shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Μποτάκι σεφ αδιάβροχο αντιολισθητικό δερμάτινο μαύρο GT1 Pro Magister Men Mid Black

Κωδικός COOZINA
658186
Κωδικός BRAND
796
233,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αγορά με συσκευασία δώρου
Μποτάκι σεφ αδιάβροχο αντιολισθητικό δερμάτινο μαύρο GT1 Pro Magister Men Mid Black Μποτάκι σεφ αδιάβροχο αντιολισθητικό δερμάτινο μαύρο GT1 Pro Magister Men Mid Black Μποτάκι σεφ αδιάβροχο αντιολισθητικό δερμάτινο μαύρο GT1 Pro Magister Men Mid Black Μποτάκι σεφ αδιάβροχο αντιολισθητικό δερμάτινο μαύρο GT1 Pro Magister Men Mid Black Μποτάκι σεφ αδιάβροχο αντιολισθητικό δερμάτινο μαύρο GT1 Pro Magister Men Mid Black
Μποτάκι σεφ αδιάβροχο αντιολισθητικό δερμάτινο μαύρο GT1 Pro Magister Men Mid Black

Η εξειδίκευση είναι το παν, γι'αυτό και τo GT1 pro Magister της Chaud Devant είναι ένα παπούτσι ειδικά κατασκευασμένo για επαγγελματίες Chef.

Η Chaud Devant σε συνεργασία με την Michelin, τη γνωστή εταιρία ελαστικών και συγκεκριμένα το τμήμα Michelin Technical Soles (εξειδικευμένο τμήμα για σόλες παπουτσιών) σχεδίασαν ένα μοντέρνο παπούτσι βασισμένο στον ιταλικό σχεδιασμό με την αξιοπιστία και την ασφάλεια που προσφέρουν οι αντιολισθητικές σόλες της Michelin.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες μάγειρες
  • 100% δερμάτινo
  • Αντιολισθητικότητα με εγγύηση Michelin
  • Εγγυημένη ασφάλεια
  • Made in Europe

100% δερμάτινα & ποιοτικά
Το δέρμα στo GT1 pro Magister εγγυάται την ανθεκτικότητα του στο νερό ενώ ο μοναδικός σχεδιασμός του χωρίς κορδόνια το καθιστά πανεύκολο στο καθάρισμα. Όλα τα προϊόντα της Chaud Devant κατασκευάζονται από ανθεκτικά υλικά και είναι πολύ άνετα, αλλά πάνω απ' όλα προσφέρουν την απόλυτη λύση για αξιόπιστα είδη επαγγελματικού ρουχισμού!.

Αντιολισθητικότητα με εγγύηση Michelin
Η γνωστή σε όλους μας εταιρία ελαστικών Michelin και το τμήμα της "Michelin Technical Soles" έχει προσφέρει την ποιότητα και την τεχνογνωσία της στο GT1 pro Magister. Η αντιολισθητικότητα που προσφέρει η ειδικά σχεδιασμένη σόλα του παπουτσιού το καθιστά ιδανικό για συνθήκες κουζίνας & την καλύτερη επιλογή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες!


Εγγυημένη ασφάλεια

Το GT1 pro Magister πληρεί τις προϋποθέσεις ασφάλειας για κλάση S2 (S2 class) αφού διαθέτει μπροστινό προστατευτικό από αλουμίνιο στη μύτη του παπουτσιού και η αντιολισθητικότητα του είναι δοκιμασμένη με το SRC test. Το GT1 pro Magister έχει εγκριθεί σύμφωνα με το πρότυπο ασφαλείας EN ISO 20345: 2011.


Made in Europe
Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία παραγωγής της Chaud Devant υπόκειται σε αυστηρή παρακολούθηση, ενώ οι βιώσιμες μέθοδοι έχουν προτεραιότητα και συνειδητή επιλογή για να διατηρηθούν όλες οι παραγωγικές δραστηριότητες στην Ευρώπη και ως εκ τούτου όλα τα προϊόντα της να φέρουν με υπερηφάνεια την ετικέτα "Made in Europe"!

Chaud Devant - Για τους απαιτητικούς επαγγελματίες της εστίασης!
Όταν το επαγγελματικό στυλ συνταντά την υψηλή αισθητική. Η Chaud Devant αποτελεί μια εταιρία που παρέχει επαγγελματικά ρούχα & υποδήματα για κάθε μάγειρα και όχι μόνο! Η σειρές της Chaud Devant αποτελούνται απο προϊόντα ρουχισμού & υποδημάτων με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, σειρές για κάθε περίσταση και ένα ευρύ φάσμα απο υφάσματα & υλικά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιό απαιτητικό επαγγελματία!

*Προσοχή: Δεν ενδείκνυται η χρήση του συγκεκριμένου παπουτσιού εκτός κουζίνας, ειδικά σε άσφαλτο και χαλίκι
* Τα παπούτσια είναι σχεδιασμένα για χρήση σε λεία πατώματα κουζίνας χωρίς κάποιο αντιολησθιτικό "προφίλ"

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND CHAUD DEVANT
ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ
ΥΛΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΩΝ
ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΡΜΑ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μποτάκι σεφ αδιάβροχο αντιολισθητικό δερμάτινο μαύρο GT1 Pro Magister Men Mid Black
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.