shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre

Κωδικός COOZINA
669019
Κωδικός BRAND
108001001
71,50 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Αγορά με συσκευασία δώρου
Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre
Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre

Κεντήστε το όνομά σας στο σακάκι που θα αγοράσετε από το COOZINA και ανεβείτε επίπεδο! Εύκολα και γρήγορα. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ανδρική Μπλούζα Ferre

Το σακάκι Chef Ferre είναι εμπνευσμένο από ένα κλασσικό T-shirt. Τα κοντό μανίκια και η λαιμόκοψη σε σχήμα V δίνουν στο Ferre την απόλυτη εμφάνιση. Διαθέτει τσέπη στο στήθος και τσέπη για στυλό στο μανίκι. Χάρη στη χρήση ανθεκτικού υφάσματος polo piqué (stretch)  για την πλάτη και Cooltex για μπροστά, έχει τη βέλτιστη ελευθερία κινήσεων. Το Cooltex έχει ως κύρια χαρακτηριστικά: ρύθμιση υγρασίας, ελάχιστη συρρίκνωση και εύκολο φινίρισμα χωρίς σίδερο.

Οδηγίες πλύσης

  • Μέγιστη θερμοκρασία πλυσίματος: 60ºC
  • Κατάλληλο για επαγγελματικά πλυντήρια


Χρώματα

WhiteBlackPatriot BluePearl Grey


ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ

Θα ήθελες το όνομά σου κεντημένο στο σακάκι σου; Θα ήθελες το λογότυπο της επιχείρισης στις ποδιές; Μάθε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε.



Βρες το κατάλληλο μέγεθος για το συγκεκριμένο προϊόν εδώ.

Green Choice

Η Le Nouveau Chef είναι γνωστή όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα και τα καινοτόμα σχέδια, αλλά είναι επίσης η κορυφαία μάρκα όσον αφορά τη χρήση βιώσιμων υφασμάτων τόσο για τον ρουχισμό chef όσο και για το sevice. Παρόλο που η βιωσιμότητα είναι ένα από τα κορυφαία θέματα, είναι δύσκολο να βρεθούν βιώσιμα υφάσματα που πληρούν τις απαιτήσεις της βιομηχανίας ξενοδοχείων και εστιατορίων (όπως αντοχή, μέγιστη άνεση, αντοχή χρώματος και κατάλληλα για βιομηχανικά πλυντήρια). Μαζί με τους συνεργάτες μας στη βιομηχανία, διερευνούμε συνεχώς τις καλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης βιώσιμων νημάτων.

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και αξιολόγησης νημάτων και υφασμάτων, είμαστε υπερήφανοι για την εισαγωγή της συλλογής Green Choice. Όλα τα προϊόντα αυτής της συλλογής είναι (εν μέρει) κατασκευασμένα από βιώσιμα υφάσματα, πράγμα που σας εξασφαλίζει ότι έχετε αγοράσει ένα υψηλής ποιότητας κομμάτι ένδυσης που παράγεται κυρίως με σεβασμό των φυσικών πόρων του πλανήτη μας.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND LE NOUVEAU CHEF
ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ
ΥΛΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΒΑΜΒΑΚΙ), ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ)
ΤΥΠΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ
ΥΦΑΝΣΗ SATIN
ΦΟΡΜΑ SLIM FIT
ΜΑΝΙΚΙ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ
ΣΥΝΘΕΣΗ 50% ΒΑΜΒΑΚΙ - 50% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μπλούζα σεφ ανδρική με κοντό μανίκι λευκή slim fit συνθετική (Cooltex) Ferre
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.