική για το οποίο αναδείχτηκε και έλαβε το βραβείο Gourmet της Ελευθεροτυπίας το 2006 και το 2007.

Ακολουθώντας το όραμά του για ένα δικό του εστιατόριο αποχώρησε από τα ξενοδοχεία τον Ιούλιο του 2008 και άρχισε να ψάχνει για χώρο στην περιοχή του Χαλανδρίου. To άνοιγμα του «Ψωμί & Αλάτι» στις 2 Απριλίου 2009, αποτελεί, μέχρι στιγμής, την πραγμάτωση ενός από τους σημαντικότερους επαγγελματικούς του στόχους.
Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND NONAME
ΤΥΠΟΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΣΕΦ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ψωμί & Αλάτι - The Cookbook Γιάννης Λουκάκος
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας είτε σε 1 επιπλέον ημέρα για την Αττική και τις πρωτεύουσες Νομών, είτε μέσα σε 2 επιπλέον ημέρες σε διαφορετική περίπτωση. Στα νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να χρειαστεί μία επιπλέον ημέρα για την παραλαβή της παραγγελίας.
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Σχετικές Κατηγορίες

Εύκολες συνταγές με τυριά
Εύκολες συνταγές με τυριά Αλέξανδρος Παπανδρέου
Κανονική Τιμή 16,60 € Ειδική Τιμή 14,90 €
Η τέχνη της πίτας (νέα έκδοση)
Η τέχνη της πίτας (νέα έκδοση) Σούλα Γηραλέα
Κανονική Τιμή 14,70 € Ειδική Τιμή 13,23 €
Μη Διαθέσιμο
Τάρτες
Τάρτες Φάρροου, Τζόαννα
Κανονική Τιμή 21,20 € Ειδική Τιμή 19,10 €
Μεζέδες
Μεζέδες Σάλαμαν, Ρένα
Κανονική Τιμή 15,90 € Ειδική Τιμή 14,30 €
Πάθος για τυρί
Πάθος για τυρί Γκάιλερ Πολ
Κανονική Τιμή 24,58 € Ειδική Τιμή 22,10 €
Ρένα της Φτελιάς, Πίτες και τάρτες
Ρένα της Φτελιάς, Πίτες και τάρτες Τόγια Ειρήνη
Κανονική Τιμή 26,63 € Ειδική Τιμή 24,00 €
Η οθωμανική μαγειρική
Η οθωμανική μαγειρική Mαριάννα Γερασίμου
Κανονική Τιμή 28,00 € Ειδική Τιμή 25,20 €
Copyright © 2018 www.coozina.gr - All rights reserved. Developed by Netsteps